Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei konusu patlama etkisi yaratırken alcatel konusu sönük durumda ahalbuki alcatel her yönüyle huawei ideos x5 ten üstün hemde her yönüyle şimdiye kadar onlarca rom çıkmalıydı telefon a:S ????????????????
  • o dediğini anlamak mümkün değil.ben bu kadar pasif bir topik görmedim.wildfire s topiği bile ne biçim aktif
  • Güçlü olmasına rağmen satın almak isteseniz de şu an türkiyede pek yok sanırım, ics içinde alcatel facebook sayfasında eylül sonundan önce demişti
  • Yeni yükleme gelmiş sitesine.acaba ICS mi?
  • gelen upgrade 2.5.1.muhtemelen ICS fakat yükleyemiyorum hata oluştu diyor
  • Cihazı unroot ettim, freeze ettiğim tüm uygulamaları defrost ettim ama hala program hata veriyor. Acaba hata bendemi upgrade programındamı? İlgili arkadaşlar bi ilgilenirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

Cihazı unroot ettim, freeze ettiğim tüm uygulamaları defrost ettim ama hala program hata veriyor. Acaba hata bendemi upgrade programındamı? İlgili arkadaşlar bi ilgilenirse sevinirim

Sizin için UP, umarım yine update için servise vermek zorunda kalmazsınız.

Telefon elimde değil olan arkadaşlar bi yüklesin bakalım neymiş ben de merak ettim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

Cihazı unroot ettim, freeze ettiğim tüm uygulamaları defrost ettim ama hala program hata veriyor. Acaba hata bendemi upgrade programındamı? İlgili arkadaşlar bi ilgilenirse sevinirim

Sizin için UP, umarım yine update için servise vermek zorunda kalmazsınız.

Telefon elimde değil olan arkadaşlar bi yüklesin bakalım neymiş ben de merak ettim:D

servislik olsun sikinti degil.yeterki ics gelmis olsun

• Yalnız alcatel 5 saat önce facebook sayfasında şöyle bir yorum yapmış, yorum aslında fransızca ama ben daha doğru çeviriyor diye ingilizce çevirisini koyuyorum;

Hi all,
    First of all, thank you for all your messages.
    Updating the ONE TOUCH 995 to version 4.0 Ice Cream Sandwich will bring its share of improvements .. For starters, the battery consumption is better managed by cons you will not find more carousel. For my part, I use it for a few weeks and am very satisfied ...
    Just a little patience, and it will soon be ready on our servers for you to enjoy. It is no longer a matter of weeks ...

ot-995 için android 4.0 güncellemesinin iyileştirmeler getirdiğini, öncelikle batarya tüketiminin daha iyi yönetildiğini sçylüyor ve yanlış anlamıyorsam bundan iyisini bulamazsınız gibi bir cümle kurmuş. Sonra da yazan kişi 4.0 güncelleştirmesini bir kaç haftadır kullandığını ve oldukça memnun kaldığını söylemiş. Son olarakta, biraz sabır, kısa bir süre sonra serverlarımızda huzurlarınıza sunulacaktır. "It is no longer a matter of weeks ..." bunu tam çeviremedim ama birebir çeviririsem haftaların meselesinden daha uzun değil demiş

• quote:

Yalnız alcatel 5 saat önce facebook sayfasında şöyle bir yorum yapmış, yorum aslında fransızca ama ben daha doğru çeviriyor diye ingilizce çevirisini koyuyorum;

Hi all,
    First of all, thank you for all your messages.
    Updating the ONE TOUCH 995 to version 4.0 Ice Cream Sandwich will bring its share of improvements .. For starters, the battery consumption is better managed by cons you will not find more carousel. For my part, I use it for a few weeks and am very satisfied ...
    Just a little patience, and it will soon be ready on our servers for you to enjoy. It is no longer a matter of weeks ...

ot-995 için android 4.0 güncellemesinin iyileştirmeler getirdiğini, öncelikle batarya tüketiminin daha iyi yönetildiğini sçylüyor ve yanlış anlamıyorsam bundan iyisini bulamazsınız gibi bir cümle kurmuş. Sonra da yazan kişi 4.0 güncelleştirmesini bir kaç haftadır kullandığını ve oldukça memnun kaldığını söylemiş. Son olarakta, biraz sabır, kısa bir süre sonra serverlarımızda huzurlarınıza sunulacaktır. "It is no longer a matter of weeks ..." bunu tam çeviremedim ama birebir çeviririsem haftaların meselesinden daha uzun değil demiş

o zaman bu gelen ics degil

• 2.5.1 dediğiniz upgrade programının yeni versiyonu. Upgrade dosyası değil.
    Umarım sizin dediğiniz gibi ics için, yeni versiyon upgrade programı yayınlamış olsunlar. Ama sanmıyorum. Sitesinde ot-995 android versiyonu 2.3 olarak görünüyor hala.
    Google aramasında da ot-995 ics araması yapıldığında hiçbirşey çıkmıyor.
  • İcs bu kadar yakınken de 2.3 için güncelleme yayınlamazlar muhtemelen. Ama önceden kesin olmayan ama artık kesinleşen birşey var o da ot-995 için ics gelecek olmadı:D
  • arkadaşlar daha öncede yazmıştım. benim cihaz sms.lerde müthiş kasıyor. mesajları açtığımda okumak için bir mesajın açılması en az 6-7 sn. sürüyor. Yeni msj. yazmak ölüm klavye seçeneklerini denedim hepsinde bir harfin yazılması 5-6 sn. 4 harfli bir kelimeyi 20 sn.de zor yazıyorum. msj.da çok sıkıntılıyım msj. ayarlarında bir değişiklik yapmak mı gerekli. Böyle sorun başka yaşayan varmı?Sizin Tel.ler de mesaj yazma ve okuma olayı nasıl.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

mesaj sesini değiştiremedim,nasıl değiştirbilrim?

'Mesaj, ayarlar, bildirimler' menüsünden değiştirebilirsin.

Ya ben bir oyun açıyorum örn real racing 2 kasılmalar oluyor ama telefonu yeniden başlattığımda yağ gibi akıyor acaba kasılmaya neden olan problem veya program hangisi olabilir sizde de bu sorun varmı? telefona format attım gene aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremms

arkadaşlar daha öncede yazmıştım. benim cihaz sms.lerde müthiş kasıyor. mesajları açtığımda okumak için bir mesajın açılması en az 6-7 sn. sürüyor. Yeni msj. yazmak ölüm klavye seçeneklerini denedim hepsinde bir harfin yazılması 5-6 sn. 4 harfli bir kelimeyi 20 sn.de zor yazıyorum. msj.da çok sıkıntılıyım msj. ayarlarında bir değişiklik yapmak mı gerekli. Böyle sorun başka yaşayan varmı?Sizin Tel.ler de mesaj yazma ve okuma olayı nasıl.

ilk defa duydum bu sorunu.bir cozum
    u varmi bilmiyorumbizde yag gibi.servise gonder istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

quote:

Ya ben bir oyun açıyorum örn real racing 2 kasılmalar oluyor ama telefonu yeniden başlattığımda yağ gibi akıyor acaba kasılmaya neden olan problem veya program hangisi olabilir sizde de bu sorun varmı? telefona format attım gene aynı

telefon hafizasi cok dolu veya arkada calisan uygulamalarin cok fazla olabilir.bir sd karta tasima programiyla kontrol altina al ve gereksiz uygulamalari sil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

quote:

telefon hafizasi cok dolu veya arkada calisan uygulamalarin cok fazla olabilir.bir sd karta tasima programiyla kontrol altina al ve gereksiz uygulamalari sil.

servisten daha 1 hafta önce geldi bence servislik değil çünkü sürekli öyle değil senin yaptığın ayarlar vs neler mesela? bende uygulşayayım.

• quote:

arkadaşlar daha öncede yazmıştım. benim cihaz sms.lerde müthiş kasıyor. mesajları açtığımda okumak için bir mesajın açılması en az 6-7 sn. sürüyor. Yeni msj. yazmak ölüm klavye seçeneklerini denedim hepsinde bir harfin yazılması 5-6 sn. 4 harfli bir kelimeyi 20 sn.de zor yazıyorum. msj.da çok sıkıntılıyım msj. ayarlarında bir değişiklik yapmak mı gerekli. Böyle sorun başka yaşayan varmı?Sizin Tel.ler de mesaj yazma ve okuma olayı nasıl.

Sizin hafıza kartınız da bozuk olabilir, bozuk bir hafıza kartı kullanılmasa da telefona takınca telefonu kastırır, kartsız ya da başka bir kartla yine deneyin
  • quote:

quote:

Sizin hafıza kartınız da bozuk olabilir, bozuk bir hafıza kartı kullanılmasa da telefona takınca telefonu kastırır, kartsız ya da başka bir kartla yine deneyin

telefeno 3 saat önce resetledim şimdi baktım oyunlarda kasılma yok deneme yanılma yoluyla bulacağım artık

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.