Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu root ile format aynı şeymi. Format nasıl atılıyor.
  • beyler ben telefonu rootladım shell i sildim tr hariç tüm dil dosyalarınıda sildim peki ice cream gelince stock rom a gerek olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremms

arkadaşlar benim sms teki takılma yine başladı. Çok gıcık bir durum bu yaa. Bellek kartını da çıkarttım ondan değil. Arka planda çalışan bir şey çok kasıyor sanki. Ama ne olduğunu bulamadım. Normalde kullanımı çok güzel bu sorun olmasa.Bu antivirüsü kapatma şansımız yokmu.

Sizin telefonunuzdaki sorun gerçekten çok ilginç, eminim çok alakasız birşey sebep oluyodur daha önce dediğim hafıza kartı gibi. Android de tutarsız bir işletim sistemi olduğu için allah bilir ne olmuştur. Aslında en temizi cihaza format atmak, muhtemelen düzelir. Antivirusle ilgli değildir, siz herhangi bir klavye uygulaması falan yüklediniz mi ?

Edit: saçma gelecek ama telefonu bir de başka bir sim kartla kullanmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 7 Eylül 2012; 18:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baterist06

beyler ben telefonu rootladım shell i sildim tr hariç tüm dil dosyalarınıda sildim peki ice cream gelince stock rom a gerek olur mu

simdi sen ics gelince guncelleme yapamayacaksin cihazin bu haliyle.stock romu yuklemen gerekecekİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 7 Eylül 2012; 20:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremms

bu root ile format aynı şeymi. Format nasıl atılıyor.

degil kardesim.root telefona tamamiyle hukmetmene izin verir.format sifirlamak,basa donmektir.ikisi apayri seylerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

beyler ben telefonu rootladım shell i sildim tr hariç tüm dil dosyalarınıda sildim peki ice cream gelince stock rom a gerek olur mu

simdi sen ics gelince guncelleme yapamayacaksin cihazin bu haliyle.stock romu yuklemen gerekecekİ

nasıl yani? bende rootladım,ama hiçbir dosyayı silmedim.sadece titanium backup ile dondurdum bazı programları. ics gelirse yükleyemeyecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

quote:

nasıl yani? bende rootladım,ama hiçbir dosyayı silmedim.sadece titanium backup ile dondurdum bazı programları. ics gelirse yükleyemeyecek miyim?

ha.silmediysen dondurduysan sorun yok.ama sen basta sildim yazmissin.ics geldigi zaman defrost eder unroot edip guncellersin cihazi.ama gomulu gelen bir programi sildiysen guncelleme olmuyor malesef

• ben "sildim" diye birşey yazmadım baterist06 yazmış onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

ben "sildim" diye birşey yazmadım baterist06 yazmış onu

aynı şeyden bahsedince benim hatlar karışmış netice itibariyle program silmeyen donduran için sorun yok ama root edip gömülü programı silenler orjinal romu tekrar yüklemeden veya benim gibi servise vermeden güncelleme yapamazlar
  • ha bu arada benim ics sanıp indirdiğim upgrade yi alcatel sitesinden kaldırmış
  • arkadaşlar benim telefon tuş kilitini kapattıktan sonra ekranı açılıyo kendi kendine zaman aşımı dolunca geri kapanıyo gün boyu sık sık böyle yapıyo buda şarjımın çabuk bitmesine ndn oluyo

benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? çözümü nedir?
  • arkadaşlar benim telefon tuş kilitini kapattıktan sonra ekranı açılıyo kendi kendine zaman aşımı dolunca geri kapanıyo gün boyu sık sık böyle yapıyo buda şarjımın çabuk bitmesine ndn oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

arkadaşlar benim telefon tuş kilitini kapattıktan sonra ekranı açılıyo kendi kendine zaman aşımı dolunca geri kapanıyo gün boyu sık sık böyle yapıyo buda şarjımın çabuk bitmesine ndn oluyo

cok onceleri ayni sorunu yasayan biri daha vardi.o sorunu cozmustu ama nasil cozdu hatirlamiyorum

• cihazin butun gomulu uygulamalarini defrost edip unroot ettim.bos ram kullanimi 130mb dan 30mb a dustu ve telefon ciddi agirlastibu cihazi orjinal haliyle kullananlari tebrik etmek lazim.tus kilidini aciyorum saat yarim saniye sonra guncelleniyor actigimda tuslari kilitledigim saatteki satte kalmis oluyor

• Umarım ics de antivirus gibi bir saçmalık koymazlar :D
  • sadece tr hariç diğer dil dosyalarını nerden bulabilirim
  • quote:

cihazin butun gomulu uygulamalarini defrost edip unroot ettim.bos ram kullanimi 130mb dan 30mb a dustu ve telefon ciddi agirlastibu cihazi orjinal haliyle kullananlari tebrik etmek lazim.tus kilidini aciyorum saat yarim saniye sonra guncelleniyor actigimda tuslari kilitledigim saatteki satte kalmis oluyor

ben biraz program kurdum root etmedim..bayada oyun var..cihazın ram i hiç 30 lara düşmedi :S go launcher kullanıyorum üstelik..fmr memory programı ilede temizlik yapıyorum 200 lere çıkıyor temizlenince :)
    dedigin gibi saat hiç kitlenmedi..bazen menüye girrdigimde 2-3 saniyelik bir bekleme oluyor onuda normal karşılıyorum :)

ciddi ciddi ben bu teli çok sevdim yahu :) ekranın büyüklügü ve diger tellerdeki uygulamaları oyunları sorunsuz kullanımı ile verdigimiz parayı hak ediyor...

bu arada agent dash dı galina.bu oyunda bazen takılıyor?sizdede oluyormu?
    samurayvszombie yi gayet iyi oynuyorum.dead trigerdada sorun yok temple rundada.
    anlaymadım bu agent dash olayını

• quote:

Orijinalden alıntı: lunique

quote:

cihazin butun gomulu uygulamalarini defrost edip unroot ettim.bos ram kullanimi 130mb dan 30mb a dustu ve telefon ciddi agirlastibu cihazi orjinal haliyle kullananlari tebrik etmek lazim.tus kilidini aciyorum saat yarim saniye sonra guncelleniyor actigimda tuslari kilitledigim saatteki satte kalmis oluyor

ben biraz program kurdum root etmedim..bayada oyun var..cihazın ram i hiç 30 lara düşmedi :S go launcher kullanıyorum üstelik..fmr memory programı ilede temizlik yapıyorum 200 lere çıkıyor temizlenince :)
    dedigin gibi saat hiç kitlenmedi..bazen menüye girrdigimde 2-3 saniyelik bir bekleme oluyor onuda normal karşılıyorum :)

ciddi ciddi ben bu teli çok sevdim yahu :) ekranın büyüklügü ve diger tellerdeki uygulamaları oyunları sorunsuz kullanımı ile verdigimiz parayı hak ediyor...

bu arada agent dash dı galina.bu oyunda bazen takılıyor?sizdede oluyormu?
    samurayvszombie yi gayet iyi oynuyorum.dead trigerdada sorun yok temple rundada.
    anlaymadım bu agent dash olayını

benim telefonda neler yuklu bilsenram in dolmasi gayet normal.

• merh
    arkadaslar bir sorum olacakti. telefonda igo 8 myway yuklu bu aralar cok seyahat ettigim icin yogun kullaniyorum. ancak tek orj sarz aleti olmadigi icin farkli sarz aletleri aldim. hep aletlerin bozuk oldugundan suphe etmistim. ancak dun farkettimki normalde arcta sarz olan telefon igo programini acinca sarzi kesiyor.problem yazilimsal gibi duruyor. bunu yasayan yada cozum onerisi olan varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gold_man

merh
    arkadaslar bir sorum olacakti. telefonda igo 8 myway yuklu bu aralar cok seyahat ettigim icin yogun kullaniyorum. ancak tek orj sarz aleti olmadigi icin farkli sarz aletleri aldim. hep aletlerin bozuk oldugundan suphe etmistim. ancak dun farkettimki normalde arcta sarz olan telefon igo programini acinca sarzi kesiyor.problem yazilimsal gibi duruyor. bunu yasayan yada cozum onerisi olan varmi?

alakası yok.ben cihazı teyp den şarj ederek saatlerce igo yla gezdim..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.