Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,telefon hafızasındaki telefon numaralarını sim karta nasıl kopyalayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Merhaba,telefon hafızasındaki telefon numaralarını sim karta nasıl kopyalayabilirim?

rehberden kişilerimi aç, ayarlar tuşuna bas. Orda içe dışa aktar var yada telefondan karta karttan telefona.. Bu şekilde kolayca yaparsın.
  • telefonu rootladım, titanium ile bazı uygulamaları dondurdum. kullanıcı yüklemelerini sd karta taşıdım. nemus launcher kullanıyorum. ram temizleyici yok. ram miktarı 60 70 ler olduğunda tuş kilidi açacağım zaman telefon donuyor. yanlış mı kullanıyorum, eksik birşeyler mi yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

telefonu rootladım, titanium ile bazı uygulamaları dondurdum. kullanıcı yüklemelerini sd karta taşıdım. nemus launcher kullanıyorum. ram temizleyici yok. ram miktarı 60 70 ler olduğunda tuş kilidi açacağım zaman telefon donuyor. yanlış mı kullanıyorum, eksik birşeyler mi yapıyorum ?

hangi uygulamaları dondurdun?
  • antivirüs, accuweather,ana ekran ipuçları,aps on sd, google play music, google talk, google+, layar, müzik 2.3.6 , one touch launcher, one touch share, palringo, shazam, top games, touchpal türkçe hariç dil dosyaları.
  • quote:

antivirüs, accuweather,ana ekran ipuçları,aps on sd, google play music, google talk, google+, layar, müzik 2.3.6 , one touch launcher, one touch share, palringo, shazam, top games, touchpal türkçe hariç dil dosyaları.

facebook u da dondur.ram a yükü yaklaşık 30 mb.twitter ı da dondur kapat 5 dk bekle aç 1 saat kullan ram miktarına tekrar bak
  • tamam yaptım. ram temizleyici gibi birşey kullanayım mı? ya da ekstra neler yapabilirim daha iyi verim alabilmek için
  • quote:

tamam yaptım. ram temizleyici gibi birşey kullanayım mı? ya da ekstra neler yapabilirim daha iyi verim alabilmek için

kullanma hiçbirşey.bu haliyle cihaz seni zaten üzmez.
  • teşekkür ederim, inş donma reset falan yaşamam bir daha
  • quote:

teşekkür ederim, inş donma reset falan yaşamam bir daha

cihaz çok ısınırsa donma yaşarsın.reset sorununu ben aylardır hiç yaşamadım.şu an cihazım root lu değil ve herşey yüklü ama yine yaşamıyorum maaşallah.inşallah sende yaşamazsın.
  • genelde tuş kilidini açacağım zaman donup kalıyor. bu yüzden servise gönderdim. kalibrasyon yapıldı, yazılım yüklendi güncellendi yazmışlar. 2 gün önce geldi. birkaç defa donup kaldı yine. sevisi arayıp ağzıma geleni saydım. inş yine sıkıntı olmazda göndermek zorunda kalmam tekrar
  • quote:

genelde tuş kilidini açacağım zaman donup kalıyor. bu yüzden servise gönderdim. kalibrasyon yapıldı, yazılım yüklendi güncellendi yazmışlar. 2 gün önce geldi. birkaç defa donup kaldı yine. sevisi arayıp ağzıma geleni saydım. inş yine sıkıntı olmazda göndermek zorunda kalmam tekrar

ics gelince birseyler olur artik.ya hepimiz baticaz ya hepimiz cok memnun kalicaz.hersey bastan degisecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ics gelirse bende düşünüyorum bu canavarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

ics gelirse bende düşünüyorum bu canavarı

Ben baktımda yok hiçbir yerde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Orijinalden alıntı: gold_man

merh
    arkadaslar bir sorum olacakti. telefonda igo 8 myway yuklu bu aralar cok seyahat ettigim icin yogun kullaniyorum. ancak tek orj sarz aleti olmadigi icin farkli sarz aletleri aldim. hep aletlerin bozuk oldugundan suphe etmistim. ancak dun farkettimki normalde arcta sarz olan telefon igo programini acinca sarzi kesiyor.problem yazilimsal gibi duruyor. bunu yasayan yada cozum onerisi olan varmi?

alakası yok.ben cihazı teyp den şarj ederek saatlerce igo yla gezdim..

banada cok anlamsiz geldi telefonda zaten reset problemi var servise gondercem ancak servisden ortalama kac gunde doner bilginiz varmi sizin servis maceraniz var herhalde ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

merh
    arkadaslar bir sorum olacakti. telefonda igo 8 myway yuklu bu aralar cok seyahat ettigim icin yogun kullaniyorum. ancak tek orj sarz aleti olmadigi icin farkli sarz aletleri aldim. hep aletlerin bozuk oldugundan suphe etmistim. ancak dun farkettimki normalde arcta sarz olan telefon igo programini acinca sarzi kesiyor.problem yazilimsal gibi duruyor. bunu yasayan yada cozum onerisi olan varmi?

alakası yok.ben cihazı teyp den şarj ederek saatlerce igo yla gezdim..

banada cok anlamsiz geldi telefonda zaten reset problemi var servise gondercem ancak servisden ortalama kac gunde doner bilginiz varmi sizin servis maceraniz var herhalde ?

ben hoparloru patlatmistim.root ettigim icinde guncellemeyi yapamiyordum.sali oglen elden verdim carsamba sabah almistim ben1 ayi gozden cikartmistim 1 gunde vermislerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

ics gelirse bende düşünüyorum bu canavarı

ics gelince bide stabil olursa sen nu telefonu bulamazsin kardes

• [simage]http://img838.imageshack.us/img838/4457/screenshot1zbz.png [/simage]
    arkadaslar bu ekrani nasil okuuoruz ne anlam tasiyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BEn telefonu aldığımın 3. günü telefonun ekranı bozuldu ve teleservice'e gitti, çarşamba günü 20 iş günü dolacak ama hala ses yok.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.