Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alekos50

video çekiminde flaş kullanmak isteyenler marketteki double shot programının ücretsiz olanını deneyebilirler...https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tak.DoubleShot

kardes program guzel kendi programindan daha iyi fakat videoda flas bundada acilmadi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • program açıldığında ekranda daire içindeki flaşa basarak açabilirsin, üst tarafta el feneri işareti çıkıyor flaş yanıyor.
  • quote:

program açıldığında ekranda daire içindeki flaşa basarak açabilirsin, üst tarafta el feneri işareti çıkıyor flaş yanıyor.

tamam iste fotoda yaniyor ama videoda yanmiyor onu yapinca

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

program açıldığında ekranda daire içindeki flaşa basarak açabilirsin, üst tarafta el feneri işareti çıkıyor flaş yanıyor.

Lgcamcorder programında flashlı kayıt yapabilirsiniz , aynı zamanda flash seçeneğini ekran üzerinden açıp kapatabiliyorsunuz bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 30 Ağustos 2012; 10:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

quote:

Lgcamcorder programında flashlı kayıt yapabilirsiniz , aynı zamanda flash seçeneğini ekran üzerinden açıp kapatabiliyorsunuz bilginiz olsun.

lg de bende çalışmıyor, açar açmaz kapanıyor

• çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım simdiye kadar ....yanlız root etmeyi beceremedim simdilik boyle kullanalım bakalım...ics cıkarsa onu yuklerız zaten..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

quote:

lg de bende çalışmıyor, açar açmaz kapanıyor

lg bendede calismiyor.acar acmaz kapanmiyor ama kasintidan hicbirsey yapamiyorum.

• Merhaba.
    rica etsem Qudrant scoru soylermisiniz bana.D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 30 Ağustos 2012; 23:13:27 >
  • Telefonum servisten bugün geldi artık elime bile almaya korkuyorum :D Haa bu arada arkadaşlar hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz hem ana hafızayı hemde SD card ı gören?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 30 Ağustos 2012; 20:54:56 >
  • Arkadaşlar telefonun tuş kilidini kapadıktan sonra ekranı kendi kendine yanıyo sonra ekran zaman aşım süresi bitince kapanıyo.belirli bir zamanı yok kafasına esince bole yapıyo.

böylelikle şarjım daha çabuk bitiyo bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi acaba?
  • quote:

quote:

bende çalışıyor hocam :) sorun yok programda..sanırım algılama sorunu oluyor.denedim bir kaç kez.biraz ugraşınca hem kamerada hemde fotoda çalıştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

Merhaba.

• Teşekkür ederim.

• arkadaşlar benim cihaz sms.lerde müthiş kasıyor. mesajları açtığımda okumak için bir mesajın açılması en az 6-7 sn. sürüyor. Yeni msj. yazmak ölüm klavye seçeneklerini denedim hepsinde bir harfin yazılması 5-6 sn. 4 harfli bir kelimeyi 20 sn.de zor yazıyorum. Birde igo yükledim oda aynı programın dokunmatiğe tepkisi 6 -7 sn. Diğer uygulamalarda sorun yok. Ama özellikle msj.da çok sıkıntılıyım msj. ayarlarında bir değişiklik yapmak mı gerekli. Çözüm önerilerinizi bekliyorum tşk.ler
  • quote:

quote:

Merhaba.

ben 2740 aldım hemde klasik ana menü ile ??? sebep ne olabilirki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

quote:

Merhaba.

ben 2740 aldım hemde klasik ana menü ile ??? sebep ne olabilirki???

her sefer değişik sonuçlar verebiliyor, yeniden başlatıp tekrar denedim 2899 verdi.

• Sadece 3 gün kullanabildiğim telefonum 2 hafta oldu hala elimde yok, teknosa lanettt olsun sana ah electro world de falan olsaydı bu cihaz birebir değişim yaparlardı, bu arada ülkede ne çok tatil varmış onu farkettim kurban bayramı tatili, zafer bayramı tatili, iş gününden çalındıkca çalınıyor. Bu arada cumartesi iş günü mü bilen var mı ?
  • Malesef telefon oyun olarak sıfır bugün 3 tane HD oyun yükledim real racing 2 gta 3 dead space, üç oyundada takılmalar oluyor doğru dürüst oynanmıyor eski huawei telefonum bile daha iyi oynatıyordu sizde de bu sorun varmı veya çözümü???
  • quote:

Malesef telefon oyun olarak sıfır bugün 3 tane HD oyun yükledim real racing 2 gta 3 dead space, üç oyundada takılmalar oluyor doğru dürüst oynanmıyor eski huawei telefonum bile daha iyi oynatıyordu sizde de bu sorun varmı veya çözümü???

bu oyunlari sorunsuz oynuyorum ama senin cozumunu bilmiyorum.sadece root ettim ben okadar.

• quote:

quote:

Malesef telefon oyun olarak sıfır bugün 3 tane HD oyun yükledim real racing 2 gta 3 dead space, üç oyundada takılmalar oluyor doğru dürüst oynanmıyor eski huawei telefonum bile daha iyi oynatıyordu sizde de bu sorun varmı veya çözümü???

bu oyunlari sorunsuz oynuyorum ama senin cozumunu bilmiyorum.sadece root ettim ben okadar.

telefonu kapadım açtım 3 oyunda sorunsuz oynanıyor şimdi ama acaba ilk denediğimde sorun neydi arkada çalışan bi programmı olabilir? zaten stok launcher kullanıyorum sırf telefon kasılmasın diye
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.