Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuzgun54

telefonda görüntülü konuşma yok sadece bunda değil birçok android telefonda yok hdmı dan görüntü alman için sistem ayarlarından aktifleştirmen lazım.

Sağol sistemden hdmi aktif ettigimde de görmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm o zaman başka bir hdmı girişi bulunan bir cihazla denemekten başka bir yol aklıma gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Arkadaslar cihazi en uygun nereden alabiliriz?

Genel anlamda sikinti yaratan bir cihazmi ? Ilk 5 sayfada sadece guncelleme hatasi tartisilmis...
    Konuyu tamamen okuyamiyorum, surekli guncelleme olaylari aorulmus...

Donanimsal olarak tavsiyebedermisiniz?

Cihaz stabilmidir?

Anladigim kadariyla samsung galaxy s gibi cihazlarin islemcisini kullaniyor , normalde qghz islemciyi bunlar 1.4 yapmislar? V7 ispemciydi sanirim?

Genel olarak bir yorum , ve en uygun mereden alabilirim bilgi verirseniz sevinirim...

ben şahsen cihazdan çok memnunum pek sıkıntı yaratan yanı yok donanım olarak oynayamadığım oyun yok oyunlardan çok cihazı zorlayan uygulama yoktur heralde. En uygun nerden alınabileceği konusunda teknosalara bakmanda fayda var ellerinde kalmışsa alınabilir 599 tl fiyatı vardı en son teşhir ürününe dikkat et bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: hızlıhızlı

quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

telefonda görüntülü konuşma yok sadece bunda değil birçok android telefonda yok hdmı dan görüntü alman için sistem ayarlarından aktifleştirmen lazım.

Sağol sistemden hdmi aktif ettigimde de görmüyor

hdmi bağlantısını yaptıktan sonra, kullandığınız tv cihazını kapatıp açın (kablo bağlantısını kesmeden).
  • bu telefonla nasıl görüntülü konuşabilirim hiç mi yolu yok acaba? skype gibi programlar kullanaark mesela?

eğer görüntülü konuşulmuyorsa neden ön kamera koymuşlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

bu telefonla nasıl görüntülü konuşabilirim hiç mi yolu yok acaba? skype gibi programlar kullanaark mesela?

eğer görüntülü konuşulmuyorsa neden ön kamera koymuşlar acaba?

Skype ve Tango adlı programlarla gayet güzel görüntülü görüşme yapabilirsiniz, Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum.
  • bildirim sesini farklı yapmama ragmen hep aynı ses çalışıyor bilgisi olan varsa yardımcı olurmu kafayı bozacam yoksa :S
  • Eğer mesaj sesini değiştirmek istiyorsanız onu mesaj ayarlarından yapacaksınız. Genel bildirim sesi ile mesaj sesi farklı ayarlanıyor.
  • Daha önce telefonun dış hoparlörünün cızırdaması canımı sıkmıştı ama bu zamana kadar idare ettik. Bugün de görüşme hoparlörü cızırdamaya başladı. Bu tip problemlerin bu kadar erken başlaması çok sinir bozucu. Pek de uzun süreli bir beraberliğimiz olmayacak sanırım ALCATEL ile...
  • Arkadaşlar merhaba
    Telefonunda reset problemi yaşayan varmı ? özellikle telefonla uğraşırken mesala angry birds gibi oyun oynarken bir süre sonra takılmalar meydana gelmeye başlıyor ve sonrasında da 10-15 dk sonra telefon reset atıyor. Bu donanımsal bir arızamıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold_man

Arkadaşlar merhaba
    Telefonunda reset problemi yaşayan varmı ? özellikle telefonla uğraşırken mesala angry birds gibi oyun oynarken bir süre sonra takılmalar meydana gelmeye başlıyor ve sonrasında da 10-15 dk sonra telefon reset atıyor. Bu donanımsal bir arızamıdır ?

Bende Fıfa 12,navigasyonda filan reset atıyor,servise mi versem diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: T

quote:

Arkadaşlar merhaba

Telefonla şimdi ege seyahatinden geldim.yol boyu heryerde navigasyonu sorunsuz kullandım.egenin her yerinde sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde gps sinyalini buldu ve İGO bize yolu tarif etti.bunun haricinde filmler seyrettik ve oyun oynadı hanımlar.hiçbirkez bizi üzmedi bıtrak reset atmayı takılma bile yapmadı biryandan teyp üzerinden USB ile şarj olduğu halde.Cihazım rootlu ve ilk alanlardanım.bu güne kadar bir defa bile böyle şeylerle karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Telefonla şimdi ege seyahatinden geldim.yol boyu heryerde navigasyonu sorunsuz kullandım.egenin her yerinde sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde gps sinyalini buldu ve İGO bize yolu tarif etti.bunun haricinde filmler seyrettik ve oyun oynadı hanımlar.hiçbirkez bizi üzmedi bıtrak reset atmayı takılma bile yapmadı biryandan teyp üzerinden USB ile şarj olduğu halde.Cihazım rootlu ve ilk alanlardanım.bu güne kadar bir defa bile böyle şeylerle karşılaşmadım.

Bende ilk kullandığımdan beri cihaz mesala Fıfa 12‘de kiletleniyor,5 dk bekliyor reset atıyor,hep böyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Bende ilk kullandığımdan beri cihaz mesala Fıfa 12‘de kiletleniyor,5 dk bekliyor reset atıyor,hep böyle

Ne diyim..ya sizin oyunlar bozuk yada hakkaten piyasada sorunlu cihazlar var.cihazıma maşallah diyorum.sorun yaşayanlarada çok geçmiş olsun diyorum.

• TElefonu kılıfsız kullananlarda arka kapakta yanda falan çizilme oldu mu, bende kılıf var biraz da kılıfsız kullanayım diyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

TElefonu kılıfsız kullananlarda arka kapakta yanda falan çizilme oldu mu, bende kılıf var biraz da kılıfsız kullanayım diyorum da..

3-4 ay oldu sanırım alalı bir sorun yaşamadım. Kılıf kullanmadım hiç. Kullanmam da.
  • quote:

TElefonu kılıfsız kullananlarda arka kapakta yanda falan çizilme oldu mu, bende kılıf var biraz da kılıfsız kullanayım diyorum da..

ben kilifsiz kullaniyorum.ozellikle kapagi cikarma yeri basta olmak uzere cebime sokarken temas eden yerlerin parlak kisimlarinda soyulmalar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

Eğer mesaj sesini değiştirmek istiyorsanız onu mesaj ayarlarından yapacaksınız. Genel bildirim sesi ile mesaj sesi farklı ayarlanıyor.

çok yardımcı oldu sağol bilmiyordum :)
  • video çekiminde flaş kullanmak isteyenler marketteki double shot programının ücretsiz olanını deneyebilirler...https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tak.DoubleShot
  • quote:

quote:

ben kilifsiz kullaniyorum.ozellikle kapagi cikarma yeri basta olmak uzere cebime sokarken temas eden yerlerin parlak kisimlarinda soyulmalar mevcut.

bendede parlak kısımda soyulma çizilme başladı tabi işte toz toprak doğal olarak böyle şeyler olması normal önemli olan ekran bence gerisi sıkıntı yaratmaz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.