Şimdi Ara

alaturka tuvalet... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
10
Favori
68.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer 2'sinde de eksiklikler buluyorsanız şöyle bir şey size göre olabilir.

alaturka tuvalet...
  • helal olsun ben soyleyecektim o ne oyle avrupa tuvaletleri tuvaletini yapacan oturman lazim oturacan adamalr kenarlara isemis ona otursan bi ton hastalik almanyada yapiln arastirmalarda cok buyuk zarari ortaya cikmis hatta bi ara yasaklanma bile getireceklermis ulan alaturka en guzeli en temizi ee simdi sen diyosan ben mıcarim ama elimi yıkamam tabiki sana avrupa daha bi guzel gorunur kanimca
    quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ne yıkaması hocam sen ne diiyon?

yanlış öğretmişler sana herhalde

ne diyorsun ya? elin fransızı b*k kokusunu örtmek için parfüm diye şeyi icat etti. herifler ortalığa m*çıyordu. tuvalet adabı bizlerden gelir. şimdi geçmiş burda ne diyorsun.?

2. olarak da konuyu açan arkadaş, iğreniyormuş. hortum yoksa insanlar tas kullanır. sağ elle tası tutar sol elle yıkarlar. bunu kendi kafanda düşünerek saptayamıyor musun? 10 yaşında KDV nin açılımını kendim bulmuştum hiçç biryerden öğrenmeden. Burda sana bakıyorumda, böylesine basit şeyi, bu yaşta düşünememek...

alafranga ve turkanın eksi ve artıları elbet var. ben franga kullandığımda kesinlikle oturacağım yerleri tuvalet kağıdıyla kaplamadan oturmam. suyun içine de tuvalet kağıdı atmadan m*çmam, çünkü su sıçrıyor. alaturka da ise ayaklarına dışkının görünmeyen parçaları sıçrama ihitmali var. yani her 2 sinin de eksi ve artıları mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ne yıkaması hocam sen ne diiyon?

yanlış öğretmişler sana herhalde

ne diyorsun ya? elin fransızı b*k kokusunu örtmek için parfüm diye şeyi icat etti. herifler ortalığa m*çıyordu. tuvalet adabı bizlerden gelir. şimdi geçmiş burda ne diyorsun.?

2. olarak da konuyu açan arkadaş, iğreniyormuş. hortum yoksa insanlar tas kullanır. sağ elle tası tutar sol elle yıkarlar. bunu kendi kafanda düşünerek saptayamıyor musun? 10 yaşında KDV nin açılımını kendim bulmuştum hiçç biryerden öğrenmeden. Burda sana bakıyorumda, böylesine basit şeyi, bu yaşta düşünememek...

alafranga ve turkanın eksi ve artıları elbet var. ben franga kullandığımda kesinlikle oturacağım yerleri tuvalet kağıdıyla kaplamadan oturmam. suyun içine de tuvalet kağıdı atmadan m*çmam, çünkü su sıçrıyor. alaturka da ise ayaklarına dışkının görünmeyen parçaları sıçrama ihitmali var. yani her 2 sinin de eksi ve artıları mevcut.

Güzel açıklama gelmiş.

Alafranga tuvaletlerin hepsi demek yanlış olur fakat özellikle restaurantlarda lokantalarda olanlara oturmak g.t istiyor resmen. Malın biri işemiş oluyor sağına soluna ki buda bir çok hastalığı getiriyor. En temizi alaturka tabi yıkama konusunda ilk defa böyle bişe duydum??? Tuvalet tası dahada doğrusu maşrapa denen bişe var .
  • kendine özel yerde alafranga wc iyidir özellikle hasta olanlar özürlü olanlar ve ihtiyarlar için.topluluk olan yerlerde terminallerde resturanlarda vb gibi yerlerde alaturka en iyisi.birazcık kafa çalışıyorsa yıkamak için bahane aramassın gerekirse su satın alıp onunlada yıkarsın.ben otlde alafranga wc kullanmıyorum zor durumda kalırsam üstüne çıkıp çömeliyorum pislik sıçrama durumunda aldığım önlem suyun üstüne peçete örtüyorum böylece wc deki su sıçramıyor.peçete ıslanmazmı ıslanır ama yere çökmden yapacaksın
  • ben tuvaletimi ypaınca yıkamıyomki peçeteyle siliyom o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan

ben tuvaletimi ypaınca yıkamıyomki peçeteyle siliyom o kadar

kokarsın o zaman yıkamayı öğretmedilermi size.önce yıka sonra sil sonra elini sabunla yıka kardeş
  • quote:

Bendensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• ee sonuçta nası oluyo şimdi merak ettim bende
  • taharet nedir bilmeyen anadan doğma götünde bokla doşalan gençlik modu.
  • arkadaşlar eskiden DH de "b"ok filan deyince ayıp olur yasak olarak geçerdi şimdi millet saydırıyor yeni kanun mı çıktı da bizim haberimiz yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

kendine özel yerde alafranga wc iyidir özellikle hasta olanlar özürlü olanlar ve ihtiyarlar için.topluluk olan yerlerde terminallerde resturanlarda vb gibi yerlerde alaturka en iyisi.birazcık kafa çalışıyorsa yıkamak için bahane aramassın gerekirse su satın alıp onunlada yıkarsın.ben otlde alafranga wc kullanmıyorum zor durumda kalırsam üstüne çıkıp çömeliyorum pislik sıçrama durumunda aldığım önlem suyun üstüne peçete örtüyorum böylece wc deki su sıçramıyor.peçete ıslanmazmı ıslanır ama yere çökmden yapacaksın

Umarım yanlış hayal etmişimdir.
  • Oturarak yapilan tuvalet akar. Obur turlu cok zor. Bacaklarim aciyo
  • en olmadı uzun bi tuvalet kağıdı kopar suya tut o kağıdı çok ıslatmadan öyle sil
  • quote:

kendine özel yerde alafranga wc iyidir özellikle hasta olanlar özürlü olanlar ve ihtiyarlar için.topluluk olan yerlerde terminallerde resturanlarda vb gibi yerlerde alaturka en iyisi.birazcık kafa çalışıyorsa yıkamak için bahane aramassın gerekirse su satın alıp onunlada yıkarsın.ben otlde alafranga wc kullanmıyorum zor durumda kalırsam üstüne çıkıp çömeliyorum pislik sıçrama durumunda aldığım önlem suyun üstüne peçete örtüyorum böylece wc deki su sıçramıyor.peçete ıslanmazmı ıslanır ama yere çökmden yapacaksın

şakamısın arkadaşım alafranganın üstüne çıkıp ihtiyaçmı giderilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferpar1988

quote:

Umarım yanlış hayal etmişimdir.

yooo doğru..
    sen hiç KARTAL oturuşu diye birşey duymadın mı?
  • sıçtığımız yerin yanında bi musluk varya onun altındada bi maşrapa.sıçmam bitince musluğu açıyorum elimi suya tutuyorum sonra kıçımı silip bok partiküllerini alıyorum.bu işlemi bikaç defa tekrarlıyorum bu arada maşrapadaki su kahverengi oluyo tabi.sonrada kıçımı bi mendille silip kuruluyorum, maşrapadaki suyu tuvalete döküyorum.bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_
    sıçtığımız yerin yanında bi musluk varya onun altındada bi maşrapa.sıçmam bitince musluğu açıyorum elimi suya tutuyorum sonra kıçımı silip bok partiküllerini alıyorum.bu işlemi bikaç defa tekrarlıyorum bu arada maşrapadaki su kahverengi oluyo tabi.sonrada kıçımı bi mendille silip kuruluyorum, maşrapadaki suyu tuvalete döküyorum.bu kadar

Tuvalet kağıdını ıslar sil daha hijyenik
  • quote:

sıçtığımız yerin yanında bi musluk varya onun altındada bi maşrapa.sıçmam bitince musluğu açıyorum elimi suya tutuyorum sonra kıçımı silip bok partiküllerini alıyorum.bu işlemi bikaç defa tekrarlıyorum bu arada maşrapadaki su kahverengi oluyo tabi.sonrada kıçımı bi mendille silip kuruluyorum, maşrapadaki suyu tuvalete döküyorum.bu kadar

Oha oyle mi yapilir normalde. Su kahverengi oluyor ha!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Oha oyle mi yapilir normalde. Su kahverengi oluyor ha!.

yurtta öyle yapılır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.