tamamda bu bole anlatilmaz ki mıctın biraktin bence suyu dolduru yapilir suya elimiz sokmayiz
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_ sıçtığımız yerin yanında bi musluk varya onun altındada bi maşrapa.sıçmam bitince musluğu açıyorum elimi suya tutuyorum sonra kıçımı silip bok partiküllerini alıyorum.bu işlemi bikaç defa tekrarlıyorum bu arada maşrapadaki su kahverengi oluyo tabi.sonrada kıçımı bi mendille silip kuruluyorum, maşrapadaki suyu tuvalete döküyorum.bu kadar
bendensin
quote:
Orijinalden alıntı: ajdar123456
bu tuvalet benim fobim ya. insanlar nasıl k*çını yıkıyor onda??? hortum olan yerleri anlıyorumda kova gibi şeylerle nasıl oluyor anlayamıyorum...
Sen taharet diye bişey duymadınmı
quote:
Orijinalden alıntı: MalcolM-X-
tamamda bu bole anlatilmaz ki mıctın biraktin bence suyu dolduru yapilir suya elimiz sokmayiz
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_ sıçtığımız yerin yanında bi musluk varya onun altındada bi maşrapa.sıçmam bitince musluğu açıyorum elimi suya tutuyorum sonra kıçımı silip bok partiküllerini alıyorum.bu işlemi bikaç defa tekrarlıyorum bu arada maşrapadaki su kahverengi oluyo tabi.sonrada kıçımı bi mendille silip kuruluyorum, maşrapadaki suyu tuvalete döküyorum.bu kadar
bendensin
ya maşrapayı musluğun altından çeksene ne öyle biriktiriyon boklu suyu bi arada bırak aksın gitsin illa görmek mi istiyon kahverengi rengi
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
peçeteyi ıslat sil bu kadar basit
elle g.t mu yıkanır lan öyk
benim yöntem
Mesajlar miğde bulandırıcı. Ben tüm vücut atıklarımı ter yoluyla atıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
ishal değilsem paşa paşa oturur,sçar,pantolonu çeker hayatıma devam ederim.ishal olduysam -2 kere kağıtla silerim tabii hijyen açısından.ellerimi banyodan banyoya yıkarım valla bu soğukta el yıkamak riskli.
gerçekmi lan bu basur vardır lan sende ıyy bok lu boklu dolanıyo pis herif.
quote:
Orijinalden alıntı: pasinbingöl
Benim şahsen her ikisinede yapabilme kabiliyetim var!Lakin alaturkayı önermiyorum ve gerçekten sağlıklı değil 2011 yılındayız olukcak iş değil hala kullananlar var!!Tepkiliyim...
Asıl alaturka daha sağlıklı
alaturkada yaparken bacaklarım kopacak ağrıdan
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
peçeteyi ıslat sil bu kadar basit
elle g.t mu yıkanır lan öyk
alafranga daha sağlıklıdır diye düşünüyorum sonuçta bağırsaklar sıkışmıyo oturmak daha rahat felan + dergi okurken ve sigara içerken alafrangadan ötesi yoktur...
Arkadaslar cok ilginc yorumlar olmus ve hayretle okudum, Alaturka veya Alafranga bir tarafa gunumuzde Turkiye gibi %98'inin Musluman oldugu soylenen bir ulkede tuvalet'te su kullanmayanlarin oldugunu ogrenince acikcasi sok oldum, neyse kisisel tercih deyip polemik yaratmayayim. Kimseye karisma niyetinde degilim, sadece sunu belirteyim, Temizlik dinimizdeki en onemli adaplardandir ve bunun bir usulu vardir. Uzun oldugu icin sadece linkini veriyorum..
ne diyorsun ya? elin fransızı b*k kokusunu örtmek için parfüm diye şeyi icat etti. herifler ortalığa m*çıyordu. tuvalet adabı bizlerden gelir. şimdi geçmiş burda ne diyorsun.?
2. olarak da konuyu açan arkadaş, iğreniyormuş. hortum yoksa insanlar tas kullanır. sağ elle tası tutar sol elle yıkarlar. bunu kendi kafanda düşünerek saptayamıyor musun? 10 yaşında KDV nin açılımını kendim bulmuştum hiçç biryerden öğrenmeden. Burda sana bakıyorumda, böylesine basit şeyi, bu yaşta düşünememek...
alafranga ve turkanın eksi ve artıları elbet var. ben franga kullandığımda kesinlikle oturacağım yerleri tuvalet kağıdıyla kaplamadan oturmam. suyun içine de tuvalet kağıdı atmadan m*çmam, çünkü su sıçrıyor. alaturka da ise ayaklarına dışkının görünmeyen parçaları sıçrama ihitmali var. yani her 2 sinin de eksi ve artıları mevcut.
oha hala bu masallara inanalar varmış. yok topuklu ayakkabı pisliklere basmamak için icat edildi yok parfüm kokuyu gidermek için icat edildi falan
Ne pis insanlarsınız lan 1000li yıllarda mı yaşıyonuz ? Tuvalet kağıdı denen bir şey icat edildi. İğrenç ya elinizle yıkayıp oraya buraya sürüyonuz bir de. Tırnaklarınızın arasını b*k götürüyordur
quote:
Orijinalden alıntı: kerlonmoura
Yabancı ülkelerde pisuvar bile yok
Trenlerin de bile var
quote:
Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan
ben tuvaletimi ypaınca yıkamıyomki peçeteyle siliyom o kadar
Kışın neyse de, yazın o möt kokar.
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
benimde iğrendiğim şey alafrangadır
alaturkada temizlik ve hijyen %100 iken alafrangada -%100 e kadar düşebilmektedir
hayatta en nefret ettiğim ilk 3 şeyden bir tanesidir
Milletin oturduğu yere oturulmaz ki? Koruyucu kağıtlar var tamam da benim içim yine de rahat etmiyor.
abicim herşey tamam. su ile temizlemeden olmuyor ok. alafrangada taharet musluğu var onu açıp tuvalet kağıdı kullanınca çok güzel oluyor onun haricinde zaten ıslatıp kağıdı aynı işi yapabilirsin. ama elini direk b.klu g.tüne daldırıp ordaki b.kları alıp tekrar yıkamak nedir yaa? ciddi misiniz siz? nasıl geçiyo sonra elinizin kokusu cidden merak ediyorum? yemek yerken filan nasıl rahat ediyosunuz ya? bide kalkmış temizlikten filan bahsediyosunuz. o b.kun içinde dünyanın pisliği var farkında değil misiniz?,0
Alafrangada açarım musluğu,tazyikli bir şekilde direk hedefi bulur o su.Rahaaat rahat temizlenir,sonra tuvalet kağıdı ile kurular,kontrol ederim.Sonuç bal dök .... o derece.Hiç eli falan da bulaştırmadan işlem tamam.Evimin tuvaletini hiçbir şeye değişmem.Direk 12'den vurur musluk. Dışarıda çok mecbur kalmadıkça tuvalete gitmem.Alaturka varsa da mecbur kaldıysam;yanımda selpak taşırım mutlaka.Selpağı ıslatır siler,temizlerim bir kaç defa. Dışarıda alafranga varsa da tuvalet kağıdıyla klozet kapağını silerim.Yeni kağıtlarla kat kat sarar,döşerim öyle otururum. Karın ağrısı ve tuvalet ile aram pek iyidir de..
Tarih 10.02.2011 Istanbul Avrupa yakasinda buyuk bir alisveris merkezinin tuvaleti, saat 18:10..
Cafe'den kalktim cikarken AVM'nin tuvaletini kullanayim dedim, ilk girdigimdeki manzara..