Arkadaşlar aşağıda da paylaştım arabamızın ruhsatında, muayene geçerlilik tarihi: 15.11.2025 olarak görünüyor, yani 1 aydan az bir süre kaldı. Antalya'da ikamet ediyorum ve hayatımda ilk defa arabam oldu doğal olarak bu konuda hiçbir fikrim yok, benim sormak istediğim nasıl randevu alıyoruz sorusu değil, tüvtürk sitesinden bütün aşamaları geçip randevu alma tarihine kadar gelebiliyorum, gidilebilecek yerlerin doluluk oranlarıda aşağı yukarı %38-48 aralığında, fakat benim merak ettiğim aynı tarihte alsam bir sıkıntı olur mu? yani tam ruhsatta yazan tarihe randevu alsam herhangi bir ceza vs uygulanır mı? (yoksa 15'ine bırakmadan bir kaç gün öncesinden almak daha mı iyi olur? 13'ü 14'ü gibi)
2.sormak istediğim ise; (yine aşağıda paylaştığım) Muayene Hizmeti Seçiniz kısmındayken Genel Muayene/Muayene Tekrarı bölümünden ilerleyeceğiz değil mi? Sadece buradan ilerleyip randevu almak yeterli oluyor mu?, yoksa randevuyu aldıktan sonra birde Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü kısmına gelip burada da ayrı bir randevu daha mı almalıyız? bu konuda bilgisi ve tecrübesi bulunan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. (ayrıca tespit muayenesi veya tadilat muayenesinden randevu almamız gerekmiyordur heralde diye düşünüyorum) eğer yanlış biliyorsam lütfen bunuda düzeltin.

PTT Kargo dolabı 3.kata merdivenden ters çıkardı.
|
Samsung s7 kamera ile çekilen videoları harici karta KAYIT ?
|
|
Samsung 850 Evo Neden değerler bu şekilde ?
2011'den beri CPU'yu 70-80-90 derecelerde kullandım (i7 950)
|
|
1.500 TL ile yeni bir ekran kartı tavsiyesi < < <
|
Sapphire r9 390x'in fiyatı neden düştü ?
|
|
Meslek: Üniversite Öğrencisi
![]() |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.222
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.978)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
7 Yanıt
0