Şimdi Ara

alaturka tuvalet... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
383
Cevap
10
Favori
68.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajdar123456

bu tuvalet benim fobim ya. insanlar nasıl k*çını yıkıyor onda???
    hortum olan yerleri anlıyorumda kova gibi şeylerle nasıl oluyor anlayamıyorum...

aslında alıştırmak lazım sağlık bakımından çok yararlı o wc prostat v.s. evvelden alafrangamı varmış
  • En güzeli denize m.çmak, maymun kuyruğu gibi oluyo Yıkama derdi yok, kurulama derdi yok, hijyen derdi yok...

Alaturka kabusumdur...
  • ishal değilsem paşa paşa oturur,sçar,pantolonu çeker hayatıma devam ederim.ishal olduysam -2 kere kağıtla silerim tabii hijyen açısından.ellerimi banyodan banyoya yıkarım valla bu soğukta el yıkamak riskli.
  • alaturka tuvalete girecegime 2 saat tutarım .
  • Ya bu saatte acayip güldüğüm mesajlar oldu ya ne takıyorsunuz ya bu kadar her iki tuvalet içinde konuşuyorum benim için sorun yok dükkanda alaturka evde alafranga hiç problem değil ikisinede yaparım ama temizleme işine gelince düşünün abi avrupada arkadaşların dediği gibi taharet musluğu yok tek çare dusun hortumunu falan çekeceksin klozetın içine..Hadi diyelim iki tuvalette de yıkayamadın alacaksın abi cep için ıslak mendiller varya ondan bir güzel temizleyeceksin hem boka elin değmez hemde hijyenik.ben yazın hırvatistanda dışarda gezerken gelmişti öyle yaptım sıkıntı olmuyor.zaten ıslak mendilin içinde nerden baksan 10 tane var halledilir yani bir şekilde..ama şimdi umuma açık olan yerlerde bende girmeye çekinirdim bir zamanlar ama artık koyverdim yani.ne yapayım abi tut tut nereye kadar.yine temizliğe dikkat ederim cebimde her daim normal selpak ve ıslak mendil bulunur..Aslında alaturkada yapmak daha kolay yani baskı oluyor mideye daha rahat çıkıyorsun dışarı ama uzun oturanlar için sıkıntı tabi.bazen bitti dersin bitmez kalkarsın yine gelir falan dert yani.azami süre 5 ila 10 dakika her iki tuvalet şekli içinde..Ayrıca askerde 5 ay da yapsan 15 ayda yapsan yer tuvaletine gireceksin çare yok.hemde koğuştaki bir sürü herifle beraber.alıştırmak lazım kendini hijyen ve temizlik çerçevesi içinde her iki tuvalet içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaqLeEye -- 10 Mart 2011; 4:28:55 >
  • benimde iğrendiğim şey alafrangadır

alaturkada temizlik ve hijyen %100 iken alafrangada -%100 e kadar düşebilmektedir

hayatta en nefret ettiğim ilk 3 şeyden bir tanesidir
  • Benim şahsen her ikisinede yapabilme kabiliyetim var!Lakin alaturkayı önermiyorum ve gerçekten sağlıklı değil 2011 yılındayız olukcak iş değil hala kullananlar var!!Tepkiliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

Benim şahsen her ikisinede yapabilme kabiliyetim var!Lakin alaturkayı önermiyorum ve gerçekten sağlıklı değil 2011 yılındayız olukcak iş değil hala kullananlar var!!Tepkiliyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

Benim şahsen her ikisinede yapabilme kabiliyetim var!Lakin alaturkayı önermiyorum ve gerçekten sağlıklı değil 2011 yılındayız olukcak iş değil hala kullananlar var!!Tepkiliyim...

asıl alaturkanın daha sağlıklı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır

hijsen ise zaten su götürmez gerçek

millet hep üzerine işiyor oturuyor

sende gidip oraya oturmak zorundasın alafrangada

bu halka açık yerlerde alafrangayı yaygın hale getiren adama var ya
  • Ben alaturka tuvalet için ibrikler var. Onlardan kullanıyorum. Su-el-k.ç üçlüsünü bir noktada buluşturarak temizliyorum. Böylece iğrenecek bir şey de görülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albts -- 21 Eylül 2021; 9:34:32 >
  • peçeteyi ıslat sil bu kadar basit

elle g.t mu yıkanır lan öyk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Mart 2011; 5:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

Yabancı ülkelerde pisuvar bile yok

tahret musluğu olmasın o dediğin
     alaturka tuvalet...
  • peçeteyi ıslatmak en iyisi gibi duruyor. denicem bunu
    ...
  • az önce denedim ama asla yeterince temiz olmuyor...
  • Alaturka her türlü favorimdir,evde her ikisi de var,daha 1 kere kullanmadım.
    Bir de adam gibi büyük abdestte alafranga dayanmaz.Muhtemelen tıkanıyor. Ama Alaturka limitsiz gibi birşey,yap yapabildiğin kadar,özgürce boşaltım yap.
  • Bokunu çıkardınız forumun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

kendine özel yerde alafranga wc iyidir özellikle hasta olanlar özürlü olanlar ve ihtiyarlar için.topluluk olan yerlerde terminallerde resturanlarda vb gibi yerlerde alaturka en iyisi.birazcık kafa çalışıyorsa yıkamak için bahane aramassın gerekirse su satın alıp onunlada yıkarsın.ben otlde alafranga wc kullanmıyorum zor durumda kalırsam üstüne çıkıp çömeliyorum pislik sıçrama durumunda aldığım önlem suyun üstüne peçete örtüyorum böylece wc deki su sıçramıyor.peçete ıslanmazmı ıslanır ama yere çökmden yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_
    sıçtığımız yerin yanında bi musluk varya onun altındada bi maşrapa.sıçmam bitince musluğu açıyorum elimi suya tutuyorum sonra kıçımı silip bok partiküllerini alıyorum.bu işlemi bikaç defa tekrarlıyorum bu arada maşrapadaki su kahverengi oluyo tabi.sonrada kıçımı bi mendille silip kuruluyorum, maşrapadaki suyu tuvalete döküyorum.bu kadar

bendensin
  • ben yapamıyorum alaturkaya la
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.