Şimdi Ara

alaturka tuvalet... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
10
Favori
68.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezersunar
    Tarih 10.02.2011 Istanbul Avrupa yakasinda buyuk bir alisveris merkezinin tuvaleti, saat 18:10..

Cafe'den kalktim cikarken AVM'nin tuvaletini kullanayim dedim, ilk girdigimdeki manzara..

alaturka tuvalet...

Midem bulandı :D
    Hijyen olarak alafranga ama bo. Içinde birikiyor üstünde otururken de suya basamıyorsun ayrıca sanki .oku arkadan öne itiyor sanki alaturka ise oturma açısından sağlıklı klozette bağırsaklar tam boşalmaz alaturkada taharet yapılırken parmak uçları kullanılmaz sol elle yapılır yaptıktan sonra eller güzelcene yıkanır(sabun tabi ki) ;)
  • el ile g.t mu yıkanır yazmıs millet . Vay anasını bide hijyene baglamıslar. Elini sabunla yıkıyorsun kalmıyor bisey
    ama o dıskı cıkarttıgın deligi sadece selpakla silersen orda neler neler kalıyor bır bılsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333
    el ile g.t mu yıkanır yazmıs millet . Vay anasını bide hijyene baglamıslar. Elini sabunla yıkıyorsun kalmıyor bisey
    ama o dıskı cıkarttıgın deligi sadece selpakla silersen orda neler neler kalıyor bır bılsen.

evet otururken bile insan rahat etmez kıçına yayılır sanki hele banyo yapsan o pislik suyla bütün vücuda yayılır gibi gelir bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 10 Mart 2011; 18:41:47 >
  • Bulunsun
  • hayal gücü meselesi demekki. herkes farklı bişey yapıyor yaw...
  • ben önce tuvalet kağıdıyla güzelce siliyorum sonra elimle yıkıyorum bunun neyi saçma alaturka ve alafranga kullanırım ama alaturka en iyisi
  • alaturka vs alafranga - ps3 vs x360
    hangisi ??
  • Allahım allahım buda oldu. Konuya bak yav.

Teki eliyle siler iyice durular falan filan. Teki su,el,k.ç üçlüsü demiş allahım ya. ,

Bu konu çok komik vallahi.Mesajlar beni öldürüyor.
  • Tüm sayfaları okudum cevaplar çok komik gerçekten,
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

ishal değilsem paşa paşa oturur,sçar,pantolonu çeker hayatıma devam ederim.ishal olduysam -2 kere kağıtla silerim tabii hijyen açısından.ellerimi banyodan banyoya yıkarım valla bu soğukta el yıkamak riskli.

tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyorsun yani doğru mu anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

ishal değilsem paşa paşa oturur,sçar,pantolonu çeker hayatıma devam ederim.ishal olduysam -2 kere kağıtla silerim tabii hijyen açısından.ellerimi banyodan banyoya yıkarım valla bu soğukta el yıkamak riskli.

forumda hijyenik dakikalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

iğrenç geldi biraz da ondan, tuvaletten çıktın mesela masaya oturdun yemek yemek içn insanın nasıl içi rahat rahat yiyebilirki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

iğrenç geldi biraz da ondan, tuvaletten çıktın mesela masaya oturdun yemek yemek içn insanın nasıl içi rahat rahat yiyebilirki?

evet ıyyy adam en azından kıçına elini sürmüyo sürse de yıkamasa
  • konudan çok yorumlara güldüm lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ne yıkaması hocam sen ne diiyon?

yanlış öğretmişler sana herhalde

ne diyorsun ya? elin fransızı b*k kokusunu örtmek için parfüm diye şeyi icat etti. herifler ortalığa m*çıyordu. tuvalet adabı bizlerden gelir. şimdi geçmiş burda ne diyorsun.?

2. olarak da konuyu açan arkadaş, iğreniyormuş. hortum yoksa insanlar tas kullanır. sağ elle tası tutar sol elle yıkarlar. bunu kendi kafanda düşünerek saptayamıyor musun? 10 yaşında KDV nin açılımını kendim bulmuştum hiçç biryerden öğrenmeden. Burda sana bakıyorumda, böylesine basit şeyi, bu yaşta düşünememek...

alafranga ve turkanın eksi ve artıları elbet var. ben franga kullandığımda kesinlikle oturacağım yerleri tuvalet kağıdıyla kaplamadan oturmam. suyun içine de tuvalet kağıdı atmadan m*çmam, çünkü su sıçrıyor. alaturka da ise ayaklarına dışkının görünmeyen parçaları sıçrama ihitmali var. yani her 2 sinin de eksi ve artıları mevcut.

Güzel açıklama gelmiş.

Alafranga tuvaletlerin hepsi demek yanlış olur fakat özellikle restaurantlarda lokantalarda olanlara oturmak g.t istiyor resmen. Malın biri işemiş oluyor sağına soluna ki buda bir çok hastalığı getiriyor. En temizi alaturka tabi yıkama konusunda ilk defa böyle bişe duydum??? Tuvalet tası dahada doğrusu maşrapa denen bişe var .

Yerden yazıyorum ( haklısın bu arada :D )

Bu arada ilk defa suyla temizleme diye bişey duydum hem peçeteyle silerim ben :D

Bu arada tüm cevaplar öldürdü dhde en çok güldüğüm konu evdekiler odaya geldi resmen alafranganın üstüne çıkıp tuvaletini yapan adama yerden güldüm :D

Bu arada bir anım vardır : Cemaatçilerin evindek alıyoruz alafranga tuvaleti kullandırmıyorlar çok fena ishalim hayatım boyunca öyle ishal olmamışım g.tten işiyorum resmen benm g.t duramadı yerinde o kuvvetle eğilmeye çalışırken s*çmışım ama duvara yaslanmışım delikle hiç alakası yok baktım g*tüme bişey değiyor sonradan eğildim g*tüme kadar s*çmışım yaklaşık 50 cm duvarların hali üstüm başım pislik sabahın 4 ünde tuvalete girip 7 de çıkmıştım düşünün ne halde olduğumu :D

Düşünün öyle bir s*çmışımki maşrapanın üstündeki muslukta bile b*k vardı allah kimsenin başına vermesin

Bide kapak kaldırmadan işeme gibi bi alışkanlığım vardır babamdan falan ayda 10 kere azar yerim lan ne pis adamım ya

Elle g*t yıkayanlarıda alkışlıyorum bu arada

quote:

Allahım ağlıyorum
  • mesajım bulunsun , elinize sağlık
  • yorumlar m.çmış
  • Konudan kötü kötü konular gelmeye başladı.
  • eline m*çıp içine at
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

En güzeli denize m.çmak, maymun kuyruğu gibi oluyo Yıkama derdi yok, kurulama derdi yok, hijyen derdi yok...

Alaturka kabusumdur...

hacı naaptın sen yaa,denize girmeye korkar insan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.