Yarbay
09 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 100 (Bu ay: 1)
Gönderileri
windows 95 i merak ediyordum içini açıp dosyaları inclerken corana virüs- ikiz kuleler 2017 felekatler ile ilişkisi olduğunu düşündüğüm veriler var resimler linklerwindows 95in corona  virüs  ile alakasıwindows 95in corona  virüs  ile alakasıwindows 95in corona  virüs  ile alakasıfile:///C:/Users/selami/Desktop/win%2095/win95/content/wired/4c/4c_geneh/2000.gif file:///C:/Users/selami/Desktop/win%2095/win95/content/wired/4c/4c_light/index.htm file:///C:/Users/selami/Desktop/win%2095/win95/content/wired/4c/4c_world/index1.htm
geçen gün yolda normal hızda ortalama 20, 25 kmh gidiyorum bisan kullanan birini gördüm takım giymiş paçalar sıvalı yolda gidiyor selam verim geçtim adamı biraz sonra ne göreyim sağımda adam beni geçmeye çalışıyor bisan ile gianta kafa tutulurmu tabi denemek lazım senmisin geçmeye çalışan bende hızlandım 40 kmh hıza ulaşıp bir km gibi gidip baktım adam yok kedi fare oyunu oynayacaktım adam anlamıştır benim düşüncemi
giant sele kelepcesi koymayı vazgeçmiş sele kelepcesi olmayan bisiklet
uzun bir bekleme sürecinden sonra giant bisikletim hollanda dan geldi.genel olarak özellikleri kadro giant xtc advanced compozite carbon, fren vites,aynakol deore xt 2x11 vites sistemi, amortisörFox 32 Float Performance FIT 4 100mm fork with remote lockout, jantlar giant p-xc2,gidon sele vb giant,lastikler Schwalbe race ralp.hoşunuza gider almak isterseniz yurtdışından getirtmelisiniz ülkemizde satışı yok maalesef.bir haftadır biniyorum salcano assos 50 slx göre farklı daha hızlı konforlu sürerken ayrı bir zevk alıyorsun kadroyu hissetmiyorsun  giant xtc avanced 27.5
 giant xtc avanced 27.5
 giant xtc avanced 27.5
 giant xtc avanced 27.5
 giant xtc avanced 27.5
millet neleri paylaşır oldu
 Facebookun getirdiği son nokta
evet beyler kimler takım elbiseden ceket kıravattan nefret ediyor.insanlar rahat elbise varken ne diye boyunlarını medeniyet yuları ile sıkarki
yer antalya alanya mahmutlar sahili.çekirdeği yiyip yere atmışlar
 bunu yiyen hayvanlara yemlik yapan yokmu
arkadaşlar şimdi yoldayım sabah yalovada olacağım inşallah.hep sanalda arkadaşlık olmasın canlı bir dh üyesi görmek istiyorum isteyen varsa tanışabiliriz
plazma çok yakar ağır diyenler 4k tv leri incelesinler.örnek Samsung 65h7200 max enerji tüketimi 276w ve 28 kg.samsung50h6900 max 178w.lg 50pb690v ortalama 118w
Merhaba arkadaşlar alanya monart city hotele plajda çalışacak eleman aranıyor.
Hakkında
Meslek: güvenlik
İlgi Alanları: bisiklet elektornik
Forum İmzası:
Hakkımda:
bir dost bir post yeter bana
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.390
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 68.025 (Bu ay: 1.186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 74 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.