Şimdi Ara

AKP’li ünlü trol Abdurrahman Uzun: 'Böyle giderse bu millet sizin yanınızdan gider'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişisel Youtube kanalından kendi videolarını yayınlayan, hükümete yakınlığı ile bilinen Abdurrahman Uzun'un son yayınladığı ve gıda fiyatlarındaki hızlı artışı ele alan videosu dikkatleri çekti.

AKP’li ünlü trol Abdurrahman Uzun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı, gıda fiyatlarındaki artış nedeniyle uyararak, "Bu millet eğer bu sıkıntının içerisine, bu sarmalın içerisine bırakılırsa, bu millet sizin yanınızdan gider sayın Cumhurbaşkanım. Bir ay önce 25 Lira olan, evin temel ihtiyacı olan zeytinyağ bugün 85 Liraya çıkmış. Yüzde 300 zam almış!" dedi.

https://odatv4.com/bunu-soyleyen-reisci-boyle-giderse-bu-millet-sizin-yaninizdan-gider-26012125.html

• Bu millet yanlarından gitmez.İsterse yağ 200 TL olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star scream -- 26 Ocak 2021; 23:15:56 >
  • Ne gitmesi? Battık bittik ama ekonomiyi bir tek tayyip düzeltir diyorlar AKP’li ünlü trol Abdurrahman Uzun: "Böyle giderse bu millet sizin yanınızdan gider" 

• bu adamı bir kaç kez görüp sinir olmuştum, adını yeni öğrendim, abone olalım arkadaşlar, dislike atmak için abone olalım, can sıkıntısına işte keyf için boş zamanınızda girin dislike atıp çıkın.

baksanıza kaç bin tane like almış ama 290 dislike var, bu hiç adaletli değil, bir dislike atmak bu kadar mı zor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_abi_81 -- 26 Ocak 2021; 23:43:9 >
  • sair burada nerede benim avantam demek istemistir.

• " Tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur. " Süleyman Demirel

• Yeni ekonomi paketi "Stalinin tavuğu" modeli sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 29 Ocak 2021; 9:57:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

" Tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur. " Süleyman Demirel

O lafı ettiğinde piyasada Akp falan yoktu. Adamlar ülkenin bugunu bulmuş, ne devrilmesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet gitmemesi için yıllarca kara propoganda yaptı bu adam, sürekli yalan söyledi, birkaç videosunu gördüm ama dayanamadım kapattım bir insan göz göre göre yalan söyleyip bu kadar art niyetli olamaz,

ülkenin bu hâle gelmesinde payı varki adamın derdi zam gelmesi değil dikkat ederseniz, insanların akpyi bırakmasından korkuyor insanlar açlıktan ölse ama yinede akpye oy verse umrunda olmadan evinde keyif çayı içecek arkadaş, gram hakkım geçiyorsa bunlara haram olsun inşallah ödeşiriz birgün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girin tiktokta yorum okuyun millet halen deli gibi savunuyor
    Reyislerinin kendilerini kurtaracağını sanıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ntv.com.tr de bile kötü giden ekonomi haberleri başlamış, medya da ufaktan saf değiştiriyor.

• AKP’li ünlü trol Abdurrahman Uzun: "Böyle giderse bu millet sizin yanınızdan gider"

نعم أيها الأصدقاء ، لسنا في عجلة من أمرنا للتعلم معًا في هذه اللعبة ، وتناول الشاي ، والجلوس على سريرك والاستمتاع باللعبة. الآن أعتقد أننا بحاجة إلى العثور على بندقية (لا يمكن العثور على ساعتين ، انظر إلى الدردشة) يا رفاق ، لسنا في عجلة من أمرنا ، وسوف نتغلب عليها معًا. (يسأل دردشة ساخنة تمامًا) لا أسلحة ، يا أصدقاء. ماذا سنفعل؟ شكرا صديقي. نحن لسنا في عجلة من أمرنا. سوف نتعلم الفيفا معًا وسنتغلب عليه. إذا لم نكن بحاجة إلى أسلحة ، فلنفعل شيئًا باستخدام المدفع ثم (لا يمكن) أصدقاء نعم ، لقد جربنا أيضًا الفيفا. لا أستطيع أن أقول أنه يروق لي ، ولكن إذا أعجبك ، يمكنك الحصول عليه براحة البال. رسالة الشاي: أخي أنت الرجل أنت أصغر ناشر أخي ، لقد رميت أول تبرع لي لك أخي

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.