Şimdi Ara

AKP'li Mahir Ünal:Çiftçinin cebinde iPhone 6 var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam çiftçi görmüş. Şöyle anlatıyor "bir delikanlı geldi bana "bizi mahvettiniz bizi öldürdünüz çiftçi şu duru.. ben de 14 yaşıma kadar çiftçilik yaptım üzerinde bir beyaz gömlek var cebinde bir telefon var dedim ki "telefonu alabilir miyim" telefonu aldım "iphone 6" dedim ki telefonu kaça aldın dedi ki "3400 lira mı dedi" dedim ki kaç taksitle aldın "24 ay taksitle aldım" dedi "bunun internet paketi de var mı" dedim var dedi"

Adam bunu baya güle güle anlatıyor. Çiftçiyi anız yakıp dumanla haberleşiyor sanıyor herhalde. Bu AKP zihniyeti 2015 model telefonu bile millete lüks görüyor. Telefonu olan adamı zengin zannediyorlar. Üstüne bir de internet paketi var mı diye soruyor. Bu iktidar gerçekten halktan çok fazla uzaklaştı. Gökdelenin en üst katına taşındılar artık kimseyi görmüyor duymuyorlar. Ey AKP bu millet bu kafayla giderseniz size sırtınızı döner bunu böyle bilin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooo internet paketide varmış.   1.5 yıl önce oneplus 7t 256gb telefonu 1 haftalık maaşımla almıştım.(420 pound=3000tl) Aynı telefon geçtiğimiz aralık ayı Türkiye fiyatı 9000TL'ymiş. Telefon Türkiye hariç dünyanın her yerinde ihtaç ürünü iken, Türkiye'de ultra lüks tüketim ürünü. 1900'lerin Osmanlı kafasını yaşıyoruz.

• Zalim garibanın halinden anlar mı?

• yepisyeni 2014 model telefon almış, durumu kötü olsa nokia 3210 kullanıyor olması gerekirdi. Demek ki bu çiftçi oldukça zengin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 7 Şubat 2021; 23:24:34 >
  • Oy veren elleriniz kırılsın ne diyelim

• kuru ekmek yiyen aç değildir, açıklamasını geçemezler diyordum, geçmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahir ünal noktayı koymuş dağılın....

• İyiki götünde donun var dememiş. Pardon geçende biri kuru ekmek yiyorsa aç değildir demişti. Az nile yapıyorlar az az..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo internet paketide varmış.AKP'li Mahir Ünal:Çiftçinin cebinde iPhone 6 var AKP'li Mahir Ünal:Çiftçinin cebinde iPhone 6 var  1.5 yıl önce oneplus 7t 256gb telefonu 1 haftalık maaşımla almıştım.(420 pound=3000tl) Aynı telefon geçtiğimiz aralık ayı Türkiye fiyatı 9000TL'ymiş. Telefon Türkiye hariç dünyanın her yerinde ihtaç ürünü iken, Türkiye'de ultra lüks tüketim ürünü. 1900'lerin Osmanlı kafasını yaşıyoruz.

• Adamlar ayaklı yalancı portatif taşınabilir..

• Banane oy vermeseydiler

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Yakında su içen aç değildir diyecekler ya hayırlısı.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

Telefon Türkiye gibi üçüncü dünya ülkelerinde statü belirtisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiberator -- 8 Şubat 2021; 10:4:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiberator

Yakında su içen aç değildir diyecekler ya hayırlısı.

Pasta yeyin demelerini beklemek daha olası...

• ama iphone 12 çıktı. asla son model olsun demiyorum ama iphone 12 çıkmış bak arada kaç model var iphone7-7plus- iphone8-8plus- iphone x- iphonexr-iphone 11-iphone11plus

daha bilmediğim bile vardır. Halka her şeyi lüks görmeye başladılar gitmeleri gerek..

• Mahir beye göre olması gereken çiftçi:

AKP'li Mahir Ünal:Çiftçinin cebinde iPhone 6 var
  • amerikalının yüzüne bakmadığı telefonlar zenginlik göstergesi oldu

• Bunların alayına hakkım haram zıkkım olsun....

• O gencin evine gidin Buzdolabı da vardır kesin.

• bu mahir + kendini jön sanan bi tip daha var + kuran kursundan taze kaçmış çocuğa benzeyen bi tip daha var bu üçünün hayatı rte yi onaylamak ve yüceltmekle geçiyor ama takdir ediyorum ayakkabı fırçası olsa o sürtünmeye eskirdi bunlarda tık yok

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.