Hava alıyor musun ? Ciğerine oksijen giriyor mu ? Karnını hava ile doyura biliyor musun ? O zaman sorun yok. |
AKP'li Mahir Ünal:Çiftçinin cebinde iPhone 6 var (3. sayfa)

-
-
millet aç lakin iypondan asla ödün vermez.
-
az bile yapıyorlar ,, daha kötü günler için loading %31
-
kendi hangi telefonu kullanıyormuş ve kimin hangi parası ile almış
-
Konuya tıklayınca İphone 12 reklamı çıkması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet zıhnıyetınden cok konuşan vatandaşa ezık muamelesı yapmaya çalışan bır zıhnıyet mevcut Aslında Bakanın çıftcıye çok abartılı buldum demesı lazımdı bırde 180 gr lık caylardan bı paket çay verıp üstüne bır bardak su ıçmesını bunun ıçınce birşeyının kalmayacagını soylemesı gerekıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 9 Şubat 2021; 19:39:48 > -
iPhone 5 ve altındakiler fakirdir, konuşabilir, hakkını arayabilir
iPhone 6 ve üstündekiler zengindir, ekonomi hakkında konuşamaz, hakkını arayamaz, geçinemiyoruz derse nankördür
bu kadar basit arkadaşlar nesini anlamadınız?
android kullananlar direkt terörist olduğu için onlar hakkında yorum yapmıyoruz :)
-
kendi bindiği dalı kesmek işte böyle bir şey oluyor desek yeridir. çifti beyaz gömlek giymeyecek, iphone6 kullanmayacak, eğer bunlar zenginlik göstergesi oluyor ise demek ki çiftçi olmak için fakirlik belirtisi göstermesi mi gerekiyordu ne? üstü başı toprağa bulanmış olarak, boynuna da merkür model bir cep telefonunu iple asması gerekiyordu galiba. bu videoyu izledim ve kesinlikle o beyaz gömlek giyen çiftçiyi haklı buldum. bunlar hangi dünyada yaşıyor acaba. gerçekten çok değişim var. böyle açıklama ve kıyaslama olmaz.
-
bi allahın kuluda dememişmi yurt dışında 200 dolarlık telefon hangi sebeple bizde ultra lüks diye. Sizi doyuramadığımız için olabilirmi mahir bey altınıza 40 milyonluk maybach çektiğiniz için olabilirmi -
Yurtdışında iPhone 6 yı telefon diye görmüyorlar bunun farkındalarmı bunu söylerken? Bi bu ülkede pahalı tarihi geçmiş elektronik aletler .. -
Ulan kimsede demiyor neden 7-8 senelik telefon 3k diye. Yanı başımızdaki Yunanistan 750€ asgari ücret veriyor Türkiye'de hala 400€, bunun üzerine hayvan gibide vergileri var 2 fiyatına bir alıyorsun. Ondan sonra buzdolabı bile lüks oluyor tabi..
Birisi şunları alsın bir Avrupa turuna falan çıkarsın insanlar nasıl yaşıyor neler alıyor, yiyor görsünler.
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2766660/(37e21c0a-e29a-432a-a3b3-6780c2e0ea45.jpeg, 1080, 2220, BFB9BE)[/simage] -
ben hala iphone 6 kullanıyorum, evimde buzdolabı ve çamaşır makinesi de var hatta şaşıracaksınız elektrikli süpürge bile var. Millet ucuz telefonlara yönelmişti, baktılar tüketim en çok o segmentte hemen 200 dolar altı telefonlara koruma önlemi vergiyi çaktılar 1000 tl civarı hepsinin fiyatı arttı, yani özetle millete ucuzunu da kullandırmıyorsunuz ki. Avrupa elektrıklı araclara tesvik ve destek verirken bizde geçen hafta hepsinin ötv oranı arttılırdı, neden biliyormusunuz ? çünkü tüketimleri artmaya başladı. artık söyleyecek söz bulamıyorum. Bu politik bir paylaşım değildir. sadece durum değerlendirmesidir. Kimseyı değil kendimi eleştiriyorum.
-
Milletle dalga geçme ve aptal yerine koyma konusunda çıtayı arşa yükselttiler maşallah
espriydi
kandırıldık
bilmiyorduk
bize yalan söylemişler
farketmedik
düşünemedik
anlayamadık
bla bla bla
tüm cevapları bu şekilde
-
Türkiye'de asgari ücret 335€,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 10 Şubat 2021; 14:27:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen emekçisin en iyisine laiksin bu bizim itibarımıza uygun değil 6-7 yıllık bin tl lik telefon nasıl kullanırsın demesi lazımdı.Çiftçi dediğin fakir adam değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler GörürMahir beye göre olması gereken çiftçi:
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X