Şimdi Ara

Radyo'da, 17 yaşında yaşadığı ilk cinsel deneyimini anlatan kadın, twitter'da trend oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 17 yaşında cinsel deneyimi ki dine saldıran bu tipler genelde Ayşe muhabbetinden kin kusarlar, sonrasında yaşadığı tecrübeleri; annesi ile olan muhabbetini anlattığı video twitter'da trend olmuş durumda.

Kimisine göre bu durum; yozlaşmayı gösterirken, kimisine göre ise çağdaşlık olarak yansımış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 24 Ocak 2024; 14:53:37 >

• annnesinin verdiği akıllar kısmına dikkat ettin mi?

biri tarıfından kullanılacaksan, "özel" olsun "yoğun" olsun vs vs. kanım çekildi yemin ediyorum.

birde bunu savunan meriçler var. özgürlükmüş falan. her 20 erkekten bir tanesi götürüyor, işi bitince atıyor, atılanlara da bu geri kalan her 19 erkek paylaşmaya çalışıyor. z kuşağı cidden acayip. iyi ki 90ların çocukluğunu yaşamışım.

İnsanlar her istediğini konuşabilir, sosyal medyanın olayı bu zaten. Beğenmiyorsan, sana tersse gözlerini, kulaklarını kapatabilirsin. Giren başka biri, girilen başka biri. Burada çenesini yapan ise biziz. Ben de tasvip etmiyorum da bunun gibi kadınlar ve erkeklere hala alışmadınız mı? Bu yobazlık da değil, çağdaşlık da değil. Bu salaklık. Herkes kendi salaklığını yapmakta özgür biladerlerim. Gülün geçin oğlum, takılmayın bu kadar.
  • bayanın annesi için şahsi düşüncem altta paylaşımdaki gibidir. muhtemelen babasından ayrı yaşıyorlardır. böyle anneye , koca moca dayanmz, kaldıramaz. annesi muhtemelen evinde 5-10 kedi veya köpek besliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 24 Ocak 2024; 12:33:40 >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

annnesinin verdiği akıllar kısmına dikkat ettin mi?

biri tarıfından kullanılacaksan, "özel" olsun "yoğun" olsun vs vs. kanım çekildi yemin ediyorum.

birde bunu savunan meriçler var. özgürlükmüş falan. her 20 erkekten bir tanesi götürüyor, işi bitince atıyor, atılanlara da bu geri kalan her 19 erkek paylaşmaya çalışıyor. z kuşağı cidden acayip. iyi ki 90ların çocukluğunu yaşamışım.

• İnsanlar her istediğini konuşabilir, sosyal medyanın olayı bu zaten. Beğenmiyorsan, sana tersse gözlerini, kulaklarını kapatabilirsin. Giren başka biri, girilen başka biri. Burada çenesini yapan ise biziz. Ben de tasvip etmiyorum da bunun gibi kadınlar ve erkeklere hala alışmadınız mı? Bu yobazlık da değil, çağdaşlık da değil. Bu salaklık. Herkes kendi salaklığını yapmakta özgür biladerlerim. Gülün geçin oğlum, takılmayın bu kadar.
  • Ceto bu ne la
    Sen nie biyle konular acion
    Ac almanyadan libis bilmem ne
    Standartini bozma
  • erkahn kullanıcısına yanıt

yerli liboşlar hakkında yazmıyalım mı? birde nipple yapmış. kaç sene bulgaristan'da kaldım. bak arada gider de gelirim. bulgarlar bile daha namuslu kalıyorlar.

ama asıl sorun bu tiplerin genelde din eleştirilerinde öne sürdüğü ayşe yalanı. bu uydurma hadis üzerinden yürürürler. kendileri artık 15 16 17 yaşlarında ne halt yemekteler ama o vakit normal oluyor.

madem normal, biz de yorum yapabiliyor olmalıyız değil mi?

annesinin verdiği akıllara bak. yemin ediyorum bu rahatlığın tanımı yok.

• Bazılarının istediği toplum buydu sonunda başardılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bunu şimdi 29 sayfa tartışmamız lazım.

• Hangi tarikat bu.

• Bu ne terbiyesizlik ya, sonra ne oldu doktor kolunu sokup içinden çıkardı mı ?

• Bazen diyorum ki keşke internet bu kadar yaygınlaşmasaydı. Nerede pleb var yediği bokları ve fikirlerini illa bize gösterecek.

• ne kadar komik hüüüü

siz bunları yaşayın diye zaten bu kadar şehit verildi, Cumhuriyet kurulurken iç ve dış bölücülerle bunun için ugrasıldı yazık vatan için ölenlere
  • Bence sen incelliğine bahane arıyon.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    En mahrem şeylerin utanmak yerine açıkça goygoyunun yapılması. Zina eskiden dünya çapında yasal bir suç iken şimdi bu kadar normalleşiyor olması elem verici. Bu videoyu izleyenlerin %25'i belki 250.000 kişi 18 yaş altında çocuk olması..
  • sysarchitect kullanıcısına yanıt

acayip şeyler oluyor.

bulgaristan dersin vs. vakti zamanında tanıştığım bir kızla diskoya çıkacaktım. yanında akradaşınıda getirmek istiyordu, dedim ok. aldım bunları yurtlarının önünden. diskolar sokağına girdik. birden kızlar durup geri gitmeye başladılar. sordum noldu falan birşey mi var vs. o sırada bir olaylar olduğundan tv kanalı gece 11:30 gibi gelmişi orada öğrencilerle röportaj yapıyormuş. işte o sırada kızların annesinin babasının haberi olmadığından kızlar bizi tvde görürler diye gitmediler.

düşün bulgar bile böyle iken. bunlar harbi mağra rahatlığına sahipler. bu kadar geniş olunmaz.

• Kimsede dememis, lastik icerde nasil kalmis?

Johnny Sins bu isi yillardir yapar meslek haline getirmis, o lastigi hic icerde birakmaz. Bunlar bamyalarlami sevisiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 24 Ocak 2024; 22:31:18 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
  • Dikkat çekmeyi başarmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.