AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, İBB’den aldığı bursla ilgili haberlere erişim yasağı getirtti. Ekrem İmamoğlu göreve geldiğinde Sayan’a İBB’den toplamda 85 bin 791 dolar ödeme yapıldığını ifşa etmişti. ![]() AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, İBB’den aldığı bursla ilgili haberlere erişim yasağı getirtti.
Ekrem İmamoğlu göreve geldiğinde Sayan’a İBB’den toplamda 85 bin 791 dolar ödeme yapıldığını ifşa etmişti. https://twitter.com/haskologlu/status/1767096427933479320?t=MuYanGtN_RyAVjiEDDmw-Q&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP'li Fatma Betül Sayan, İBB’den aldığı bursla ilgili haberlere erişim yasağı getirtti.

-
-
Harama erisim yasagi gelmis ama haram yine haram
Kul hakki yediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp li siyasiye 85.791 USD yi ne bursu vermişler merak ettim ama madem haber yasağı gelmiş bulup okumaya gerek yok, öylesine verip kılıf uydyrmuşlar demek ki. Hakkıyla alınan burs haberine bir insan neden erişim yasağı talep eder ki?
-
AKP'li trollerin uğramayacağı başlıklar açmayın
-
Ahaha birde dolar uzerinden mi almis, hani dolarla isimiz yoktu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye abi ?
-
Yılmaz Özdil'in veciz bir sözü var: "Domuz etini haram diye yemeyenler, haramı domuz gibi yiyorlar"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 11 Mart 2024; 13:38:16 >
-
Şimdiki kurdan geri ödeme yapması talep edilmeli. Bu ak müslüman hırsızlardan alınan parayla bu ülkenin gerçek evlatlarına eğitim verilmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim merak ettiğim konulardan bir tanesi şu
Ülke nin toplu yerleşim yerlerinin alt yapısı felç halinde iken.. özellikle ASRIN FELAKETKERİ her yağmur yağışında bile insanları evsiz yaptığı zamanda
bu belediyelerin sürekli burs ve reklamasyon adı altında yaptığı ödemeleri anlamıyorum
özellikle bir belediyenin neden reklamasyon giderine ihtiyaç duyduğunu hiç ama hiç anlamıyorum
adam yollara panklartlar asıyor.. 150 günde 150 proje yaptık 300 günde 300 yapacağız.. proje kelimesinin teknik analizi nedir ? ortada yapılmış ve tamamlanmış özellikle belediyelerin sorumlu olduğu iş bu değil mi ? neden bunları anlatmak bildirmek reklam etmek zorunda ?
perşembe günü antalya da belediye otobüsüne bindim. içinde durakları gösteren/bildiren ne ekranlar nede sesli sistemler çalışmıyordu
yani o şu partiye ait belediye olarak söylemiyorum.
halen tüm partilere ait belediyeden alakasız meslek ve üniversitede okuyanlara oldukça KARŞILIKSIZ - ŞARTSIZ uçuk değerlerde bursların veriliyor olması ama bu sırada özellikle tıp fakültesi öğrencilerinin okul döneminde 1-2 özel kuruluş haricinde ki onların da şartları çok katı, bu fakülte öğrencileri burs alamaz iken ne olduğu ne işe yaradığı bilinmez fakültelerde okuyanların aldığı bu bursları açıklayabilecek bir parti temsilcisi veya belediye deki kişiler var mı ?
bu kadın ve diğer kadınların ülkeye ne tür hizmet ve şartlarda getirisi oldu da belirsiz, uçuk değerlerde burslar ile onurlandırılıyorlar ?
eğer belediyeler güzel işler yapmak istiyorlar ise, tıp fakültesi öğrencilerinin TAM SET anatomi kitaplarını hibe ederek veya tıp fakültesi gibi önemli fakülteler için 24 saat açık güncel eğitim kitapları ile donatılmış kütüphaneler inşaa ederek, dillerinden düşmeyen VATAN MİLLET SAKARYA sözlerinin doğruluğunu azcık da olsa göstersinler
yani.. ali ye veli ye verilecek 1 aylık burs ile kaç tane modern kütüphane açılabilir bu ülkede ?
istanbul da ev kiralarını geçtim, 1 vasıta ile ünv ye gitmek isteyen öğrencilerin günlük yol masrafları bile uçuk iken.. 1 vasıta ile gidip gelen sayı %1 bile değil...
hatta aklıma şu şekilde bir şey geldi..
ünv öğrencileri, ünv kimlik bilgileri ile dijital kütüphaneye bağlanıp; tüm ünv lerde yapılmış çalışmalara oturduğu yerden erişebilse, araştırma yaptığı konu ile ilgili yerli yabancı tüm yayınlara erişebilse,
tüm bunları yemekhane de, yatakda, veya otb de okula - eve gidip gelirken yapabilse, lazım oldukça da indirimli olarak bu bilgilerin baskısını öğrenci kimlik bilgisi ile print edebilse ?
1988 yılında erzurumda ünv için gittiğimde şunu gördüm..
adı kitap kırtasiye.. olan bir ufak işletmede 4 adet fotokopi makinesi vardı ve burası 24 saat boyunca sadece ve sadece fotokopi çekiyor idi. ve işletme ilk 2 ay ve vize-final dönemlerindeki FOTOKOPİ kazançları ile yat-kat abilecek seviyede kazanıyorlardı.
Yani o günden bu güne özellikle üniversite öğrencilerinin kütüphane ve güncel bilgiye hızlı & ücretsiz erişiminde değişen nedir ?
yani.. ali ye veli ye verilecek burslar ile yapmak isterseniz tüm ünv öğrencilerinin BİLGİYE ERİŞİM - İHTİYAÇ DUYDUĞU ÇALIŞMALARA ANLIK ERİŞİM leri sağlansa ülke ihya olmaz mı ?
kısacası güzel dostum
gerçekten ünv öğrencilerini düşünüp yardımcı olmak istense yapılabilecke çok şey var
ünv-fakülte kütüphanelerinin haricinde yurt kütüphaneleri, ünv öğrencilerinin indirimli ve sağlıklı yaşam - gıda şartları
1-2 kişiye yapılacak peşkeş yerine, tüm partilerin dilinden düşmeyen ULUSALCILIK ne imiş gösterilse daha iyi olmaz mı ?
tüm partiler aynı slogan ile çıkıyor... .. tüm ilin belediye başkanlığına adayım......................
benim tüm partilere cevabım ve oyumun meali alisi şu şekilde : Sİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 11 Mart 2024; 17:11:53 >
-
İBB verdi ama AKP seçmeninden aldığı oy sayesinde verdi. Günahtır sevaptır orasına karışmayacağım. Günahsa da sevapsa da oy verenler de ortaktır. Rabbim haklarını verir inşallah şu Ramazan ayı hatırına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 12 Mart 2024; 21:11:4 > -
gündemimiz filistin
-
Elinizdeki imkanlar, bugün için istediğinizi yapmaya yetecektir. Günün sonunda devran dönüp düzen değiştiğinde bunları birilerinin ifşa edeceğini düşünmüyor musunuz? Bu işin kayıtlarını silseniz bile, bu kayıtların örneklerinin bir yerlerde olduğunu düşünmüyor musunuz? Bir de Kavakçı'nın böyle bursu olduğu söyleniyor.
-
Gene çıktı bu konu karşıma ve gene canım sıkıldı
-
Bayrak afiş olmazsa baskıcılar ne kazanıcak. Ona özel bir sektör olusturulmus durumda. İhaleleri bekliyorlar.
Tıp öğrencisi de okurken değil okuduktan sonra degerli oluyor. Malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Harama erisim yasagi gelmis ama haram yine haram
Kul hakki yediniz |
Akp li siyasiye 85.791 USD yi ne bursu vermişler merak ettim ama madem haber yasağı gelmiş bulup okumaya gerek yok, öylesine verip kılıf uydyrmuşlar demek ki. Hakkıyla alınan burs haberine bir insan neden erişim yasağı talep eder ki? |
Ahaha birde dolar uzerinden mi almis, hani dolarla isimiz yoktu.
|
Yılmaz Özdil'in veciz bir sözü var: "Domuz etini haram diye yemeyenler, haramı domuz gibi yiyorlar"
|
Şimdiki kurdan geri ödeme yapması talep edilmeli. Bu ak müslüman hırsızlardan alınan parayla bu ülkenin gerçek evlatlarına eğitim verilmeli.
|
AKP'li trollerin uğramayacağı başlıklar açmayın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X