Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ümmeti Muhammedin tek umudu olan bu millet türküyle kürdüyle chp yada başka bir islam düşmanı maşaya değil memleketi, 2 koyunu bile emanet etmez. bırakın hayal kurmayı.. 8 haziranda buraya beklerim..
  • ya bide çocuklarının karşılaştırmasını yapsanız,KK Çocukları ile RTE nin çocuklarının neleri varmış bir saysanız.
  • Ne güzel hayeller.

Körler ve sağırlar birbirini ağırlar.

Hepsinin seçim bildirgelerine bir bakın.Üretim ile alakalı bir gram yaptırım vaadleri var mı?

Hepsi tanımış memleket insanını nasıl gaza getireceğini, yok asgariyi 1500 yapacağım, evde oturana 2bin ateşleyeceğim.

Dün eminönünde yan yana kurdukları (Mhp-Hdp-Chp Bugün yine gidin ordalardır) parti standlarının malum olanında, öldüğünü kabul etmeyen teyze, uzatmış broşür ü 'aylık en az 1500 lira maaş almak istemez misin??' diyor.

Bu zihniyet mi bu memleketi ileriye götürecek???? Bu kadar ucuz mu bu vatandaş gözlerinde ??? Nasıl bir çaresizlik ki 1500 lira vaadi ile insanları taraflarına çekmeyi hedefleyip iktidar olma hayelleri kurabiliyor ve vatandaşı satın alma yoluna başvurabiliyorlar.

Biz bu memlekette 2 anahtar dağıtanı da duyduk.Seçim sonrası hatırlatıldığında konu kendilerine 'Öyle demeseydim, burda nasıl olabilirdim' cevabını vermişti pişmiş bir ifade ile.

Herkes bişeyler paylaşmış ben de geri kalmak istemedim.

Memleketi güllük gülistanlık haline sokanların eseri
    https://sinestezi.wordpress.com/2009/04/04/turkiye-de-ekonomik-krizler-1994-1998-1999-ve-2001-krizleri/

Kendi sisteminden ve düzeninden şikayetçi bir genel müdür
    https://www.youtube.com/watch?v=NA180iWbUlw

Yukarıda reklamlarda dahi gerçekçilik arayarak sahtecilikten dert yanan at gözlüklü vatandaşa ithafen
    https://www.youtube.com/watch?v=MEJdL0TLB94

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

AKP Çok Fena Düşüyor..

Azicik sizin gibi yapayim; kanit var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022'de çalışmaya başlayacak Nükleer santral nasıl 60 milyar dolarlık tasarruf sağlayacak merak ediyorum.
    Üstelik kw/s olarak kullandığımızın 2 katı pahalıyken.
  • quote:

Ak Parti ARTVİN mitingi

AKP Çok Fena Düşüyor..

Bunlar hep MONTAJ

Kendin söylemişsin montaj diye. Orada yapılan montajı paintle bile yapabilirsin. Hahahahhaha çok komiksiniz ya havada sallanan bayraklar aynı adamın bir kaç görüntüsü var. Yazık yazık bari PS kullanan birini alın şu partiye.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    KK nın genel müdürlükten beşikteki torununu sigortalı göstermesini sayabiliriz.Sen normal vatandaş olarak yapabilirmiydin??

http://www.radikal.com.tr/politika/kilicdaroglunun_10_aylik_torunu_sigortali-925981

Baya makam mevkisinin hakkını vermiş.Dün genel müdürken bunu yapabilen, iktidara gelse neler yapmaz??

Bırakın bu dürüstlük ayaklarını, sende gelsen makamını kullanacaksın, o da gelse köküne kadar boşa geçen zamanın acısını çıkartacak.

Dürüstlük arıyorsan bunu politikacıdan örnek vererek sakın yapma.hepsi leş kargası olmuş.yok birbirlerinden farkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

CHP LİLERE İTHAF OLUNUR:
    cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. gerçekten de olmalı ama bunu chp liler söyleyince komik oluyor zira cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk ölene kadar kendini hep chp nin başkanı olarak görmüş ve tarafsız değilim chp liyim demiştir
    yazmaya çalıştığım 3. kitap için kaynak taraması yaparken 10 eylül 1930 tarihli cumhuriyet gazetesinde atatürkün şu demecine denk geldim:
    CUMHURBAŞKANI ATATÜRK DİYOR Kİ:
    BEN CHP YE TARİHEN BAĞLIYIM. ONU BEN KURDUM. ORADAN AYRILMADIM VE AYRILMAM İÇİNDE HİÇBİR SEBEP YOK...

GALİBA TENCERE DİBİN KARA............. "MUHABBETİ"

Ahmet Anapalı

Sen bu halinle kitap yazacaksan yazık bu memlekete.
    1930'da çok partili hayata daha geçilmemiş, 1930'da daha yeni kadınlara seçme seçilme hakkı verilmiş.
    Neyin hesabındasın?

Ben sana daha güzel örnek vereyim;
    1534 te Anne Boleyn İngiltere kraliçesi olduğunda neler yaptı bir bilsen..

"Biliyorsunuz 1876'da da İngiltere'de bir maden göçüğü olmuştu" sdfsgafgsgfsd

Bu troller bence halen yaşadığımız yılın farkında değiller.
    Genel merkezden hangi tarihte olduğumuz söylendiyse artık sürekli olarak 5-10 yıl öncesinin haberi gibi 100 yıllık haberleri koyup duruyorlar.

Sevgili troller yaşadığımız yıl 2015 (İkibinonbeş). 13 yıldır da AKP iktidarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataryemez34

KK nın genel müdürlükten beşikteki torununu sigortalı göstermesini sayabiliriz.Sen normal vatandaş olarak yapabilirmiydin??

http://www.radikal.com.tr/politika/kilicdaroglunun_10_aylik_torunu_sigortali-925981

Baya makam mevkisinin hakkını vermiş.Dün genel müdürken bunu yapabilen, iktidara gelse neler yapmaz??

Bırakın bu dürüstlük ayaklarını, sende gelsen makamını kullanacaksın, o da gelse köküne kadar boşa geçen zamanın acısını çıkartacak.

Dürüstlük arıyorsan bunu politikacıdan örnek vererek sakın yapma.hepsi leş kargası olmuş.yok birbirlerinden farkı.

Cocuklarini bebekken reklamlarda falan oynatip sigorta baslangici yapan cok aile var. Kendisinin dedigi gibi etik olmayabilir ancak yasal olmayan bir durum yok ortada.

Edit: Yasa degismis sanirim iki sene once, ancak yine de o zaman yasal olan bir seydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 29 Nisan 2015; 10:44:37 >

• Bunlar cevap verecek birşey bulamayınca yaptıkları bu;

Sen adama çocuklarının mal varlığı diyorsun, torununu sigortalı göstermiş diyor!

Mevcut milletvekilleri ve akrabalarının dökümünü yapsak emin ol binlercesi çıkar aynı durumda.
    Kaldı ki bunu sadece bürokrat veya vekil değil herkes yaptı o dönemde.
    Binlercesi de iptal edildi. Çevremde prim ödediği halde sigortalılığı müfettiş kararıyla silinen bir dünya örnek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataryemez34

Dediğiniz doğru, kim olsa bulunduğu konumun yarattığı imkanları legal ya da illegal olarak kullanır.

Fakat balı parmakla yalamak ayrı, kavanozla yutmak ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mevsimyaz

quote:

Orijinalden alıntı: memoli_fox

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

quote:

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin mücadelesi bu anlamadım Osmanlı'da Kürt-Türk beraber yaşamadı mı?
    Kurtuluş Savaşı beraber kazanılmadı mı?
    Bu topraklarda kimsenin hak idda etme hakkı yoktur

Bak kendin de söyledin kurtuluş savaşını beraber kazandık hatta çok kürt dedelerimiz hakkın rahmetine gitti. Ama çoğunlugunuz buna saygı duymuyorsunuz. Ayrica kürtler bir istekde bulunduğunda hemen olnaz deniyor. Yunanlar usyan cikarip özgür okdular. Ermeniler, araplar vs hepsi osmanlidan kopup bagimsiz okdular. osmanlinin en zor zamanlarinda kürtler bagimsiz olabilirdi ama osmanliyi yalniz birakmadilar. Ama neye yaradi ki? Biz kürtlere yapmadiginizi birakmadinz. Simdi biz kürtler kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyoruz. Kan dökülmeden göz yasi olmadan olsun istiyoruz. Saygi duyacaginiza hep biz kürtlere terörist muamelesi yapiyorsunuz. Artik bu dar görüşü aşın. osmanlinin en zor zamaninda osmanliyi sirtindan vurmadik ama simdi isteğimizi açikca belirtiyoruz.

Güzel kardeşim kürtlerin tarih boyunca bir devleti olmamıştır ki şimdi kalkmış devlet olmak istiyoruz diyorsun

Gelecek artık bizim. Geçmiş tarih oldu.

• Ben ne sordum ne cevap veriyorsun.Ben çocuklarının durumunu da izah edin dedim.Maval okuma bana.

Aysun kayacı mı neydi o mankenin adı o kadar kızmıştım ki o sözüne ama burda yazılanları okuyunca ve insanların hala bazı şeyleri gördüğü ve bildiği halde inatla kötüyü savunmasının başka açıklaması olamaz.Dünya malı,serveti için Mevlam demek bazılarının hem gözlerini hemde kalplerini mühürlüyor demek ki
    Üzgünüm ama haklısın aysun kayacı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

quote:

Kardeşim biz gerekli anlasmalari yaptik ve secim sonrasi federal dogu ve güney doguyu görecegiz. Hazir olun, sakinlestirici haplariniz cebinizde olsun. Gümbür gümbür geliyoruz. Kürt milli takimi, kürdistan premier lig, kendi gsm operatörlerimiz, kendimize ait binlerce şey. Artık kürtlerinde çağı başlıyor...

nankörsünüz siz.hainsiniz siz.ve ayrıca aptalsınız da.kullanıldığınızın farkında değilsiniz.valla benimde çok kürt arkadaşım var ama senin dediğin bu kelimelerin hiçbirini söylemiyor savunmuyor.bizim için vatan TÜRKİYE'dir diyorlar..

Bazi kürt arkadaşlarin varmiş ve onlar benim gibi düşünmuyormuş. Onlar asimile olmuşsa başka lafa gerek yok. Ama bizler lokomotif gibi treni nereye çekersek tren oraya gelir. Bizler cesur yürekler olarak o asimile kürtleride uyandiracagiz. Beni de asmile olmaktan başka bir öncü kürt kurtardi.
    Yepyeni demokratik bir kürdistan federal yapi kurulacak ve herkes gıptayla bakacak bize.

Yav he he gurban

• quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

kardeşlerim
    nükleer santral demek
    60 milyar dolarlık enerji parasının cepte kalması demek
    bunu düşünen
    ve uygulayan ak parti
    karşı cıkanlar ebrehe ve kuyruğu muhalefet...

ak parti
    tüm engellemelere rağmen icraat yapiyor 12 yildir
    geldiğinde asgari ücret 150 liraydı
    bu sene temmuzda net bin lira olacak ...
    yeter mi
    elbette yetmez
    hammade ülke içinde üretilmesi için
    teşvikler ortada...

her sene 1 buçuk milyon insan çalışma yaşına giriyor
    her sene yeni 1 milyon kişiye iş imkanı sağlanıyor...
    konut inşaat üretimi = çimento tuğla demir cam + bunları taşıma kamyon
    mühendis
    mimar
    işçi
    yeni konut
    yeni yerleşim inşaat
    =
    özel güvenlik
    bahçıvan
    temizlikçi
    yeni okul öğretmen
    yeni hastahane doktor hemşire ebe
    ambülans =att
    yol
    köprü
    havalimanı = turizm
    hizmet sektörü
    minibüs
    otobüs taşıma
    rehber
    otel
    resepsiyon aşçı
    giyim kuşam üretimi satışı ...
    açık büfe meyve sebze et satışı tarım

bunlar ı arttırmak isteyen ak parti
    engel olan ebrehe
    ve kuyruğu muhalifler...
    durum ortada

iktidar seçenekler içinde
    ekonomi için de en iyisi...

İşte iktisaddan ve kapitalizm den anlamadığın buradan belli.Asgari ücret 150 liraydı 1000 lira olacakmış Ekonomik eşitsizlikte dünya birinciliğine gidiyoruz biri çıplak ayakla biri ferrariyle.Asgari ücretin ne kadar olduğu önemli değil isterse 10 bin tl olsun bu alım gücünle alakalı enflasyon ne biliyor musun.Artık insanlar ayakkabı alamıyor,ev kiraları bir asgari ücret oldu senede bir ayakkabı değiştiriyor.AKP bir patron partisidir.En önemli görevi işçi iktidarı ve sosyalizmi engellemektir.ABD işbirlikçisidir.Kapitalisttir.AKP hükümeti suriyedeki muhalifleri silanlandırdı.Sen neyin ekonomisinden bahsediyosun o ekonomi toplumun,işçi sınıfının %95 i için ortadan kalkmıştır.Kapitalizmi öğren önce ve iktisadi kuralını. İşçi sınıfı ister seçimle,ister zorla iktidarı almadan doğrulamaz,ayağı kalkamaz.O apağır yükü üstünden atması lazım onun sırtından geçinenleri...

AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

HDP %10 u geçip AKP ile koalisyon kurduğunda olması muhtemel durum aşağıdadır. RTE başkanlığı getirmek için bunu yapar.....

AKP Çok Fena Düşüyor..

Başkanlık sistemiyle merkezi otoritenin daha güçlü olacağını dile getirirler ama tarihe bakmazlar ki federal devletlerin merkezi otoriteyi zatıyıflatıp devletlerin çökmesine neden olduğunu görsünler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mevsimyaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin mücadelesi bu anlamadım Osmanlı'da Kürt-Türk beraber yaşamadı mı?
    Kurtuluş Savaşı beraber kazanılmadı mı?
    Bu topraklarda kimsenin hak idda etme hakkı yoktur

Bak kendin de söyledin kurtuluş savaşını beraber kazandık hatta çok kürt dedelerimiz hakkın rahmetine gitti. Ama çoğunlugunuz buna saygı duymuyorsunuz. Ayrica kürtler bir istekde bulunduğunda hemen olnaz deniyor. Yunanlar usyan cikarip özgür okdular. Ermeniler, araplar vs hepsi osmanlidan kopup bagimsiz okdular. osmanlinin en zor zamanlarinda kürtler bagimsiz olabilirdi ama osmanliyi yalniz birakmadilar. Ama neye yaradi ki? Biz kürtlere yapmadiginizi birakmadinz. Simdi biz kürtler kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyoruz. Kan dökülmeden göz yasi olmadan olsun istiyoruz. Saygi duyacaginiza hep biz kürtlere terörist muamelesi yapiyorsunuz. Artik bu dar görüşü aşın. osmanlinin en zor zamaninda osmanliyi sirtindan vurmadik ama simdi isteğimizi açikca belirtiyoruz.

Güzel kardeşim kürtlerin tarih boyunca bir devleti olmamıştır ki şimdi kalkmış devlet olmak istiyoruz diyorsun

Gelecek artık bizim. Geçmiş tarih oldu.

kapitalist olursa abd devleti olur boşuna hayal kurma

• quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

belki öptürecektir gidip sende bi öpsene bahtsız çöl bedevisinden çölde kutup ayısı tarafından viyaklatılanlar gurubuna dikey geçiş hakkı kazanırsın

İşte siz CHP lilerin seviyeniz bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merve7365

quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

Şu ismi lazım olmayan ırkı tepemize çıkardı ya akp ben oyumu kesinlikle MHP ye atıyorum

Komünist bir partinin güçlü olduğu ülkede,patronlar işçileri istediği gibi işten atamaz!RESMi fuhuş açamaz!Maaşlarını düşüremez!Köleliği geri getiremez!Eğer sende ezilenleri düşünüyorsan burjuvazi nin partileri yerine proleteryanın partilerine atmalısın örneğin TÜrkiye komünist partisi.Kapitalist partilere oy yok.''Yağmur komünisttir,çünkü herkeze eşit yağar;rüzgar ise kapitalisttir,zayıf olanı yıkar.''Neden biri lüks otomobillerde gezsin diye diğeri çıplak olmak zorunda?
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Yeni düzen sosyalizm olmalıdır.Tek yol devrim tek seçim devrim ancak durum bu
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Sosyalizmi kabul ettirmek çok kolay değildir. Şu an evine et girmeyecek olanların bile "kendi işim olsa daha çok kazanır, daha çok et yerdim" deme olasıkları çok yüksektir.

Sosyalizmin çok fazla artısı var fakat bilindiği gibi herkes fiziken ve ruhen eşit yaratılmıyor. Dolayısıyla mutlaka üstün olduğunu iddia edip, ki haklıdırlar, sosyalizmi kabul etmeyecek kesim olacaktır.

Sosyalizm, ancak kapitalizm gibi insanları daha çok kazanmaya özendiren bir sistem çıkmasaydı belki kabul edilebilirdi ama o durumda bile mümkün olacağını sanmıyorum. İnsanoğluyuz ve sosyalizm ile yaşamak insan doğasına pek uymuyor.

• Arkadaş ne AKP miş yaa. Haftalardır düş düş halen yere varamadı...
  • 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.