Tüketici Hakem Heyeti sürecinde indirim kodu teklifi hk.
Merhaba, Amazon sitesinde Grundig firmasından bir ürün aldım ve stok yok gerekçesi ile siparişi 3-4 gün sonra iptal ettiler.
Bu nedenle itiraz ettim ve şu anda en son işlem olarak "Savunma Verildi" gözüküyor.
Son işlem dün yapılmış ve bugün Arçelik Genel Müdürlükten aradılar ve hediye kodunuzu iletmemi istediler diye bir kod paylaştılar.
Fakat telefonda da böyle bir talebim olmadığını söyledim. Yakın zamanda başka bir sorunla Grundig firmasının servisi ile iletişime geçmiş ve beni mağdur ettikleri için özür anlamında yaptıklarını düşünmüş ve kodu almıştım.
Sonrasında THH sürecinin devam ettiği aklıma geldi ve kontrol ettiğimde söylediğim gibi dün savunma verildiğini gördüm.
Mahkemeye, "müşteriyle anlaştık, hediye kodu verdik" diyebilirler mi? Böyle bir şey söyleseler bile mahkeme direkt anlaşmışlar deyip, konuyu kapatır mı yoksa benden de bilgi ister mi?
Böyle bir sahtekarlık yapılması olası mıdır? Tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Tarih biraz geçmiş ama yeni gördüm forumda da konusunu göremedim. Özdilekteyim.com sitesinde 4 al 3 öde indirimi var. Bu kategorideki ürünlerde zaten genel bir indirim var ve bu ekstra indirim sağlıyor. Ayrıca Axess'e özel 200 üzeri 10tl indirim ve 20tl chip verdiği yazıyor. Ben Salomon ürünlerine bakarken gördüm, Salomonda %25 indirim var ve bununla birlikte %50 indirim oluyor, değerlendirilebilir.
Salomon sayfası : https://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/CategoryDisplay?identifier=M652521&categoryId=171028&catalogId=10091&storeId=10151
Kampanya şartları;
11 Ocak - 17 Ocak 2021 tarihleri arasında Özdilekteyim.com'dan tek seferde yapacağınız giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerine ait her 4 adet ürün alımlarınızda 1 adet ürüne indirim uygulanacaktır.
Katılım Koşulları:
Kampanya, Ev Tekstili, Ev & Yaşam, Pafüm & Kozmetik,Saat & Gözlük, TV Reklam Ürünleri, Kategorilerinde geçerli değildir. İlgili kategorilere ait ürünlerde indirim düşmesi halinde indirimin iptal hakkı saklıdır.
Kampanya, Kadın, Erkek, Çocuk, Ayakkabı, Spor & Outdoor, Seri Sonu kategorilerinde bulunan giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerinde geçerlidir..
Kampanya, 4 adet ve katlarında geçerli olacaktır.
Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi A.Ş./ozdilekteyim.com kampanyayı her durumda iptal edebilir yada haber vermeden sonlandırabilme hakkı saklıdır.
Perde konusunda lütfen yardım. Specta, Gamma Screens, Peak...
|
Şüpheli işlem itiraz - Googlestore
|
|
Konuyu Gizle komutu hakkında
|
|
Öğrenim kredisi faizi (tebligat yok)
|
Terör olayları nedeniyle uçak bileti iptali hk.
|
aliexpress.com İndirim kuponları
|
Meslek: Tasarım Uzmanı
Elhamdülillah Müslümanız, Ölümüne ATATÜRKçüyüz. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.971
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 41.499 (Bu ay: 581)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.472 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar