Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
521.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakıyorum içerisinde muhaha şeklinde smiley varsa bu kesin iki cümleyi bir araya getiremeyen kiralık AKePe lilerdir...
    Gerek yok bakmaya.....
    Adamlar bir türlü anlayamıyor.O muhahaha sayısı arttıkça kelime dağarcıklarının kıtlığı,dolayısı ile zeka sevileri ortaya çıkıyor......
  • Hocam yazdıklarınıza katılmak ile beaber ilave olarak yeni alınan nickleride unutmayalım.ona buna hakeret,aşağılama nasılsa bedava.banlansa bile sorun değil nasılsa.okumamakla beraber cevap verme gafletinde de kimse bulunmasın.
  • emreyil94 E kullanıcısına yanıt
    Sen zaten AKP yi seçerek paralel evrene geçiş yapmışsın.Ayran içe içe bu hale gelmişsiniz.

Seçim sonrası hemen ben zaten MHP liydim , CHP liydim demeye , kıvırmaya başlarsınız.Ne de olsa ata sporunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Sen zaten AKP yi seçerek paralel evrene geçiş yapmışsın.Ayran içe içe bu hale gelmişsiniz.

Seçim sonrası hemen ben zaten MHP liydim , CHP liydim demeye , kıvırmaya başlarsınız.Ne de olsa ata sporunuz.

"Ayran" ile dalga geçtiğine göre Türklüğünen rahatlıkla şüphe edebilirim. Yoksa geçmişinle dalga geçmedin mi? Aaa! Sen benden daha Türksün! Baksana, ayranı bulanlarla dalga geçiyorsun
  • Sayısını unuttuğum bilem kaçıncı seçime girerken hala anketler 1. parti olarak ak partiyi açık ara gösteriyorsa bi zahmet sn chp li ve mhp li arkadaşlar kendilerini en yakın uçurumun kenarından aşağıya bırakıversinler :)

Bu kadar üst üste seçim başarısı gösteren ak partinin midir bu başarı ? Yoksa seçim başarısızlığı gösteren chp ve mhp nin başkanlarının başarısızlığı mıdır ?

Chp ve Mhp nin kendi başarısızlığındandır diyenlere yine aynı liderlerle seçime girdiklerini hatırlatırım :) . Diğer seçeneği söylemeye yürekleri yetmez, ondan diyorum.
  • Kımızı bilmeyen adamlara Ayran bile fazla.Senin gibilerine bu ülkeden bir yudum su içermek haram da işte bu ülke insanı acıdığı için hayatı sürdürebiliyorsunuz.

Bu vatana bu kadar düşman olduğuna göre kesin suriyelisindir sen.
  • Arkadaşlar. Bu mesajlarında muhaha smiley'i kullanan zeka özürlü mahluklara cevap vermeyiniz.....

İnanın değmez.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Arkadaş ne AKP miş yaa. Haftalardır düş düş halen yere varamadı...

• bu halk akp'yi tekrar iktidar seçecek gibi görünüyor. o kadar yolsuzluk olaylarının üstüne yerel seçimde %44 aldı fazla umutlanmamak gerek belki tek başına iktidar olamayabilir.

https://twitter.com/AHakanBayrakci/status/593326254129950720
  • Muhalefetin önce kendi içindeki tartışmayı bitirmesi lazım başımızda diktatör var onu indirmek yerine yok sosyalizm daha iyi hayir sen rus yalamasisin su yorumlara bak ya akp bir daha tek basina iktidar olursa hic merak etmeyin bu tartismaniz bitecek zaten neden mi bu secimde akp kazanirsa bu son secim olacak da ondan bu saatten sonra secim olsa bile ortadogudaki gibi sandiktan hep yuzde 90 ile akp cikar olacak uyandirayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bazı mesajları artık hiç okumuyorum.
    Bakıyorum içerisinde muhaha şeklinde smiley varsa bu kesin iki cümleyi bir araya getiremeyen kiralık AKePe lilerdir...
    Gerek yok bakmaya.....
    Adamlar bir türlü anlayamıyor.O muhahaha sayısı arttıkça kelime dağarcıklarının kıtlığı,dolayısı ile zeka sevileri ortaya çıkıyor......

Haklısın Toprağım Biz belgelere dayanarak buraya türkiyenin durumunu yazıyoruz.. Adamlar bunların yerine sadece tek birşey yazıyorlar '' yav hehe '' bide gülücük koyuyorlar iş icraata binince troll yapmaya bayılırlar bunlar Şurada CHP lilerin bir tane Troll yaptığını görmedim.. Sadece Halkın durumunu Milli gelirini türkiyenin geldigi durumu 2023 de neler olucağını lozanı bile bilmeyen kişilere ögretmeye çalışmaktan başka birşey yaptıkları yok ama onlar sadece troll yapmaya bayılıyorlar.. Adamlar anlamıyor işin gırgırındalar.. Bilmiyorlar nereye gittiklerini sadece gidiyorlar.. İşin ciddiyetni anlamış değiller iran bile artık füzeler türkiyeye döndü diyor.. AKP iktidarı yokken Türkiye bir yıldızdı savaş çıksa en son dalıcakları yer Türkiyeydi.. Geçmişiyle bilinirdi türkiye.. Herkez imrenidirdi türkiyeye

birde şu AKP Trollerine bak sadece 2 boş yazı yazıp gidiyorlar.. Gel hadi resmi belgelere dökelim diyoruz .. Ki onların bundan anladıkları yok.. Resmen balık gibiler yem attıkları an hemen oltaya geliyorlar..

Evet adamlar anlıyamıyor.. Baksanıza hallerine. Ne lozandan ne 2023 den nede başka birşeyden haberleri yok hiçbirşey bilmiyorlar resmen cahiller.. Adamlara diyoruz BOP hakkında birşeyler adamlar yav he he diyorlar..

Ben artık bütün trolleri engelledim bile .. Çünkü boş insanlar.. Türkiyenin nere gittiğini göremiyorlar türkiye parçalanınca O zaman görüşücez o trollerle.. Resmen cahil toplum bunlar.. CHP liler burada sadece Resmi evraklara dayanarak birşeyler yazmaya çalışıyor..Bütün sır perdesini ararlıyorlar bunların umurlarında değil bir tane CHP Trolü yok burada..

Bunlar gibi Troll ve kediler varken AKP Hep iktidar olur.. Yakında yok olup gideriz bunların yüzünden.. Kanı 5 para etmez insan bunlar..

AKP 2-3 TANE birşey YAPIYOR DİYE.. Sırf biraz yenilik yapıyor diye AKP Ye oy verilmez eyer öyle birşey olsaydı emin olalım şimdiki belediye başkanları oy kralı olmuştu yeni yani ilin belediye başkanları o ili düzeltiyor diyek tutupda Parti gibi destekliyecekleri hali yok ya. Her türkiyeye ufak birşey yapıyor diye oy verilseydi şimdi belediye başkanları direk iktidar olurdu başbakanlık koltuguna gelmeden :D AKP nin nerden geldigini gösteriyoruz adamlar cahil anlamıyorlar..

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/cianin-yeni-turkiye-sozlesmesi-ve-akp-34275yy.htm

Allahın izni ile Türkiyeyi bu HIRSIZLARDAN KURTARICAZ DAHA HALKBANKASINA GİRDİKLERİNİ ÇALDIKLARI PARALARI SÖYLEMİYORUM BİLE..

http://www.milliyet.com.tr/chp-nin-onundeki-anket/siyaset/detay/2051371/default.htm

Bırak ne halleri varsa görsünler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 12:51:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Al bakalım.
    Buda Gezici Araştırma şirketinin son anketi.Bu memlekette yalaka medya olduğu gibi, yalaka araştırma şirketleride vardır.....
    Bunların tek amacı algı oluşturmak ve muhalefet seçmeninde nasıl olsa kazanamayacaklar algısı uyandırıp sandıktan uzaklaştırmaktır....

AKP Çok Fena Düşüyor..

KAYNAK

http://www.internethaber.com/gezici-secim-anketi-sonuclarinda-sasirtici-tablo-784459h.htm

EDİT: 30 Mart 2014’te gerçekleştirilen ye­rel se­çim ve 10 Ağus­tos 2014’te­ki Cum­hur­baş­kan­lı­ğı se­çim so­nuç­la­rı­nı en ya­kın bi­len Ge­zi­ci Araş­tır­ma; son ola­rak KKTC Cum­hur­baş­kan­lı­ğı se­çim­le­ri­ni tek bi­len şir­ket ol­muş­tu.

sen bu tabloya inanıuomusun şimdi
    hdp yi bile barajı aşmış gösteriyor

sizin amacınız belli bu ülkeye koalisyon hükümetleri yönetsin istiyonuz.

ama o devir çokdan kapandı

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo155

Şurada CHP lilerin bir tane Troll yaptığını görmedim..

kendini adamdan saymıyon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 29 Nisan 2015; 12:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli_fox

quote:

Orijinalden alıntı: Mevsimyaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin mücadelesi bu anlamadım Osmanlı'da Kürt-Türk beraber yaşamadı mı?
    Kurtuluş Savaşı beraber kazanılmadı mı?
    Bu topraklarda kimsenin hak idda etme hakkı yoktur

Bak kendin de söyledin kurtuluş savaşını beraber kazandık hatta çok kürt dedelerimiz hakkın rahmetine gitti. Ama çoğunlugunuz buna saygı duymuyorsunuz. Ayrica kürtler bir istekde bulunduğunda hemen olnaz deniyor. Yunanlar usyan cikarip özgür okdular. Ermeniler, araplar vs hepsi osmanlidan kopup bagimsiz okdular. osmanlinin en zor zamanlarinda kürtler bagimsiz olabilirdi ama osmanliyi yalniz birakmadilar. Ama neye yaradi ki? Biz kürtlere yapmadiginizi birakmadinz. Simdi biz kürtler kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyoruz. Kan dökülmeden göz yasi olmadan olsun istiyoruz. Saygi duyacaginiza hep biz kürtlere terörist muamelesi yapiyorsunuz. Artik bu dar görüşü aşın. osmanlinin en zor zamaninda osmanliyi sirtindan vurmadik ama simdi isteğimizi açikca belirtiyoruz.

Güzel kardeşim kürtlerin tarih boyunca bir devleti olmamıştır ki şimdi kalkmış devlet olmak istiyoruz diyorsun

Gelecek artık bizim. Geçmiş tarih oldu.

Bak ırakdada abd güdümlü bir topluluk oluşturdular oraların halide içler acısı, hergun bir katliam,kısaca demem oki biz türklerden ayrılırsanız avrupalıların ellerinde perperisan olur tarihten de silinip gidersiniz

• Sebepsiz yere yapılan 10 kuruşluk zamla beraber benzin 4.72 DURMAK YOK ÇALMAYA DEVAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Sen kimseyi yargılayamazsın.. Sen kendini adamdan sayıonmu peki ? Çıkın artık şu kölelikten NEO osmanlıcılıktan biraz gerçek yaşama dönün ;) Çok şükür cocukları siyasete alet etmiyoruz çok şükür bankaları soymuyoruz Özellikle Ayakkabı kutularına koymuyoruz :D

Bizim o yazılarıma verdiginiz cevap anca bu şekildedir..Hepiniz Trollsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo155 -- 29 Nisan 2015; 12:59:03 >
  • Akp %40 ın altında ondan dine,türbana sarıldılar.Akp ye oy veren adamlara bak yüzde 90'ı cahil kandırılmaya açık kesim.Eğitimli adam bi tarafıyla gülüyor Tayyip ve saz ekibi konuşurken.
  • groll G kullanıcısına yanıt
    1 sözüyle direk kandırılmaya hazır bir millet mevcut .. O kadar tartışıldı meclisde baş örtü yasası kaldırıldı tekrar gündeme geldi adam 2 dakikada baş örtüsü yasağını kaldırdı Sıkıştılar tabiki
  • En çok şu 3 5 kuruşa fikirlerini dinlerini imanlarini satmis aktrollerden nefret ediyorum bunlar nasil insan ya nasil bi sütü bozuksunuz nasil bi kansizsiniz ülke elden giderken cebinize girecek 100 200tlnin hesabini yapiyorsunuz
    Not:bunu tüm akpliler icin degil ruhunu akpye satmis aktroller icin soyluyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Sen kimseyi yargılayamazsın.. Sen kendini adamdan sayıonmu peki ? Çıkın artık şu kölelikten NEO osmanlıcılıktan biraz gerçek yaşama dönün ;) Çok şükür cocukları siyasete alet etmiyoruz çok şükür bankaları soymuyoruz Özellikle Ayakkabı kutularına koymuyoruz :D

yav he he
    banka soymakmış, kaç para karşılığı yazıyorsunuz bu mesajları bilmem ama artık millet yemiyo bu hırsız laflarını, köprüleri hastane ve okulları bu soydukları paralarlamı yaptılar acaba? yada merkez banasının rezervleri 25 den 130 milyar dolara çalarak m ı çrktı? bırakın iftira atmayı bu millet ümmeti muhammettir chp avcunu yalar... ne zaman müslümanlar başa gelse hırsız yaftasıyla öldürüp ( menderes, özal ) ülkeyi soydunuz. artık size geçit yok. sokun o kafanıza.

• 
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.