Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memoli_fox

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

quote:

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin özgürlüğü bu? Özgür değil misiniz? İşyeri mi açamıyorsunuz, siyasete mi giremiyorsunuz, kamuda mı çalışamıyorsunuz?

Self Determination diye bir kavram vardır bilir misin? Sizin milletvekillerinizden bazıları biliyor. Hatta buna dayanarak uluslararası yollara bile başvurmalarına rağmen reddedildiler.

Sizin amacınız özgürlük falan değil. Sizinki Türkiye Cumhuriyeti devletinden toprak alacağınızı sanıp Devlet kurma hayali. Öyle özgürlük gibi terimlerin arkasına saklanmayın. Açık açık dile getirsin bakalım milletvekilleriniz, tepkiler nasıl olacak. Yürekleri varsa tabi.

Kardeşim biz gerekli anlasmalari yaptik ve secim sonrasi federal dogu ve güney doguyu görecegiz. Hazir olun, sakinlestirici haplariniz cebinizde olsun. Gümbür gümbür geliyoruz. Kürt milli takimi, kürdistan premier lig, kendi gsm operatörlerimiz, kendimize ait binlerce şey. Artık kürtlerinde çağı başlıyor.

"Kürdistan Premier lig"

Puhuahahahahasd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzay as

quote:

Akp milyonlarca arabı ülkeye aldı,adamlar üstelik kalıcı.Adamlar gözümüzün önünde kendilerine oy kaynağı yarattı iyi mi.5 yıl sonra ki seçimlerde bunlarda oy kullanacak,bu ülkenin vatandaşı olacaklar.Uyumaya devam arabın diniyle afyonlanmış Türk kardeşlerim.

allah senı ıslah etsın!sen necısın onuda dede mıllet ne oldugunu bılsın?arabın dınıymıs!duy musluman kardesım karsımızdakı dınsızlerı gorde uyan!Artık sızın devrınız bıttı marksıstler..artık bu devletın dını islamdır..sizde bende kurban olalım islam'a.işte sen ve senın gıbıler eskıden sanatcı bıldıgımız ama aslında ne yedugu belırsızler kendınızı boyle bellı edın kı musluman kardesım ıyı bellesın sızın ne oldugunuzu..

Karşınızda ki dinsizi görün müslüman kardeşlerim ve oyunuzu akpye atın.Akp yanlış politikalarıyla ülkenin içine etse de,siz bu dinsizleri bakın, Akpye oy atın yine de.10 milyon suriyeli bile alınsa ülkeye,Türkiyenin toplumsal düzeni,ekonomisi çökse bile akpye oy atın siz,dinsizleri görüyonuz demi kardeşlerim.

yav tüm ülke yolsuzlukla anılıyor hangi dinden bahsediyorsun sen ?

İroni yapıyorum kardeşim

kanka akpliler öyle bir konuşuyor ki bundan sonra ben ironi diye bir kelimeyi aklıma getirmiyorum Çünkü anlaşılmıyor ironimi yapıyorlar yoksa gerçekten böyleler mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merve7365

quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

Şu ismi lazım olmayan ırkı tepemize çıkardı ya akp ben oyumu kesinlikle MHP ye atıyorum

Komünist bir partinin güçlü olduğu ülkede,patronlar işçileri istediği gibi işten atamaz!RESMi fuhuş açamaz!Maaşlarını düşüremez!Köleliği geri getiremez!Eğer sende ezilenleri düşünüyorsan burjuvazi nin partileri yerine proleteryanın partilerine atmalısın örneğin TÜrkiye komünist partisi.Kapitalist partilere oy yok.''Yağmur komünisttir,çünkü herkeze eşit yağar;rüzgar ise kapitalisttir,zayıf olanı yıkar.''Neden biri lüks otomobillerde gezsin diye diğeri çıplak olmak zorunda?
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Yeni düzen sosyalizm olmalıdır.Tek yol devrim tek seçim devrim ancak durum bu
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Sosyalizmi kabul ettirmek çok kolay değildir. Şu an evine et girmeyecek olanların bile "kendi işim olsa daha çok kazanır, daha çok et yerdim" deme olasıkları çok yüksektir.

Sosyalizmin çok fazla artısı var fakat bilindiği gibi herkes fiziken ve ruhen eşit yaratılmıyor. Dolayısıyla mutlaka üstün olduğunu iddia edip, ki haklıdırlar, sosyalizmi kabul etmeyecek kesim olacaktır.

Sosyalizm, ancak kapitalizm gibi insanları daha çok kazanmaya özendiren bir sistem çıkmasaydı belki kabul edilebilirdi ama o durumda bile mümkün olacağını sanmıyorum. İnsanoğluyuz ve sosyalizm ile yaşamak insan doğasına pek uymuyor.

Siz de haklısınız ama zaten bunu yapacak olan gene insan doğasının gereğidir.Tamam kapitalizm uygun da bu işçi sınıfı için hiç ama hiç bir zaman uygun olmayacaktır.Yani bugün burjuvazi de iktidarı alırken son derece devrimci bir rol oynamıştı kendimizi kandırmayalım ingiltere ve napolyon savaşları ile para,para,para nasıl ki bugün kapitalist partiler o gizli ele bağlı abd ye ingiltereye ise adam smithin de dediği gibi bırakınız yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merve7365 -- 29 Nisan 2015; 11:08:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delteo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin özgürlüğü bu? Özgür değil misiniz? İşyeri mi açamıyorsunuz, siyasete mi giremiyorsunuz, kamuda mı çalışamıyorsunuz?

Self Determination diye bir kavram vardır bilir misin? Sizin milletvekillerinizden bazıları biliyor. Hatta buna dayanarak uluslararası yollara bile başvurmalarına rağmen reddedildiler.

Sizin amacınız özgürlük falan değil. Sizinki Türkiye Cumhuriyeti devletinden toprak alacağınızı sanıp Devlet kurma hayali. Öyle özgürlük gibi terimlerin arkasına saklanmayın. Açık açık dile getirsin bakalım milletvekilleriniz, tepkiler nasıl olacak. Yürekleri varsa tabi.

Kardeşim biz gerekli anlasmalari yaptik ve secim sonrasi federal dogu ve güney doguyu görecegiz. Hazir olun, sakinlestirici haplariniz cebinizde olsun. Gümbür gümbür geliyoruz. Kürt milli takimi, kürdistan premier lig, kendi gsm operatörlerimiz, kendimize ait binlerce şey. Artık kürtlerinde çağı başlıyor.

"Kürdistan Premier lig"

Puhuahahahahasd

Kürdistan premier lig geliyor tey tey tey

Arkalarında AK-47 ler ve Kürtler sahaya çıkıyor

Gol yediklerinde sahayı tararlar artık

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merve7365

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

Şu ismi lazım olmayan ırkı tepemize çıkardı ya akp ben oyumu kesinlikle MHP ye atıyorum

Komünist bir partinin güçlü olduğu ülkede,patronlar işçileri istediği gibi işten atamaz!RESMi fuhuş açamaz!Maaşlarını düşüremez!Köleliği geri getiremez!Eğer sende ezilenleri düşünüyorsan burjuvazi nin partileri yerine proleteryanın partilerine atmalısın örneğin TÜrkiye komünist partisi.Kapitalist partilere oy yok.''Yağmur komünisttir,çünkü herkeze eşit yağar;rüzgar ise kapitalisttir,zayıf olanı yıkar.''Neden biri lüks otomobillerde gezsin diye diğeri çıplak olmak zorunda?
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Yeni düzen sosyalizm olmalıdır.Tek yol devrim tek seçim devrim ancak durum bu
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Sosyalizmi kabul ettirmek çok kolay değildir. Şu an evine et girmeyecek olanların bile "kendi işim olsa daha çok kazanır, daha çok et yerdim" deme olasıkları çok yüksektir.

Sosyalizmin çok fazla artısı var fakat bilindiği gibi herkes fiziken ve ruhen eşit yaratılmıyor. Dolayısıyla mutlaka üstün olduğunu iddia edip, ki haklıdırlar, sosyalizmi kabul etmeyecek kesim olacaktır.

Sosyalizm, ancak kapitalizm gibi insanları daha çok kazanmaya özendiren bir sistem çıkmasaydı belki kabul edilebilirdi ama o durumda bile mümkün olacağını sanmıyorum. İnsanoğluyuz ve sosyalizm ile yaşamak insan doğasına pek uymuyor.

Komünizm en iyi ve demokratik sistemdir.Ancak demokrasi kelimesinin tam olarak anlamı ile.Burjuva demokrasi deki kölelik özgürlüğ değil Hala AKP MHP CHP diyen var.TKP duruyorken

AKP Çok Fena Düşüyor..

Sosyalizm kavramının ortaya çıkmasından bu yana bu sistemi uygulayan devletlerin sayısı oldukça fazladır. Fakat Kuzey Kore ve Küba dışında bütün hepsi çökmüştür. Sosyalizm siyasi açıdan demokratik yöntem olabilir, modern liberalizm açısından en iyisi de olabilir, doğrudur fakat sosyalizmin kendisiyle beraber getirdiği sonuçları da pratik olarak sosyalizmi uygulayan devletleri inceleyerek görebiliriz. Uygulandığı ülkelerde emek kavramı oldukça azalmış ve halk açlığa sürüklenmiştir. Sosyalizm sonucu meydana gelen militarizm de unutulmamalıdır. Diktatörlükten beterdir.

Bir de kendi ülkemizde Sosyalizmi savunanların oluşturduğu kesimin Müslüman kesim tarafından çeşitli gerekçelerle sevilmediği durumu söz konusudur. Sosyalistler dine saygısız olarak görülür. Aslında sosyalizmle hiçbir alakası olmayan bir durum şu an için Türkiye açısından maalesef böyledir.

Dolayısıyla şahsi kanaatimce hem Türkiye hem de Dünya için bu saatten sonra uygulanabilirliği mümkün değildir. En azından ben görmem :) 100 sene sonra ne olur bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Ak Parti ARTVİN mitingi

AKP Çok Fena Düşüyor..

Bunlar hep MONTAJ

Kendin söylemişsin montaj diye. Orada yapılan montajı paintle bile yapabilirsin. Hahahahhaha çok komiksiniz ya havada sallanan bayraklar aynı adamın bir kaç görüntüsü var. Yazık yazık bari PS kullanan birini alın şu partiye.

artvinde arhavide ve hopada 2 senem geçti sürüldüm oraya

toplam merkez nufüsü 20 bin yarısıda köylerde

tamamen sürgün yeri

gittim herkes chpnin kalesi burası ded, öyle kale male olmaz olsun

istanbulda bitane site kadar nufüs var toplam nufus

li merkezinde trafik ışığı yok gerek duymamışlar:DDDDD

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Bir dergi tarafından yılın bürokratı seçilmek onur vericiymiş..

Yandaşlara ihaleyi 2-3 kat fazladan ver ve kurun batmasın öylemi :))

Bunlar yalan değil. Google'a yazın, kimin ne ihale aldığı orada yazıyor. Bakanlık tarafından açılan soruşturmalar ve üstü kapatılan soruşturmalar orada yazıyor.. Ben demiyorum tarih yazıyor. Gelmişsin şimdide olmuyor mu diyorsun.. Tamam o zaman eskiden oluyordu, şimdide yapılan sözde yolsuzluk mecbur olacak. Türkiye'nin kanayan yarası bu yapacak birşey yok.

7 yıl bitmeyen bütçe KK müdür olunca ne hikmetse ilk defa bitiyor :))

Düşündürücü yani...

• ataryemez34 A kullanıcısına yanıt
    Evet, zihniyet değişmez kesinlikle. Fakat benim için balı parmağıyla yalayan ile kavanoz kavanoz götüren kesinlikle aynı değildir. Neden daha çok çalanı, benim emeğimi daha çok götüreni destekleyeyim ki? Mantığa uygun değil bir kere.

• HAKAN BAYRAKCI
    SONAR ANKETINI BUGUN 11.15TE ACIKLADI
    Akp %43
    Chp %26.1
    Mhp %17.2
    Hdp %9.6
    Sp %1.8
    Vatan%1.6
    Diger %0.7

• güncel
    akp %41
    hdp:%10.5

kaynak: fuat avni öğrenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

HAKAN BAYRAKCI
    SONAR ANKETINI BUGUN 11.15TE ACIKLADI
    Akp %43
    Chp %26.1
    Mhp %17.2
    Hdp %9.6
    Sp %1.8
    Vatan%1.6
    Diger %0.7

Eksik Tümevarım'dan neredeyse doğru sonuca ulaşan anket şirketi. Nasıl beceriyorlar çözemiyorum Ama umarım bu sefer yanılırlar. Muhalefet hala çok düşük.

• quote:

Evet, zihniyet değişmez kesinlikle. Fakat benim için balı parmağıyla yalayan ile kavanoz kavanoz götüren kesinlikle aynı değildir. Neden daha çok çalanı, benim emeğimi daha çok götüreni destekleyeyim ki? Mantığa uygun değil bir kere.

Biz kavanozu parmak, parmağı petek gördüğümüz sürece maalesef aynı kalacak.Bunlar bizim gördüklerimiz ve duymak istediklerimiz.Arka planda daha ne kirli çamaşırlar, ne dümenler dönüyor bir bilsek aklımız uçar gider.

Ben akçı da değilim popçu da. oyumda bunların ikisine de değil ayrıca.

Fakat birisi çalıyor, diğeri kesin çalmayacak yaklaşımı bana yanlış geliyor.Bunu izah etmek istedim.

Veya sırf bu gitsin diye, düşünce ve zihniyete tamamı ile ters düşen saflara burda dürüstlük avukatlığı yapmak.

• sizin fesatlığınız içiniz pisliği karakterinize yansımış ki buraya bile kendi nickinizle gelemiyorsunuz.ona buna hakaret etmek,aşağılamak için. çakma nicklerle gelirsiniz naca.Önce adam olucaksınız ondan sonra konuşacaksınız.

hadi selametle...
  • Gayet iyi anladım ben sizi, teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için.

-------

Fuat Avni nerden öğrenmiş? Geleceği mi görüyormuş? Daha seçimler yapılmamış ama ortada kesin gerçeklik varmış gibi bir ifade olmuş. AKP'li olmasam da, nedense Fuat Avni'ye itibar edesim gelmiyor.

• Al bakalım.
    Buda Gezici Araştırma şirketinin son anketi.Bu memlekette yalaka medya olduğu gibi, yalaka araştırma şirketleride vardır.....
    Bunların tek amacı algı oluşturmak ve muhalefet seçmeninde nasıl olsa kazanamayacaklar algısı uyandırıp sandıktan uzaklaştırmaktır....

AKP Çok Fena Düşüyor..

KAYNAK

http://www.internethaber.com/gezici-secim-anketi-sonuclarinda-sasirtici-tablo-784459h.htm

EDİT: 30 Mart 2014’te gerçekleştirilen ye­rel se­çim ve 10 Ağus­tos 2014’te­ki Cum­hur­baş­kan­lı­ğı se­çim so­nuç­la­rı­nı en ya­kın bi­len Ge­zi­ci Araş­tır­ma; son ola­rak KKTC Cum­hur­baş­kan­lı­ğı se­çim­le­ri­ni tek bi­len şir­ket ol­muş­tu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Nisan 2015; 12:26:45 >

• Verebilecek mantıklı bir cevabın olmayınca profil den mi vurmaya çalıştın.Sonra da ben fesat oldum öyle mi??? Hakaretmiş, aşağılamakmış.
    Yine tek taraflı bakıp at gözlüklerinle yaklaşmışsın konuya.Zira kendinin de ne yazdığını idrak edebilseydin, hakaret ve aşağılamnın karşılıklı olduğunu tespit edebilirdin.

Ama sen şimdi yine konuyu değlştirir ona da kılıf hazırlarsın .

tamam hacı anladım ben seni. ilgilenicem bi ara seninle. Yawru kartal seni :)))
  • quote:

Gayet iyi anladım ben sizi, teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için.

-------

Fuat Avni nerden öğrenmiş? Geleceği mi görüyormuş? Daha seçimler yapılmamış ama ortada kesin gerçeklik varmış gibi bir ifade olmuş. AKP'li olmasam da, nedense Fuat Avni'ye itibar edesim gelmiyor.

şuanki oranlar onlar.akp nin yaptırdığı anketlere göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

Fuat Avniye göre Akp suan %40 hdp 10.5 demek oluyor ki AKP tek basina iktidar olamayacak

yazık la, millet kala kala avniye kaldı
  • Vericek cevabı olmayan ergenler gibi böyle smiley kullanıp kendini avutursun anca..
    İlgine karşılık bulacağından emin olabilirsin sofi.
  • 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.