Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SultanApex

O kadar yolsuzluğa, başarısız dış politikaya, hergün artan dolar kuruna ve işsizliğe, yapılan lüks harcamalara, hukukun ayakların altına alınmasına, demokrasi ve düşünce özgürlüğünün katline, sosyal dengenin bozulmasına rağmen siz neden AKP ye oy veriyorsunuz?

Çünkü kişesel bir çıkarı var..........
  • Bir zamanlar MHP' lilerin F.Gülen'i neden sevmediğini bir türlü anlamıyordum!
    Adam Türkçe Olimpiyatları yapıyor, dünyanın diğer ülkelerinde okullar açıyordu, tamam resmi dilleri Türkçe değil ama sonuçta Türk bayrağını dalgalandırıyordu,,
    Olimpiyatlar içinde olsa Türkçeyi öğretiyordu..
    Üstelik "YOBAZ" dedikleri türden bir islamcı değildi!
    Aydındı, Hem bilim Hem İslam çizgisinde idi.
    Eee peki bu kadar işler yapmasına rağmen neden MHP liler bu F.GÜLEN'i sevmiyordu?
    Bence Tamda MHP nin istediği türden bir Hoca idi.!
    Hatta F.Gülene " Niçin bediüzzaman ile görüşmeye gitmediniz ve cenazesine katılmadınız" diye sorduklarında -"o kürt ben ise Türküm o yıllarda Milliyetçilik damarım çok kabarıktı" diyen bir Hoca Tam bir MHP İdolü olması gerekirdi!
    Bence: GÜLEN Ak partiyi destekler görünüyordu!
    O yüzden Ülkücülerin gözünde Kötü adamdı!
    Peki:
    Bugün Gülenin VATAN HAİNLİĞİ Gün gibi ortaya çıkmasına rağmen, MHP liler Gülen e mesafelimi?
    Bir çoğu Saman TV izliyor, ve Gülenin desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu gibi adaylar olmasına rağmen MHP yi desteklemeye devam ediyor.. Meral Akşenerinde Cemaat sempatisini bilmeyen yok..
    AK partilimi? O zaman ÖöööğğKk!
    Ak parti karşıtımı O zaman İyiiiiii....
    Maaleesef Bazılarıın beyni bu kadarcık işte..
    Bediüzzaman Said Nursi "İnadın gözü, meleği şeytan görür" der; tabiî şeytanı da melek görür. Enaniyetten kaynaklanan particilik, meşrepçilik ve grupçuluk inadı, garaz ve rekabetten, hele bir de cehaletten de beslenince gözleri iyice kör edebiliyor ve acımasız oluyor.

• HDP %10 u geçip AKP ile koalisyon kurduğunda olması muhtemel durum aşağıdadır. RTE başkanlığı getirmek için bunu yapar.....

AKP Çok Fena Düşüyor..
  • Türkiye'de insanlar rahat,herkesin tuzu kuru. 1001 çeşit görüş var. Allah keyiflerinizi bozmasın diyelim. Ben almanyada yaşıyorum,iğne deliğinden geçiyoruz burda.
    Buradan araba yetiştiremiyoruz size💰💰💰

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP LİLERE İTHAF OLUNUR:
    cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. gerçekten de olmalı ama bunu chp liler söyleyince komik oluyor zira cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk ölene kadar kendini hep chp nin başkanı olarak görmüş ve tarafsız değilim chp liyim demiştir
    yazmaya çalıştığım 3. kitap için kaynak taraması yaparken 10 eylül 1930 tarihli cumhuriyet gazetesinde atatürkün şu demecine denk geldim:
    CUMHURBAŞKANI ATATÜRK DİYOR Kİ:
    BEN CHP YE TARİHEN BAĞLIYIM. ONU BEN KURDUM. ORADAN AYRILMADIM VE AYRILMAM İÇİNDE HİÇBİR SEBEP YOK...

GALİBA TENCERE DİBİN KARA............. "MUHABBETİ"

Ahmet Anapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Arkadaşlar çevremde AKPye oy vermiş deli gibi savunan insanlarla arkadaşlarla arada bir konuşuyoruz.
    Şu ana kadar neredeyse tamamı AKPden vazgeçmiş.
    Çoğu MHP diyor.Geriye kalanlar kararsız ama AKP değil diyorlar.
    Her geçen gün umudum bir nebze de olsa artıyor.

Bu gidişle MHP %25leri zorlar.
    AKP %40 altına bile düşebilir.

Artık 12 senenin acısını seçim gecesi çıkarmak bize düşüyor.Sanra mis gibi 4 sene oh.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP-MHP Koalisyonuna Doğru]
    Kendini iyiden iyi belli eder oldu.
    Bu millet Atatürkçü değerlerde ortak olan 2 büyük partiyi koalisyona götürecek.
    AKP nin %40 dan aşağı alması ve HDP nin barajı geçmesi olasılıkları her geçen gün yükseliyor.
    Özellikle "milliittifak" sayesinde AKP nin en az %5 oyu saadete kayacak bu durum önceden %44-45 civarı tahmin ettiğin AKP oylarını %39-40 bandına çekmeye yeter de artar.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Dolar Yükseldikçe AKP Düşüyor]
    tarih 15 nisan 2015
    dolar kuru 2,68 küsürlerde.
    her geçen hafta artış gösteriyor.
    Artık irtica ve yobazlığın pis cesametini amerikan doları bile kaldıramıyor
    Dolarda artan her kuruş AKP aleyhine negatif yüzdelik puan olarak yansıyor hadi hayırlısı.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Neo Osmanlıcı Hayaller ve Seçim Beyannamesi]
    AKP seçim beyannamesinde geçen maddeler yorum yapmıyorum yorumu size bırakıyorum

AKP Çok Fena Düşüyor..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Oy'una Sahip Çık Kedilerden Korkma]
    Arkadaşlar oy verme işlerminde alavere dalavere olsun istemiyorsanız siz de en azından kendi evinizde kimler oy kullanabiliyor bakın.Malum suriyelileri sizin eve ikamet ettirmiş olabilirler

https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp

Arkadaşlar ayrıca oylara sahip çıkmamız gerekiyor bunun için en etkin STK lardan biri de "Oy ve Ötesi" platformu.
    Bunu değerlendirip üye olmak isteyenler için link aşağıdadır

http://oyveotesi.org/
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP ve Halka İnen Seçim Bildirgesi]
    Arkadaşlar gerçekten güzel şeyler yazılmış.Tam halkın anlayabileceği düzeyde.
    Teşekkürler CHP.Teşekkürler Kılıçdaroğlu.
    CHP gümbür gümbür geliyor

360 TL FATURA DESTEĞİ
    "Hanelere, 360 TL’ye kadar kira ve fatura desteği sağlanacak.
    Sosyal destekler iki katına çıkacak, yardım çeşitleri artacak.5 milyon yurttaş sosyal yardım kapsamına alınacak.
    Hiçbir hanenin geliri 720 TL’nin altında olmayacak.
    Yoksul yetişkinlere 240 TL’ye kadar muhtaçlık desteği verilecek.

16 MİLYON KİŞİYE NAKİT PARA
    Engellilere, 400 ile 600 TL arasına destek sağlanacak.
    16 milyon kişiye nakit para ve sosyal destek sağlanacak.
    Kadınlara 400 TL kreş desteği gelecek.
    3,2 milyon yurttaş ücretsiz Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınacak.

ASKERE, YAŞLIYA 1500 TL DESTEK
    Askerdeki gençlere, 360 TL destek sağlanacak.
    Yaşlılara üç ayda bir 900 TL yaşlılık desteği verilecek.
    Çocuk destekleri gebelikle birlikte başlayacak.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [Bir Darbe de Eurodan-Euro Artıyor AKP Eriyor]
    24 Nisan 2015

Euro--2,9662 tl
    Dolar--2,7277 tl

Her geçen gün euro ve dolar 3 tlye, AKP ise %30 a koşuyor

GELİN
    OY VERİN
    GİTSİNLER
    CHP
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [20 Maddede Herkes Neden AKP ye Karşı Birleşmeli]

İrtica Odağı
    1) Atatürk ve Laiklik düşmanlığı
    2) Dini kendi çıkarları için kullanma
    3) Neo-Osmanlıcı olmaları
    4) İnşaat ve vergiyle dönen balon ekonomi ve fabrikadan çok cami açmaları
    5) Bunlar solcu,bunlar ateist,bunlar terörist gibi laflarla halkı ayrıştırması
    6) Her işlerinde Din,Allah,Kitap diyerek halkı uyutmaları
    7) Süleyman Şah Türbesinin yeri değiştirilmesi
    8) Bazı koyu dinci insanların veya cematlerin Atatürkü kötülemesine rağmen onlara birşey yapılmayışı ama hükümeti eleştirenlerin anında ceza alması ve tüm bunlara rağmen özgür ülkede yaşıyoruz demeleri (Bkz. Ehlisünnet Tv)

Kürtleri Başımıza Çıkarttı
    9) Çözüm Süreci
    10) İç savaş çıkarmak için her türlü yalancılık,iftiracılık ve türlü oyunlar yapmaları
    11) Savcımızın şehit edilmesi

Ekonomik Buhran
    12) Tüm Tükiyede elektriğin kesilmesi
    13) Doların yükselmesiyle ülkenin krize süreklenmesi
    14) AKP döneminde binlerce işçi ve büyük maden kazasının yaşanması
    15) Torpilli Bakan ve Vekil çocuklarının sınavsız devlete memur yapılması
    16) yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı,222 son model makam aracı,436 Milyonluk uçak
    17) 2015 yılında kendi ülkemizin doğusuna vergi ve fatura ödetemeyen,kaçağa göz yuman vasıfsız hükümet olmaları
    18) Zenginden de Fakirden de aynı oranda vergi almaları
    19) Fatura-Vergi soygunu yapmaları
    20) İşsiz vatandaştan ülkenin oksijenini kullandığı için GSS primi adı altında onlardan haraç istemesi
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    [GELİN OY VERİN GİTSİNLER-Yaşanacak Bir Türkiye Geliyor]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    [CHP%36 -AKP %35lere Koşuyor -Son Dönemeç]

MAK şirketi AKP ye yakın ona göre düşünün

MAK Danışmanlık her ay yaptığı araştırmalara bir yenisini daha ekledi. Araştırmada seçmenlere “Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?”, "Seçim beyannamelerini başarılı buldunuz mu?", "Ülkenin şu anki en büyük sorunu nedir?" gibi sorular yöneltildi.

Seçmene yöneltilen "Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?" sorusuna verilen cevaplara göre;

AKP Çok Fena Düşüyor..

Kaynak

Hayırdır kardeş konunun uzantı cümlelerini silmişiniz ? silme sebebini merek ettim acaba nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli_fox

Kardeşim biz gerekli anlasmalari yaptik ve secim sonrasi federal dogu ve güney doguyu görecegiz. Hazir olun, sakinlestirici haplariniz cebinizde olsun. Gümbür gümbür geliyoruz. Kürt milli takimi, kürdistan premier lig, kendi gsm operatörlerimiz, kendimize ait binlerce şey. Artık kürtlerinde çağı başlıyor...

nankörsünüz siz.hainsiniz siz.ve ayrıca aptalsınız da.kullanıldığınızın farkında değilsiniz.valla benimde çok kürt arkadaşım var ama senin dediğin bu kelimelerin hiçbirini söylemiyor savunmuyor.bizim için vatan TÜRKİYE'dir diyorlar..
  • 10 yıl beraber yürüyüp, ülke topraklarını parsel parsel onlara satıp,devletin her kademesini onlarla doldurken vatan haini değillerdide,şimdi ne oldu.......

Kozmik odalar basılırken,biz devletin sırrıdır dikkat derken göz yumuyordunuzda şimdi ne oldu..

Ergenekon, balyoz diye Türk silahlı kuvvetleri tasviye edilirken o davaların savcısı olup gülenin orasını burasını okkalarken vatan haini değillerdide şimdi ne oldu....

Biraz utanın ya.........Biraz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

Böyle muhalefet oldukça akp bu seçimdede %50'ye akar gider aga.şuradaki akp karşıtı zihniyete bakıyorum akp'den daha bağnaz.hala anlaşılmamış kaç seçim geçti bu halka koyun dedikçe koyuyorlar.

Bu arada bahçeli gibi bir başbuğa rağmen MHP'ye devam hiç değilse akp/chp/hdp gibi trol kaynamıyor parti tabanı.

Ümmetçi bir mhpli olduğunu bu kadar belli etme

• Ak Parti ARTVİN mitingi

AKP Çok Fena Düşüyor..

Bunlar hep MONTAJ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

HDP'yi baraj altında bırakma !
    Bırakma ki Tayyibin saltanat + halifelik hayalleri yerle bir olsun.
    Senle +1'iz.
    Herkes için HDP.
    Hdp'yi sevmiyor olabilirsin ama tayyibi daha çok sevmiyorsun.
    Saltanatın yıkılması için hdpye +1 destek.

Ulan ne halkı ya yavşak herifler
    Bebek katilleri bide yüzsüzler oy istiyorlar.
    Sana iyi bi küfür kayarım da ağzımı bozduğuma değmez. Karakter namına hiç bir şey barındırmayan çıkarları için yapmayacağı pislik olmayan embesiller.

Senin gibi eşşeklerrrrr oldukça sırtına binen çok olur. Ne yazikki sende seçmensin. 4 ayaklı seçmen.

Benim sırtıma kimsenin bindiği yok.Ben işimi gücümü bulmuşum sabah öyle çayımı yudumlarken açtım buraları baktım senin gibi barzolar burda dağdan inmiş insanlara sempatik yaklaşmaya çalışıyor ağzının payını bi vereyim dedim.
    Asıl senin gibi eşşeğin sırtına apo gibi kendisinin dünyada kötü söz karşılığı daha tespit edilemeyen bir yaratık binmiş belli ki burda anırmandan.
    Senin gibi topluma faydası olmayan bir bireyin burda bana 4 ayaklı seçmen demesi ne kadar ironi.
    Tayyibinde Allah belasını versin sizin gibi at kafalarını adam yerine koydu da başımıza çıkardı.
    Lafım asla Kürtlere değil. Kendini pkk lı olarak nitelendiren tüm çakallara.
    Boşuna şirinlik yapmayın bu insanlar sizin kalleşliğinizi asla unutmaz.

Fazla zorlama dostum. Herkes senle aynı görüşte değil. Evet ben kürdüm ve senin değerlerin benim için bişey ifade etmiyor. tipki benim değerlerimin sana terör gibi gelmesi. Unutma kürtler asla boyun eğmez. Takdir edecegine terör deyip geçiyorsun. Bu bir özgürlük mücadelesidir. Ve kazanacağimiz bir mücadele.

Neyin mücadelesi bu anlamadım Osmanlı'da Kürt-Türk beraber yaşamadı mı?
    Kurtuluş Savaşı beraber kazanılmadı mı?
    Bu topraklarda kimsenin hak idda etme hakkı yoktur

Bak kendin de söyledin kurtuluş savaşını beraber kazandık hatta çok kürt dedelerimiz hakkın rahmetine gitti. Ama çoğunlugunuz buna saygı duymuyorsunuz. Ayrica kürtler bir istekde bulunduğunda hemen olnaz deniyor. Yunanlar usyan cikarip özgür okdular. Ermeniler, araplar vs hepsi osmanlidan kopup bagimsiz okdular. osmanlinin en zor zamanlarinda kürtler bagimsiz olabilirdi ama osmanliyi yalniz birakmadilar. Ama neye yaradi ki? Biz kürtlere yapmadiginizi birakmadinz. Simdi biz kürtler kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyoruz. Kan dökülmeden göz yasi olmadan olsun istiyoruz. Saygi duyacaginiza hep biz kürtlere terörist muamelesi yapiyorsunuz. Artik bu dar görüşü aşın. osmanlinin en zor zamaninda osmanliyi sirtindan vurmadik ama simdi isteğimizi açikca belirtiyoruz.

Güzel kardeşim kürtlerin tarih boyunca bir devleti olmamıştır ki şimdi kalkmış devlet olmak istiyoruz diyorsun

• Hala görüyorum türkiye'de yine atgözlüklü insanlar dolu. Türkiye'nin diğer güzelliği sağ duyulu insanların her zaman çoğunlukta olması. Aksi bir durumda ülke ukrayna olurdu.
    İstikrar sürsün diyorum:))) 🔌💡

• kardeşlerim
    nükleer santral demek
    60 milyar dolarlık enerji parasının cepte kalması demek
    bunu düşünen
    ve uygulayan ak parti
    karşı cıkanlar ebrehe ve kuyruğu muhalefet...

ak parti
    tüm engellemelere rağmen icraat yapiyor 12 yildir
    geldiğinde asgari ücret 150 liraydı
    bu sene temmuzda net bin lira olacak ...
    yeter mi
    elbette yetmez
    hammade ülke içinde üretilmesi için
    teşvikler ortada...

her sene 1 buçuk milyon insan çalışma yaşına giriyor
    her sene yeni 1 milyon kişiye iş imkanı sağlanıyor...
    konut inşaat üretimi = çimento tuğla demir cam + bunları taşıma kamyon
    mühendis
    mimar
    işçi
    yeni konut
    yeni yerleşim inşaat
    =
    özel güvenlik
    bahçıvan
    temizlikçi
    yeni okul öğretmen
    yeni hastahane doktor hemşire ebe
    ambülans =att
    yol
    köprü
    havalimanı = turizm
    hizmet sektörü
    minibüs
    otobüs taşıma
    rehber
    otel
    resepsiyon aşçı
    giyim kuşam üretimi satışı ...
    açık büfe meyve sebze et satışı tarım

bunlar ı arttırmak isteyen ak parti
    engel olan ebrehe
    ve kuyruğu muhalifler...
    durum ortada

iktidar seçenekler içinde
    ekonomi için de en iyisi...

• Kürdistan Premier Lig gelicekmiş evet gelicek Dünya kupasına çıkıcaklar neyle ?

Sahada arkalarında AK-47 lerle :D Gol yediklerinde tararlar etrafı artık :D tey tey tey
  •  AKP Çok Fena Düşüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: Nervo

Şu ismi lazım olmayan ırkı tepemize çıkardı ya akp ben oyumu kesinlikle MHP ye atıyorum

Komünist bir partinin güçlü olduğu ülkede,patronlar işçileri istediği gibi işten atamaz!RESMi fuhuş açamaz!Maaşlarını düşüremez!Köleliği geri getiremez!Eğer sende ezilenleri düşünüyorsan burjuvazi nin partileri yerine proleteryanın partilerine atmalısın örneğin TÜrkiye komünist partisi.Kapitalist partilere oy yok.''Yağmur komünisttir,çünkü herkeze eşit yağar;rüzgar ise kapitalisttir,zayıf olanı yıkar.''Neden biri lüks otomobillerde gezsin diye diğeri çıplak olmak zorunda?
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Yeni düzen sosyalizm olmalıdır.Tek yol devrim tek seçim devrim ancak durum bu
     AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

AKP Çok Fena Düşüyor..

akp nin ve mhp nin yanında sinek kalır bu adam insafiyetli en azından kapitalist ama ezilenleri de düşünüyo az cok
  • quote:

CHP LİLERE İTHAF OLUNUR:
    cumhurbaşkanı tarafsız olmalı. gerçekten de olmalı ama bunu chp liler söyleyince komik oluyor zira cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk ölene kadar kendini hep chp nin başkanı olarak görmüş ve tarafsız değilim chp liyim demiştir
    yazmaya çalıştığım 3. kitap için kaynak taraması yaparken 10 eylül 1930 tarihli cumhuriyet gazetesinde atatürkün şu demecine denk geldim:
    BEN CHP YE TARİHEN BAĞLIYIM. ONU BEN KURDUM. ORADAN AYRILMADIM VE AYRILMAM İÇİNDE HİÇBİR SEBEP YOK...

Ahmet Anapalı

Sen bu halinle kitap yazacaksan yazık bu memlekete.
    1930'da çok partili hayata daha geçilmemiş, 1930'da daha yeni kadınlara seçme seçilme hakkı verilmiş.
    Neyin hesabındasın?

Ben sana daha güzel örnek vereyim;
    1534 te Anne Boleyn İngiltere kraliçesi olduğunda neler yaptı bir bilsen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

CHP LİLERE İTHAF OLUNUR:

Ahmet Anapalı

Sen bu halinle kitap yazacaksan yazık bu memlekete.
    1930'da çok partili hayata daha geçilmemiş, 1930'da daha yeni kadınlara seçme seçilme hakkı verilmiş.
    Neyin hesabındasın?

Ben sana daha güzel örnek vereyim;
    1534 te Anne Boleyn İngiltere kraliçesi olduğunda neler yaptı bir bilsen..

"Biliyorsunuz 1876'da da İngiltere'de bir maden göçüğü olmuştu" sdfsgafgsgfsd

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.