Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delteo

quote:

Orijinalden alıntı: Hakikat66

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

insanları partilerine göre sınıflamaktan vazgeçersiniz umarım
    bu da sizin fikirleriniz bişey diyemeyeceğim

herkes kendine göre haklıdır

Yemin ediyorum iki saniyede mükemmel bir AKPliye dönüşmüşsün, mağdur edebiyatını bile hemen kapmışsın yahu

Ben kimseyi partilerine göre sınıflandırmam, başkaları gibi ''şu partiye oy veren salak, buna oy veren dinsiz, öbürüne oy veren terörist'' demem. Bu ülkedeki legal partilerin her birine oy verilebilir, oy vermek kimseyi bazılarının dediği gibi ''şerefsiz'' de yapmaz. Sadece yaptığın yorumlar itibariyle tipik bir AKPli gibi davrandığını düşünüyor ve muhalif olmana şaşıyordum, şu an yuvana döndüğün kanaatindeyim. Seni aşağıladığım falan yok.

Cümlelerin başı ile sonu çelişkili. Sen bile ne dediğini bilmiyorsun.

Merhaba fake hesap. Blok.

Bak çelişmedim.

Çok üzüldüm. Fake hesap olduğunu nerden çıkardın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teröristlerden medet umacak kadar düşmediğinizi göstermenize sevindim. Akp ye oy vermeseniz bile hiç olmassa oyunuzu terörist sevicilere vermeyin.

• nslookup kullanıcısına yanıt
    Ha din teroristi ha kurt teroristi ne farki var dune kadar oy icin kol kolaydilar zaten, akpyede verse bir sey degismemis olacak yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

Arkadaşlar merak etmeyin erken seçimde bu halk AKP yi tekrar iktidar yaparsa Erdoğan'ın buzdolabında dediği çözüm süreci buzdolabından çıkar PKK ya yapılan operasyonlar biter.Diyarbakır'da PKK bayrakları altında megri megri diye ağlayarak şarkıkar söylenir.Şehitler unutulur.AKP nin zihniyeti değişmez AKP ye oy verecek zihniyeti anlamak çok çok zor 2013 yılında Diyarbakır'da Kürdistan halkını selamlıyorum diyen muhterem bu ülkenin cumhurbaşkanı şuan...Ama bizim millet vatanı değil cüzdanını düşünüyor cüzdanlar için oylar AKP ye diyorlar var mı aksini iddia eden.....

Nihayet akli basinda biri var burada...tesekkurler.
    Bazen PKKnin "AKP Oy Artirma Teskilati" oldugunu dusunuyorum, oy artirmanin tek yolu acilim diye onlarin ulke icinde silahlanmarinin saglamak...beklenen oylar gelmeyince bos daglari bombalamak..sehitlerin cenazelerine katilmak, toplum icinde dusmanlik yaratmak..hepsi oy icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astortx -- 17 Ağustos 2015; 12:26:50 >

• Konu başlığına nolmuş

Doğru tercih

• Offf burda efsane u dönüşü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regis -- 17 Ağustos 2015; 20:41:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • regis kullanıcısına yanıt
    Money talks bro

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

Konu başlığına nolmuş

Doğru tercih

ileride çok pişman olacaksınız. Gelecek nesiller bugünlere öyle bi nefret duyacaklar ki...
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Konu başlığına nolmuş

Doğru tercih

ileride çok pişman olacaksınız. Gelecek nesiller bugünlere öyle bi nefret duyacaklar ki...

Yaw he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 17 Ağustos 2015; 20:46:47 >

• quote:

quote:

quote:

insanları partilerine göre sınıflamaktan vazgeçersiniz umarım
    bu da sizin fikirleriniz bişey diyemeyeceğim

herkes kendine göre haklıdır

Yemin ediyorum iki saniyede mükemmel bir AKPliye dönüşmüşsün, mağdur edebiyatını bile hemen kapmışsın yahu

Ben kimseyi partilerine göre sınıflandırmam, başkaları gibi ''şu partiye oy veren salak, buna oy veren dinsiz, öbürüne oy veren terörist'' demem. Bu ülkedeki legal partilerin her birine oy verilebilir, oy vermek kimseyi bazılarının dediği gibi ''şerefsiz'' de yapmaz. Sadece yaptığın yorumlar itibariyle tipik bir AKPli gibi davrandığını düşünüyor ve muhalif olmana şaşıyordum, şu an yuvana döndüğün kanaatindeyim. Seni aşağıladığım falan yok.

aşağılamamış halin buysa
    neyse sen haklısın doğru
    diyosun CHP kazanacak

AKP'ye oy vermek bence aşağılık bir eylem değil. Sen böyle yaparak aşağılık olduğunu düşünüyorsan o senin bileceğin iş. Eh, kısa zaman önceye kadar böyle düşündüğünü açıkça söylüyordun da zaten...

Dedim ya, mükemmel bir AKPli olmuşsun. Adamların numaralarının hepsini kapmışsın ve uyguluyorsun da. Şuna bak, benim ağzımdan hiçbir parti lafı çıkmadığı halde ''neyse sen haklısın doğru diyosun CHP kazanacak'' demiş. Ben CHP ile ilgili tek kelime etmedim, onu geçtim CHPli olsaydım da bu ''CHP kazanacak'' demiş olduğum anlamına gelmezdi. Tamamen uydurma, iftira.

Dedim ya, yuvanı bulmuşsun.

• konuyu açan arkadaşın böylesine dönmüş olmasına inanamıyorum hesabı çalınmış olmalı. Yapılan herşeyin oy için yapıldığını görmüyor musun?
  • Buraya yazı yazanların %90'ı oy bile kullanamıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

o günleri çoktan unutmuşlardır balık hafıza = seçmen kitlesi

bencede öyle. Ne yaptıklarını unutuyorlar.
  • halen forumda ergen zihniyeti ile yazanlar var..
    birileri sunu anlamali..
    bu millet secimde dedi ki akp onderliginde koalisyon istiyoruz.ama o koalisyonda da lider akp olsun..
    2 muhalefet partisi de akp yi geri cevirdi..
    bir sonra ki secimde yine koalisyon cikarsa yine aynilarini yasayacagiz..
    halen koalisyondan bisey olmaz ekonomi koalisyonu da kaldirir diyenler bugun borsa nin son 15 dk sini incelesin.
    faruk celik basbakanimiz guzel haber verebilir dedi dolar pat diye dustu.borsa % 1 kar yazdi aninda..sonra yine eskiye donduk koalisyon ihtimali kalktigini gorunce..

birileri sunu iyi anlamali;koalisyon demek senin maasli calisan babanin maasi ayni kalirken,alacagin ekmegin fiyatinin 2 katina cikmasi demek.boyle olunca birak iphone 6s i,elinde ki telefona kontor bile alamayacaksiniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

sebebi ise basit nefret ettiğim kimler varsa hepsi bir kişiye karşı birleşmiş
    bu kadar da olmaz erdoğan olmasın pkk olsun diyenleri mi ararsınız
    yoksa
    fetullah daha iyi diyeni mi ararsınız

oyunuz akp ye diyere ktrollediniz mi bilmiyorum.ama emin olun eger ki tum ulkeler ve muhalefet eger ki dogru giden bir ulkeyi bozmaya niyetlendiyse sonumuz iyiye gitmiyor demektir..
    chp su an gelmis gecmis en kotu muhalefet partisidir ve terorun 1 numarali yandasidir.

trolleme falan yok
    4 ay önce ne kadar içten isem şimdi de o kadar içtenim

chp ile ilgili defalarca pkk ya ve hdp ye yandaşlık yaptığını yazdım.bunu kendi vekilleri dahi itiraf ediyor.dolayısıyla artık chp nin içerisinde olacağı chp-mhp koalisyonu eskisi kadar çekici gelmiyor

o yüzden de akparti tek başına gelsin diye akpartiye oy vereceğim olay bu kadar basit

Hdpyle kolkola gezen, teroristlerle pazarlik yapan, ocalana sayin sehite kelle diyen kimdi? Madem chp, hdp sempatizanligi yapıyor. Akpnin yaptigi neydi?

zaten öyle iken oy vermiyordum
    şimdi terörle mücadele eden akparti var diğerleri terörist sevici ve oyumu hak etmiyor mesele de bu

neden şimdi ediyorlar sence? Hiç düşündün mü? Adamlar zaten seçimleri kazanamadılar, baktılar koalisyonda onlara göre değil, çünkü koalisyon kursalar hem erdoğanın hemde diğerlnin pislikleri ortaya dökülecek, koalisyona gelmediler.

Baktılar erken seçim olacak, senin gibilerinin oylarını almak için sözde operasyonlar yapıyorlar. Ama nasıl operasyonsa, 1-2 ayda 40-50 şehit veriyoruz. Yani astarı yüzünden pahalıya geliyor. Artık nasıl beceriksizlikse. Üstüne isteyen istediği zaman bomba patlatabiliyor. Madem sen mücadele ediyorsun neden sruçtaki patlamayı önlemedin? Mahalleli bile böyle bir şey olabileceğini biliyormuşta, hani o övdükleri Mit, benim için bir sıkım etmeyen akpnin yan kuruluşu ne boh yiyordu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

konuyu açan arkadaşın böylesine dönmüş olmasına inanamıyorum hesabı çalınmış olmalı. Yapılan herşeyin oy için yapıldığını görmüyor musun?

oy için yapılan nedir

meclis başkanını dahi seçemediler bir birlik olamadılar
    hadi onu geçtim
    CHP neredeyse HDP nin sözcülüğünü yapıyor

bunların hepsi oy için mi=

ben seçimden önce defalarca yazdım chp hdp ye ve cemaate çok yaklaşıyor yanlış yapıyor diye.

benim için ilk tehlike pkk
    ikincisi cemaattir

bunlarla kim savaşırsa onunla beraber olurum bu kadar basit

sen klasik mhp li olmalısın. Uzun adam her zaman mhpnin tabanını nasıl üteceğini bilmiiştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

sebebi ise basit nefret ettiğim kimler varsa hepsi bir kişiye karşı birleşmiş
    bu kadar da olmaz erdoğan olmasın pkk olsun diyenleri mi ararsınız
    yoksa
    fetullah daha iyi diyeni mi ararsınız

oyunuz akp ye diyere ktrollediniz mi bilmiyorum.ama emin olun eger ki tum ulkeler ve muhalefet eger ki dogru giden bir ulkeyi bozmaya niyetlendiyse sonumuz iyiye gitmiyor demektir..
    chp su an gelmis gecmis en kotu muhalefet partisidir ve terorun 1 numarali yandasidir.

trolleme falan yok
    4 ay önce ne kadar içten isem şimdi de o kadar içtenim

chp ile ilgili defalarca pkk ya ve hdp ye yandaşlık yaptığını yazdım.bunu kendi vekilleri dahi itiraf ediyor.dolayısıyla artık chp nin içerisinde olacağı chp-mhp koalisyonu eskisi kadar çekici gelmiyor

o yüzden de akparti tek başına gelsin diye akpartiye oy vereceğim olay bu kadar basit

Hdpyle kolkola gezen, teroristlerle pazarlik yapan, ocalana sayin sehite kelle diyen kimdi? Madem chp, hdp sempatizanligi yapıyor. Akpnin yaptigi neydi?

zaten öyle iken oy vermiyordum
    şimdi terörle mücadele eden akparti var diğerleri terörist sevici ve oyumu hak etmiyor mesele de bu

neden şimdi ediyorlar sence? Hiç düşündün mü? Adamlar zaten seçimleri kazanamadılar, baktılar koalisyonda onlara göre değil, çünkü koalisyon kursalar hem erdoğanın hemde diğerlnin pislikleri ortaya dökülecek, koalisyona gelmediler.

Baktılar erken seçim olacak, senin gibilerinin oylarını almak için sözde operasyonlar yapıyorlar. Ama nasıl operasyonsa, 1-2 ayda 40-50 şehit veriyoruz. Yani astarı yüzünden pahalıya geliyor. Artık nasıl beceriksizlikse. Üstüne isteyen istediği zaman bomba patlatabiliyor. Madem sen mücadele ediyorsun neden sruçtaki patlamayı önlemedin? Mahalleli bile böyle bir şey olabileceğini biliyormuşta, hani o övdükleri Mit, benim için bir sıkım etmeyen akpnin yan kuruluşu ne boh yiyordu?

suruçta zerre üzülmedim
    bölücülüğün sonu farklı olamazdı kobani öleceklerine türkiyede öldüler

toprak için ölen olmadıktan sonra toprak vatan değildir.
    emin ol ihtiyaç olsa kanımın son damlasını bu toprağa dökmek için bir an düşünmem koşarak giderdim.
    ki zamanında bundan çekinmedim

o insanlar hiç yoktan şehit oluyorlar. Öldükleriyle kalıyorlar. Eğer ki akp seçimi kazansın bak bakalım, o operasyonlar bitiyor mu bitmiyor mu. Şimdi milletin gazını almak için gösterişten bir iki şey yapıyorlar. Bu seçimden önce başlamıştı. Yok çözüm süreci bitti, buzdolabına kaldırıldı falan. Ulan madem biliyorsun bunların terörist olduğunu, neden çözüm sürecini başlatıyorsun? Neden pkk ile kol kola giriyorsun.?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Konu başlığına nolmuş

Doğru tercih

Yaw he he

Kaç hafta geçti hala hükümetin bir planı yok bu terör olaylarına ? Çözüm süreçsiz bir çözüm yaratamadılar. Çözüm süreci zaten terörist ile el sıkışmak resmen. hangi şehit ailesinin için rahat olacak şekilde bunu yapabilir ki hükümet ? İkincisi 2004'de seçilen akp terörü bitireceğiz dedi 11 yıl oldu hala bitmedi. Bunu geçtik Ekonomi bakanı korkuya gerek yok diyor dolar fırlayıp gidiyor. Yaa nasıl korkuya gerek yok. Perşembe günü 2.77 olan dolar bugun 2.86. Bu kadar dövizin değer kazanması TL erimesi normal mi Allah aşkına ? Şuan kaydebilen paralar halkın cebinden vergi ile çıkacak. Adım gibi eminim bu kış dogalgaza zam var kesin. Bu döviz dengesini sağlamak için haftalardır hiçbirşey yapılmıyor. yatırım yapmak isteyene sağlam ekonomi imajı verememiş bir istanbul borsası var ülkede. Doları ve eurosu olan şuan zengin oluyor. benim euro ve dolarım yok TL var. Şuan ben zarardayım. Eminim ki dolar ve euro alan siyasetçiler şuan paraya para demiyor bizim paramızla . Asgari ücrette 1 arttırıp hayatta 2 artarak pahalı olanca geriye ikisi arasında olan fark milletin borcu oluyor. hangimiz yeteri şekilde beslenebiliyoruz ? Çocuğumuza yeterli protein katkısı sağlayabiliyor muyuz ? Ailecek hadi tatile gidelim diyen ülkede kaç aile var ? zengin kesim demiyorum . Orta ve ortaaltı seviye halktan. Yıllardır gidemeyen insanlar biliyorum. Tarıma geçelim . nüfus var toprak var su var çiftçi var potansiyel var.Yeni zelandada nufus 6 milyon adamlarda 65 milyon hayvan varmış. Niye yeterince et ve et ürünlerinden faydalanamıyoruz ? Elde kalan ürünleri halde satamayan tandıklarım var. Bunları niye ihraç eden bir kurumumuz yok. Arkadaşım diyor halde satamıyoruz ürünleri . Kimse de almıyor. Çiftçiler mazot borcu yüzünden perişan. Mazot pahalı çünkü. Hayvan yemleri pahalı. Çuvalı 55 lira. Enerjiye geçelim. Dibimizde petrolü olan ülkeler var. Niye TR dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor ? Petrol fiyatı düşerken ülkede düşmüyor veya etki etkemeyecek kadar düşürülüyor. Çünkü devlet benzin vergisinden her saniye para kazanıyor fazla fazla. Yanlış politika sonrası kaybedilen paralar buradan kazanıılıyor. Ötv vb. sürü sürü vergiler ile gümrükten giren bir araca biz 30-40 milyar fazla veriyoruz bu aşırı vergi değil mi ? verilen vergi ile 2. araba alınır ailede. Niye müslüman bir ülkede cüzi miktarda vergi verilmiyor ? Eğitime gelelim. Doğuda ve güneydoguda okullarımız çürüyor . Niye onlara anında bakım yapamıyoruz gidin görün oradaki köy okullarını gözünüzle. Devlet yapiyii demeye gerek yok. Araştırın gidin görün. terörün en büyük sebebi oradaki işsizlik,eğitimsizlik yani cahillik iken bunu çözmek için 11 yıldır niye planlar yapmıyor hükümet ? yolsuzluk yeniden görüşülsün denilince niye bu maddeye akp karşı çıkıyor ? temiz insanın temizliği baştan kokar. panik bile olmaz. Haa gelelim çözüm süreci diye bir yalan ismi koydular . bitti süreç. terörist ile anlaşma mı yapılır ? aylarca milleti uyuttular. teröristler dağlarda çogaldı adam topladı güçlendiler bu zaman diliminde. Bu devlet iyi operasyon yapıyor diyorsunuz da yeri belli olan yerlere girip silip süpürmüyor. ABD toprağı olan ırağa vatanı için giremeyen bir devlet ve hükümet. Sonra gelip bana tank yapıldı şu yapıldı demeyin. verilen şehitleri hangi yaptığımız tank kurtardı şu zamana kadar . yarın malesef yanlış politika soncu şehit olacak askeri kurtarsın hemen. Ateş sizin başınıza düşse acaba savunabilecek misiniz bunları. Haa bu arada aksaraya giden para ile kaç tane babasız kalmış asker çocuğu kaç yıl okurdu varya. Çankaya köşkü 3+1 sanırım yetmiyor . Diğer ülkelere gösterişi teknoloji,bilim,tarih ile yaparsın.Japonya,Almanya,İngiltere,ABD,Kore gibi . Bu arada imf borcu ödendi saçmalıgını bırakıp ülkenin özel sektör ve iç sektörde iç-dış borçlanma değerlerine bi bakın bakalım. Araştırın. Araştırır mısınız bilmem.
    2009 yılında Hz. Muhammede hakareti görmezden gelen ve roj tvyi kapatacağına söz veren rasmusseni bu hükümet seçti. peki roj tv kapatıldı ve resmi özür diledi mi bu adam ? Ben bir müslüman olarak unutmadım. Siz ben okuyunca belki hatırlarsınız belki hatırlamazsınız. Onu da araştırabilirsiniz. Sınırdan içeri teröristleri davul zurna ile alan kişilere gücünü gösteremeyen bir hükümet var. ABD varya gözlerini oyardı sınırda . Diyarbakırda kürdistan sözü çıkmış bir adama destek veriyorsunuz. diyarbakırda bebek katili adamın posterini indiremeyen bir adam var bu arada başta. Bıçak kemiğe dayandı demişti zamanında , Türkün sabrını demesinler demişlerdi. Peki sabrın sonu ne oldu ? Bu arada bak aklıma geldi. hdpliler " hükümet bize söz verdi " demişti. hükümet bizim adımıza ne sözü verdi bunlara ? sen söz verir miydin onlara ?

Yurtdışına gittim. İtalya ve Avusturya gibi farklı kültürdeki insanları gördüm. Turist gibi değil oralı gibi dolaştım. İnanın Türk insanı yaşadığını sanıyor. Adamlar pastayı hazırlamışlar artık üstüne süs koyuyorlar. Bizde pasta çürük.

Bunları göremeyen kişiler yüzünden bu ülke hergün kaybediyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 17 Ağustos 2015; 21:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Erken secimde CHP-HDP birlesimi bekleniyormuş.

Dostum chp hdp birlesimi yetseydi onlar zateb hukumeti kuracakti . 4 islem bilmek yetiyo

Evet ama okuma yazmada bilmek gerekiyo. Ne yazmisiz secimde birlesme diyor. Koalisyon birlesmesi degil. Tekrar oku istersen.

• 
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.