Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14111412141314141415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pkk hdp israil dhkpc Akp ye karşı ve cidden olmadık senaryolar yapıyor ise Akp ye oyum. Bunlar rahatsız ise kesinlikle doğru yu yapıyordur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

İşsizlik diyoruz da..1100 liraya 12 saatlik diye adam bulamıyor şirket. 3 özellik istiyor.(herkeste olan şeyler hemen hemen) Sigorta yol yemek. 1100 lira adam çalışmam diyor sabah 8/akşam 8 e.
    Kimse kusura bakmasın, işsizlik varsa bir okadar iş beğenmeyen var. Çalışma şartları diyorlar başka birşey demiyorlar.

Hangi sözde gelişmiş ülkede 12 saatine 380 dolar alıyorlar ? Sigorta zaten şart değil mi ? Yol , yemekte bi zahmet olsun.
  • Bazı aktrollerin jeton yeni düşümüş hem terör örgütüyle görüş, şimdi tukakamı oldu ?
  • Konu sahibi ergenmiş...

• konuyu açan seçim öncesi her gün rte'ye laf ediyordu, şimdi birden tayyipçi kesildi başımıza.

• hikmet genç döktürmüş

CHP diyor ki; 'Bir onarım, restorasyon hükümeti kuralım… 4 yıllık olsun ama?!...'
    Yani AK Parti'nin 13 yıldır inşa ettiğini restore edecek CHP… (Aslına bağlı kalacak şekilde herhalde!...)
    Sonuçta CHP 13 yıldır AK Parti'nin tüm yaptıklarına doğru yanlış demeden muhalefet etti…
    Neyi restore edecekti, nasıl onaracaktı CHP?...
    800 milyar ekonomiyi tekrar 300 milyar dolara mı çekecekti?...
    Duble yolları tek'e mi indirecekti?...
    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'yı dağıtıp, SSK, Bağ-Kur, ve Emekli Sandığı'nı tekrar mı kuracaktı?...
    Hastanelerin önünde uzun kuyrukların olduğu, ilaçların bulunamadığı, hastaların hastanelerde rehin tutulduğu o eski günlere mi dönecektik?... (Örnek bak, şekil: A; Kılıçdaroğlu dönemi)
    DGM'ler mi kurulacaktı?...
    MGK genel sekreteri yine asker mi olacaktı?...
    Siviller tekrar askeri mahkemelerde mi yargılanacaktı?...
    Gözaltı süresi 24 ya da 48 saatten, 1 haftaya mı çıkacaktı?...
    Gece yarısı Genelkurmay'ın ışıklarını mı gözetleyecektik?...
    Kürtçe konuşmak yasaklanacak, 'Kürt Sorunu' dediği için gazeteciler hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıyla dava açacak savcılarımız mı olacaktı?...
    2015 yılında yüzde 709 artış ile 81 milyar lira olan milli eğitime ayrılan bütçe onarılıp 2002 yılındaki 10 milyar liraya mı indirilecekti?...
    Meslek okullarının orta bölümü mü kapatılacaktı?...
    Katsayı uygulaması geri mi getirilecekti?...
    Bize sığınmış Suriyeliler “Türk, Kürt, Arap çoluk çocuk” demeden ölsünler diye ülkelerine mi gönderilecekti?...
    Katil Esed, zalim Sisi ve terörist İsrail devletiyle aramız mı düzelecekti?...
    İşadamları başbakanı yine pijama ya da eşofmanla mı karşılayacaktı?...
    Kabine, Aydın Doğan'ın evinde mi belirlenecekti?...
    Yine parti kapatma davaları mı olacaktı?...
    Kamusal alan teranesiyle üniversitelerde, devlet kurumlarında başörtüsü mü yasaklanacaktı?...
    Cumhuriyete meydan okuyan başörtülü vekillere Meclis'te hadleri mi bildirilecekti?...
    3. Köprü ve 3 Havalimanı inşaatları durdurulacak, Marmaray kumla doldurulup kapatılacak mıydı?...
    E insan düşünmeden edemiyor… 'Restorasyon' mu, yoksa 'Dejenerasyon Koalisyonu' mu?...

Neticede CHP koalisyonu çok istemiş, çok çaba göstermiş, ama olmamış… Şimdi çok üzgünlermiş… (E haklılar tabii, yarım asırdan fazladır tek başına iktidar yüzü görmeyen CHP için tarihi bir fırsattı!...)
    Hesapta bunlar diktatörlüğü yıkmışlardı ya…
    Lakin diktatör ortağı olmaya da bu kadar meraklı olduklarını bilmiyorduk…
    Ne güzel birlikte Türkiye'yi onaracaklardı…
    Hafazanallah!…

• Çözüm süreci, akil insanlar , Dolmabahçe görüşmeleri , analar ağlamasın , megri megri, ayaklı mahkemeler , asker aleyhine tanıklık yapan pkklı üst düzey teröristler, pkk nın isteği ile içişleri bakanı değiştirme.

Hdp barajı aşınca terörle mücadele... Tek başına iktidar için bu ülkeyi yakarlar umurlarında olmaz.
  • ardakdaşın anasının babasının sisyasi görüşü kriz olur ülke karışır ekonomi batar işisiz aşsız kalırım diye değiştiyse (çevremde dolu 30+ iş güç sahibi insanlarda) siyasi görüşü değişmiş etkilenmiş sonuçta yaşı küçük arkadaşlar akp nin oyu artacak tek nedeni daha moku olur diye akp yi beğenmekten değil, millet korkmaya başladı herkes hayat davası derdinde cüzdanın derdinde muhalafette yenilenme olmadığı sürece akp kazanmaya mahkum yani muhalafaet zorla akp yi iktidara taşıyor desek yeridir....muhalefetin acilen vizyonunu ozlelikle liderlerini yenilemesi lazım...akp korku ortamından nevaleyi götürcek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ağustos 2015; 10:39:21 >
  • quote:

İşsizlik diyoruz da..1100 liraya 12 saatlik diye adam bulamıyor şirket. 3 özellik istiyor.(herkeste olan şeyler hemen hemen) Sigorta yol yemek. 1100 lira adam çalışmam diyor sabah 8/akşam 8 e.
    Kimse kusura bakmasın, işsizlik varsa bir okadar iş beğenmeyen var. Çalışma şartları diyorlar başka birşey demiyorlar.

Çalışma sistemini bilmediğin çok belli eğitim durumunu sormuyorum bile çünkü belli oluyor yazdıklarından tipik AKP liler gibi konuşuyorsun....

Şimdi sosyal güvenlik ve çalışma kanununda haftalık çalışma saati 45 saattir 45 saat üzeri çalışırsan haftalık mesaiye yani ek ücrete girer...Senin dediğin günlük 12 saat çalışma olmaz 1 saat mola çık 11X5 =55 saat yapar bu adam cumartesi günüde yarım gün çalış dese 5 saatte oradan 60 saat yapar etti mi sana toplamda haftalık çalışma 60 saat...15 saat fazladan çalıştıracak seni 1 ayda 15x4=60 saat yapar yani sana 1100 tl verecek ama seni neredeyse 1,5 ay çalıştırmış olacak...60 saat fazla mesai ücreti nerede diye sorarlar adama...

Bunları 9 yıldır bir çalışan olarak yazıyorum çalışıp emek veriyorsam kanunda neyse hakkımı isterim...1100 tl derken sanki 11000 tl veriyorlarda kimse beğenmiyor gibi konuşmuşsun.Önemli olan yapacağın iş alacağın ücrete değmesidir.Zaten ağır sanayi ise 1100 tl ye kimse çalışmaz.

Bunları bilgilendirma amaçlı yazdım.Kimse kimsenin hakkının yemesin....O 1100 tl ye işçi bulamayan şirket daha çok işçi arar sen millete hakkını verirsen çalışacak perosnel bulursun merak etme...

• Ben simdi anlamadim, bu konuyu acan sahis akp karsiti idi simdi bisi yazmis konu basinda da kendisini ifade edememis. Biri tercume edebilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o arkadaş yazsın işçi arayan yerin telfonunu belki birine yarar malum 11 milyon işsiz var.
    çoluk çocuğu için çalşmak zorunda olacak vardır.

bide tabi atanarak iş bulanlar var ..

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

ya arkadaş el insaf 1100 tl 12 saat çalışsın diyorsun ya e git sen çalış madem iş beğenmiyor ya millet.ben 4 yıl öğretmenlik okumuşum açıköğretim edebiyatı yüzünden geçen yıl 27 bin giren varken bu yıl 43 bin.her yıl 15 000 artması atamanın 1000 kişi olması hep bu lanet hükümet yüzünden.açıköğretimi de batsın,1200 tl lik işleri de batsın

Hocam acik ogretim okuyanlar seni geciyorda bende aynaya bak . Tv ye degil

Bende ogretmenlik okudum sinavda 200. Oldum .

• quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

konuyu açan seçim öncesi her gün rte'ye laf ediyordu, şimdi birden tayyipçi kesildi başımıza.

Konu sahibi belki memur olarak atanmış ve devletten kaymak yemeye başlamış olabilir AKP giderse kaymak kesilebilir diye dönmüş olabilir bilirsiniz bu Dünya ye kürküm ye Dünyası....

Tamamen duygusal yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 17 Ağustos 2015; 12:27:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

quote:

ya arkadaş el insaf 1100 tl 12 saat çalışsın diyorsun ya e git sen çalış madem iş beğenmiyor ya millet.ben 4 yıl öğretmenlik okumuşum açıköğretim edebiyatı yüzünden geçen yıl 27 bin giren varken bu yıl 43 bin.her yıl 15 000 artması atamanın 1000 kişi olması hep bu lanet hükümet yüzünden.açıköğretimi de batsın,1200 tl lik işleri de batsın

Dostum derdim benim acikogretim degil.her yil bu kadar insan alinmasi.bir bolumun 15000 insan almasi.4 yil boyunca hep test usuluyle gecmeyle sinavda 60 alabilmek icin sayfalarca yazmak bir degil.neyse sorun o da degil.bu kadar acikta ogretmen varken her yil 15 000 daha mezun veren bir bolum.acikogretim.olacaksa da sayi azaltilmali .neyse konu sapmasin.ben zaten ogretmen olmayi oldum olasi dusunmedim zaten.ama bu hukumet bizim kanimizi her yonden emdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum derdim benim acikogretim degil.her yil bu kadar insan alinmasi.bir bolumun 15000 insan almasi.4 yil boyunca hep test usuluyle gecmeyle sinavda 60 alabilmek icin sayfalarca yazmak bir degil.neyse sorun o da degil.bu kadar acikta ogretmen varken her yil 15 000 daha mezun veren bir bolum.acikogretim.olacaksa da sayi azaltilmali .neyse konu sapmasin.ben zaten ogretmen olmayi oldum olasi dusunmedim zaten.ama bu hukumet bizim kanimizi her yonden emdi.

Hocam hukumet hata yapiyor zaten de hata tek tarafli mi ?

Birikmeyi gore gore ogretmenlik seciyorsunuz sonra devlet bizi atamiyi diyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hukumet hata yapiyor zaten de hata tek tarafli mi ?

Birikmeyi gore gore ogretmenlik seciyorsunuz sonra devlet bizi atamiyi diyorsunuz.

acıköğretime ilk defa formasyon verdiler onu da bilemedik.neyse hocam derdim öğretmenlik değil ama bu meslekten ekmek kazanmayı bekleyen o kadar insan varken hala alıyorlar da alıyorlar.örgün okuyanın suçu ne.

• Konu sahibi tayyibe laf edince helal olsun diyip bin küsür beğeni atanlar, fikir değiştirince ergen, memur olmuş kaymak yiyor diye laf ediyolar, halbuki fikir değiştirme ihtimali hiç yok dimi?

• Konu sahibi yılın trollüğünü yapmış.

• Diyanet, 5.7 milyarı yemiş bitirmiş. 700 milyon daha ateşleyin diyormuş şimdi.

Delirmek işten değil.

• 
Sayfa: önceki 14111412141314141415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.