Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14121413141414151416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak parti düştü ne oldu peki? Sırf tek başına iktidar olmasın diye gidip Hdp'ye oy atanları unutmadık. Gerçekten onların da ellerinde şehit kanları var. Bu parti Pkk'yı bırak kınamayı aksine destekliyor. Bu partiyi sevgi pıtırcığı gibi gösteren medyayı da unutmadık. Kandil'de yere çöp dahi atılmıyormuş! Ak partiliyim ama umarım inşallah Ak parti erken seçimde de tek başına iktidar olamaz. Görsünler bakalım. Hükumet krizi neymiş şu yeni nesil yaşayarak tecrübe etsin. Dolar uçup gitsin de cebinizdeki tl nasıl değer kaybediyor görün. Erken seçimde oy kullanmayacağım. Yiyin durun birbirinizi.

• Kardesim pkk hdp ye oy vermedikten sonra sana bakis acim degismez.

Al gor

Chp destekcilerin bir anda akp ye oy vericem deyince senle ilgili hakaretlerini gor.

İste bu yuzden hicbir zaman chp ye oy vermeye egim.

Kimse chp ye oy veriyorsunuz diye hakaret etmiyor lakin bir chp li demedigini birakmiyor.

Bu akpye ozel degildir.

Mhp yede yapiliyor.

Secime ve secim sonrasina kadar buyun mhp lilere kanka oluyorlar chp hdp ile mhp koalisyon yapmayinca dusman oluyorlar.

Nekadar mhp varsa dun + verdikleri bugun - veriyolar

Chp yi chpden cok sosyal medyadaki ergen taraftarlari vuruyor.

Secmeni bu kadar ayrimci olan birine oy vermeyi gec oy vereyimmi acaba dusuncesi bile akla gelmiyor.hdp haricinde istedigine ver lafim olmaz.

Hdp ye oy veren Teroristtir baska birsey demem zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

İşsizlik diyoruz da..1100 liraya 12 saatlik diye adam bulamıyor şirket. 3 özellik istiyor.(herkeste olan şeyler hemen hemen) Sigorta yol yemek. 1100 lira adam çalışmam diyor sabah 8/akşam 8 e.
    Kimse kusura bakmasın, işsizlik varsa bir okadar iş beğenmeyen var. Çalışma şartları diyorlar başka birşey demiyorlar.

ya arkadaş el insaf 1100 tl 12 saat çalışsın diyorsun ya e git sen çalış madem iş beğenmiyor ya millet.ben 4 yıl öğretmenlik okumuşum açıköğretim edebiyatı yüzünden geçen yıl 27 bin giren varken bu yıl 43 bin.her yıl 15 000 artması atamanın 1000 kişi olması hep bu lanet hükümet yüzünden.açıköğretimi de batsın,1200 tl lik işleri de batsın

Hocam acik ogretim okuyanlar seni geciyorda bende aynaya bak . Tv ye degil

Bende ogretmenlik okudum sinavda 200. Oldum .

Dostum derdim benim acikogretim degil.her yil bu kadar insan alinmasi.bir bolumun 15000 insan almasi.4 yil boyunca hep test usuluyle gecmeyle sinavda 60 alabilmek icin sayfalarca yazmak bir degil.neyse sorun o da degil.bu kadar acikta ogretmen varken her yil 15 000 daha mezun veren bir bolum.acikogretim.olacaksa da sayi azaltilmali .neyse konu sapmasin.ben zaten ogretmen olmayi oldum olasi dusunmedim zaten.ama bu hukumet bizim kanimizi her yonden emdi.

Hocam hukumet hata yapiyor zaten de hata tek tarafli mi ?

Birikmeyi gore gore ogretmenlik seciyorsunuz sonra devlet bizi atamiyi diyorsunuz.

acıköğretime ilk defa formasyon verdiler onu da bilemedik.neyse hocam derdim öğretmenlik değil ama bu meslekten ekmek kazanmayı bekleyen o kadar insan varken hala alıyorlar da alıyorlar.örgün okuyanın suçu ne.

Hocam benim demek istedigim aliyolar evet . Ama okuyanlarda koyun olmasin bir zahmet . Baksin bi atamasi kac mezunu kac oyle secsin . Bodoslama oyle dalarlarsa durum bu olur

Ayeica formasyon hep vardi yeni cikan birsey degil . Formasyon olmasa den edebiyat okumaz zaten insanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesin artik su birbirini asagilamayi

Akpartiye oy verenler koyun sazan haram yiyor vb derseniz adam gider baska partiye atar mi

Chp ye yok dinsizsiniz falan derseniz adam ayristigini dusunmezmi

Insanlar ayristigi icin dikayet edenler boyle soyleyerek ayristiriyor aslinda

Ulkemizde dusunce ozgurlugu ne kadar kanunla ozhur kilarsan kil insanlar odun olunca bisey yapamazsin

• 13 yılda ekonomiyi çok iyi yere getirdik diye övünüyorlardı şimdi akp tek başına iktidar olmazsa ekonomik kriz çıkar dolar artar diyorlar akp hala iktidar değil mi? yok dolar artarmış artmıyor mu şimdi? Bu kadar kendi içinizde çelişmeyin. Biraz tutarlı olun. Çözüm süreci altında hdp ile gönül birliği yapanlar şimdi hdp ye oy verenleri eleştiriyor.
  • Erken secimde CHP-HDP birlesimi bekleniyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Erken secimde CHP-HDP birlesimi bekleniyormuş.

Öyle bir şey olmaz. Yanlız Hdp kapatılırsa seçim sürecinde yeni partinin kurulup seçime yetişemeyeceği bir durum olursa Hdp seçmenlerine oylar Chp'ye diyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

sebebi ise basit nefret ettiğim kimler varsa hepsi bir kişiye karşı birleşmiş
    bu kadar da olmaz erdoğan olmasın pkk olsun diyenleri mi ararsınız
    yoksa
    fetullah daha iyi diyeni mi ararsınız

oyunuz akp ye diyere ktrollediniz mi bilmiyorum.ama emin olun eger ki tum ulkeler ve muhalefet eger ki dogru giden bir ulkeyi bozmaya niyetlendiyse sonumuz iyiye gitmiyor demektir..
    chp su an gelmis gecmis en kotu muhalefet partisidir ve terorun 1 numarali yandasidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Erken secimde CHP-HDP birlesimi bekleniyormuş.

Dostum chp hdp birlesimi yetseydi onlar zateb hukumeti kuracakti . 4 islem bilmek yetiyo

• Geçte olsa zararın neresinden dönersen kardır Tebrikler
  • vay be sorguç adam ak partili olmuş helal olsun sen burdaki muhalefetin trollerini kafaya takma kardeşim yanındayız
  • Selamlar,

Zaten diğer başlıklarda yazdığın siyaset bilgisinden bihaber yorumları okudukça ''ulan bu çocuk bu başlığı nasıl açtı?'' diye şaşırıyordum, hak ettiğin partiyi bulmuşsun, tebrik ederim. Bir de, başlığa böyle kişisel bilgiler yazılmaz, oldu olacak mahalledeki sütçüye selam da yollasaydın.

13 yıldır adamların yaptığı her pisliği burada sergileyip, oy verilmesin diye propaganda yaptıktan sonra bunların hepsini unutup, böyle şeyler hiç yaşanmamış gibi AKP'ye oy vereceğim diyorsun. Üç gün sonra başlığı ''AKP çok fena yükseliyor'' da yaparsın artık
  • Yazmayın beyler. Konu tekrar popi olsun diye uğraşıyor .

• quote:

insanları partilerine göre sınıflamaktan vazgeçersiniz umarım
    bu da sizin fikirleriniz bişey diyemeyeceğim

herkes kendine göre haklıdır

Yemin ediyorum iki saniyede mükemmel bir AKPliye dönüşmüşsün, mağdur edebiyatını bile hemen kapmışsın yahu

Ben kimseyi partilerine göre sınıflandırmam, başkaları gibi ''şu partiye oy veren salak, buna oy veren dinsiz, öbürüne oy veren terörist'' demem. Bu ülkedeki legal partilerin her birine oy verilebilir, oy vermek kimseyi bazılarının dediği gibi ''şerefsiz'' de yapmaz. Sadece yaptığın yorumlar itibariyle tipik bir AKPli gibi davrandığını düşünüyor ve muhalif olmana şaşıyordum, şu an yuvana döndüğün kanaatindeyim. Seni aşağıladığım falan yok.

• Erdoğan da bunu istiyordu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: delteo

quote:

Yemin ediyorum iki saniyede mükemmel bir AKPliye dönüşmüşsün, mağdur edebiyatını bile hemen kapmışsın yahu

Ben kimseyi partilerine göre sınıflandırmam, başkaları gibi ''şu partiye oy veren salak, buna oy veren dinsiz, öbürüne oy veren terörist'' demem. Bu ülkedeki legal partilerin her birine oy verilebilir, oy vermek kimseyi bazılarının dediği gibi ''şerefsiz'' de yapmaz. Sadece yaptığın yorumlar itibariyle tipik bir AKPli gibi davrandığını düşünüyor ve muhalif olmana şaşıyordum, şu an yuvana döndüğün kanaatindeyim. Seni aşağıladığım falan yok.

Cümlelerin başı ile sonu çelişkili. Sen bile ne dediğini bilmiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakikat66

quote:

Orijinalden alıntı: delteo

quote:

Cümlelerin başı ile sonu çelişkili. Sen bile ne dediğini bilmiyorsun.

Merhaba fake hesap. Blok.

Bak çelişmedim.

• Ensonhaberdeki anketler doğru la o zaman bu bile akpye döndüyse ne diyim. Tebrik etmeyeceğim ama yermeyeceğim de terörü desteklememesi kafi birinin benim için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

sebebi ise basit nefret ettiğim kimler varsa hepsi bir kişiye karşı birleşmiş
    bu kadar da olmaz erdoğan olmasın pkk olsun diyenleri mi ararsınız
    yoksa
    fetullah daha iyi diyeni mi ararsınız

oyunuz akp ye diyere ktrollediniz mi bilmiyorum.ama emin olun eger ki tum ulkeler ve muhalefet eger ki dogru giden bir ulkeyi bozmaya niyetlendiyse sonumuz iyiye gitmiyor demektir..
    chp su an gelmis gecmis en kotu muhalefet partisidir ve terorun 1 numarali yandasidir.

trolleme falan yok
    4 ay önce ne kadar içten isem şimdi de o kadar içtenim

chp ile ilgili defalarca pkk ya ve hdp ye yandaşlık yaptığını yazdım.bunu kendi vekilleri dahi itiraf ediyor.dolayısıyla artık chp nin içerisinde olacağı chp-mhp koalisyonu eskisi kadar çekici gelmiyor

o yüzden de akparti tek başına gelsin diye akpartiye oy vereceğim olay bu kadar basit

Hdpyle kolkola gezen, teroristlerle pazarlik yapan, ocalana sayin sehite kelle diyen kimdi? Madem chp, hdp sempatizanligi yapıyor. Akpnin yaptigi neydi?

• 
Sayfa: önceki 14121413141414151416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.