Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

konuyu açan arkadaşın böylesine dönmüş olmasına inanamıyorum hesabı çalınmış olmalı. Yapılan herşeyin oy için yapıldığını görmüyor musun?

oy için yapılan nedir

meclis başkanını dahi seçemediler bir birlik olamadılar
    hadi onu geçtim
    CHP neredeyse HDP nin sözcülüğünü yapıyor

bunların hepsi oy için mi=

ben seçimden önce defalarca yazdım chp hdp ye ve cemaate çok yaklaşıyor yanlış yapıyor diye.

benim için ilk tehlike pkk
    ikincisi cemaattir

bunlarla kim savaşırsa onunla beraber olurum bu kadar basit

chp=hdp olmuş.Bu parti sizin olduğu gibi benim de midemi bulandırdı.İşin kötü yanı parti içinden de tepki gelmiyor.Tam bir kurt alevi partisi oldu chp.Gerçi kurt alevileri de chp ye vermiyor aslı hdp varken..

Ne tayyip ne feto ne hdp denilebilir.Ben mhp diyorum.

• konu başlığı değişmiş..ilginç değil mi ?
  • suçlu MERKEL....

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Bu kadar düz mantık olduğunuzu zannetmiyorum ama okuyanlar için açıklayayım. Akp'nin iktidarı kaybetme OLASILIĞI bile doları bu seviyeye getirdi, gerisini siz düşünün.
  • csb olmuş başlık veya sazan.avi
  • quote:

konuyu açan arkadaşın böylesine dönmüş olmasına inanamıyorum hesabı çalınmış olmalı. Yapılan herşeyin oy için yapıldığını görmüyor musun?

Komplo teorileri tavan yapmış, kendi fikriyle parti değiştirme olasılığı hiç yok öylemi? Anadan doğma mı CHPli olunuyor arkadaş, pkk ile işbiliriğini görünce yanlış bulmuş değiştirmiş tercihini, ne var bunda bu kadar kabullenilmeyen anlayamıyorum.
  • quote:

hayda bir dönüş yaptı diyor biri trol diyor
    herkesi her zaman mutlu edemem
    bu nasıl iş insanların fikrinin benimsemeyebilirsiniz
    fikirlerine saygı da duyamayabilirsiniz

ama en azından fikir sahibi olma veya fikrini değiştirme hakkına saygı duyun

Forumda tanimadigin kisileri tatmin etmek zorunda degilsin, onemli olan senin dusuncelerin ve inandiklarindir, gerisini ciddiye alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne olursa olsun geziyle baslayan kaos mahvetti ulkeyi. Bunun geri donusu yok artik.
    Insallah turkiye yokolur gider nasil olsa birbirimizi yok edecegiz. Bir ulkede bu kadar cok din dil irk mezhep ateist fasist kominist olursa zaten biseyde olmaz.

• Menderes,özal,erbakan nasıl düştüyse bunlarda aynı şekilde düşecek ve parçalanacaklar.
    İşte o zaman kaçacak yer arayın,lağım borularından bulurlar kaddafiye yaptıkları gibi.
    Erken seçimde alacakları oy max %38 gitgide eriyecekler.
  • Madem hiçbiri hükümeti kurmaya yanaşmadı, oyum Ak Partiye. Mecliste HDPli bakan görmekten çok çok iyidir. Madem hiçbiri koalisyon istemiyor, iktidarı geri vermek bize düşer.
  • Ne erdoğan mış arkadaş. Dağdaki saldırıyor! Hdp saldırıyor, chp saldırıyor, cemaat denen örgütün tetikçileri saldırıyor.
    Almanya her türlü hainliklere göz yumuyor! Alman istihbarati firari savcıları korumaya alıyor! Cumhuriyet saldırıyor, hürriyet saldırıyor!

Ülke nereye giderse gitsin, kaos mu olacak, iç savas mi çıkacak ne olursa olsun yeterki erdoğan gitsin. Niye arkadaş niye? 2dk oturup dusunmuyecekmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

Ne erdoğan mış arkadaş. Dağdaki saldırıyor! Hdp saldırıyor, chp saldırıyor, cemaat denen örgütün tetikçileri saldırıyor.
    Almanya her türlü hainliklere göz yumuyor! Alman istihbarati firari savcıları korumaya alıyor! Cumhuriyet saldırıyor, hürriyet saldırıyor!

Ülke nereye giderse gitsin, kaos mu olacak, iç savas mi çıkacak ne olursa olsun yeterki erdoğan gitsin. Niye arkadaş niye? 2dk oturup dusunmuyecekmiyiz?

Vatanı kurtarmak için
  • Akp den nefret eden adam akpci olmuş. Bakalim daha ne gibi trajediler göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Akp den nefret eden adam akpci olmuş. Bakalim daha ne gibi trajediler göreceğiz.

Adam doğruyu bulmuş.

• Başlığı açan arkadaş muhtemelen hesabı ak troll ekibine satmış. Yoksa bu derece bir dönüşü aklı selim bir insan yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Akp den nefret eden adam akpci olmuş. Bakalim daha ne gibi trajediler göreceğiz.

Akp tutuşunca kesenin ağzını açmıştır.
  • Judge Man kullanıcısına yanıt
    quote:

quote:

oy için yapılan nedir

meclis başkanını dahi seçemediler bir birlik olamadılar
    hadi onu geçtim
    CHP neredeyse HDP nin sözcülüğünü yapıyor

bunların hepsi oy için mi=

ben seçimden önce defalarca yazdım chp hdp ye ve cemaate çok yaklaşıyor yanlış yapıyor diye.

benim için ilk tehlike pkk
    ikincisi cemaattir

bunlarla kim savaşırsa onunla beraber olurum bu kadar basit

Senin şu an onlarla savaşıyor dediğin aslında onları zamanında yaratıp besleyenler olabilir mi?

Cemaatin büyümesini her yere dallanıp budaklanmasını kim sağladı?
    PKK terörü en çok kimin zamanında arttı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 18 Ağustos 2015; 9:02:29 >

• Mhp pkk'ya bakanlik yolunu acmis oldu. Anayasaya gore hukumet kurulamazsa her partinin ortak kuruldugu hukumet kurulacak secime kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

quote:

Komplo teorileri tavan yapmış, kendi fikriyle parti değiştirme olasılığı hiç yok öylemi? Anadan doğma mı CHPli olunuyor arkadaş, pkk ile işbiliriğini görünce yanlış bulmuş değiştirmiş tercihini, ne var bunda bu kadar kabullenilmeyen anlayamıyorum.

balık hafıza pkk ile işbirliği dedi. pkk ile işbirliği görmek istersen dön de şu son bir kaç seneye bakıver.
  • Su an demirtas konusuyor. Hukumet kurma gorevinin acilen CHPye verilmesi gerekir diyor. Bu chp aski nerden geliyor acaba?

• 
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.