Şimdi Ara

Akp-CHP koalisyonu CHP seçmenine ihanettir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    '' OY VERİN GİTSİNLER''
    Ama oy verdik gitmediler! Şimdi medyada Akp-Chp koalisyonu pompalanıyor. Deniz Baykal meclis başkanı, Davutoğlu başbakan olacak. 40 yıl düşünsek aklımıza gelmezdi ama oluyor.
    Fenerbahçe- Galatasarayın kardeş olması gibi bir komedi.
    Demekki tüm vaatler Atatürkçü seçmeni kandırmak içinmiş. Resmen satıldık. Ayrıca yalandan başka partilerle görüşülüyor tamemen tüm yolları denedik Akp'ye mecbur kaldık demek için!

Akp-Chp koalisyonunu isteyenler: ABD, Avrupa Birliği, İsrail, TÜSİAD

Koalisyon kurulursa yapılacak işler: 1) Anayasa'dan ATATÜRK VE TÜRK kelimeleri çıkarılacak. Suriyedeki Pkk devletinin kurulmasıyla Güneydoğu Pkk'ya terkedilecek. 2) Ekonomide kemer sıkma politikası. Yani ekonomik krizin faturası halka çıkarılacak!

Bunu engellemenin tek yolu bence Atatürkçü seçmenin Chp'ye tepki göstermesidir. Biz Chp'ye git Akp ile ittifak kur diye oy vermedik. Kimse bizi dinci mezhepçi, Atatürk Cumhuriyetine düşman, yolsuzluğa batmış olan bir partiye ittifaka mahkum edemez!
    1 ay vakit kaldı neyin ne olacağını görecez. Şimdiden yazıyorum ki herkes neyin ne olduğunu bilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 24 Haziran 2015; 19:15:17 >

• Seçmene kalsa olmazda Kemal Kılıçdaroğlu napar bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sergio Ramos
  • Ortada seçmene ihanet falan yok.

Halkın da istediği güçlü bir hükümet. AK Parti toplumun önemli bir kesimini oluşturuyor. CHP de onunla birlik oluşturursa eski kutuplaşma da bitecektir.

Gezi parkından bu yana gerilen ortam artık son bulacaktır. Gezici arkadaşlar da AK Parti ile elele ülkemizi güzel günlere götüreceklerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyordun sanki chp-mhp hukumet kuracak çoğunluğa ulaşmışta chp bunu istemiyor gibi konuşuyorsun mhp koalisyon kurmam dedi e chpde kurmam dese ne olacak ? Bu defa erken seçim olacak aynı sonuç çıkacak yine hukumet kurulamayacak kriz çıkacak ülke zarara uğrayacak.

Daha Fazla Göster
  • isterlerse 100 kere seçim yapsınlar ben akp yi istemiyorum koalisyon olursada chp le oy pusulalarına resim çizip atarım bundan sonraki seçimlerde ne çizeceğimi tahmin edin
    eee bu durumda ne olacal el mecbur akp ile koalisyon. erken seçim derseniz bu iş akp nin işine yarar en en mantıklısı akp ile zoraki koalisyon.
  • Meydanlarda parti seçmenlerine yuhlatmamanın olmamasını şimdi daha iyi anlayabilirsiniz

• kirmizi cizgilere dikkat edilerek yapilsa bile yurumeyecek bir birlesme olur. tabanin birbirini anlayisla karsila(ya)mamasini gectim, herhangi bir aksaklik olacak sure dahi gecmeden oyle bir kopma yasanir ki dusmaninizla dost oldunuz denerek parti tabanlarindan cig kopar.

bana kalirsa da kopsun, kaldirsinlar da baraji. cogulculuk ilkesine uyalim istiyorum ama yasadigimiz sistemin kirliligine bak, sort alternatif var dordu de ulkeyi memnun edemiyor.

Orijinalden alıntı: -NightFLY

neden ihanet olsun?
    ak partiliyim, artık bir hükumet kurulsunda nasıl kurulursa kurulsun istemeye başladım.
    hdp ye soğuk bakıyordum ama artık bakmamaya başladım.
    mhp, hdp ve ak parti ile koalisyona yanaşmıyor.
    chp de ak parti ile olmaz derse nasıl hükumet kurulacak?
    seçime gidilse anket sonuçları ortada partilerin oy oranı değişmiyor.
    mecburen bir hükumet kurmaları lazım.

Sanki hükumet kurulmadığı için sokakta insanlar birbirlerini öldürüyor .

Dolar 2.80 e geldiği zaman her şey çok güzeldi di mi ? Her hizmetin en pahalısı bizde adam hala gelmiş hükumet kurulsun da nasıl olursa olsun diyor .

Dolar yüzünden ülke borcu ne kadar arttı bir bak istersen . Senin cebindeki 100 doların değer kaybetmesiyle ülkenin ki bir değil .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• neden ihanetmiş!! demokasi böyle bi sistem işte halk olarak biz istedik zorla kurulacak bu hükümet yoksa chp bu ülkeyi yönetmeye talip ve muktedir değilmi?
  • İlk defa chpye oy vermiş olmam beni chp seçmeni yapar mı bilmiyorum ama bence olabilecek en iyi koalisyondur, asla ihanet değildir. Şartlara bakalım.

Koalisyon yapılmak zorunda mı? Evet.
    Akp bu koalisyonda olmak zorunda mı? Evet.
    akp+hdp (1+1) = rejim değişimi, önce özerklik sonra kürdistan.
    akp+mhp (1+0) = akp.
    akp+chp (1+ -1) = denge.
  • Lincoln'un güzel bir sözü vardı "Ya kardeş gibi yaşamayı öğreneceğiz. Yada hepimiz yokolup gideceğiz." Ülkemiz çevresinde bu denli önemli ve kritik gelişmeler yaşanırken bu söz bizlere çok şey anlatıyor.

birileri bir şeyler kurmak zorunda

tekrar seçim mi olsun
  • Oy verin gitsinler dediler, sözlerini de tutmak istediler ama MHP yanaşmadı. Hatta Bahçeli'ye başbakan sen ol dediler yine yanaşmadı. Bu saatten sonra hiçbir şey olmaz AKP ile koalisyon yaparlarsa.

kılıçdaroğluna kalsa en son isteyeceği şey budur ve zaten en sona kalan ihtimal de bu, akp+chp...
    adamın kafasında akp nin tamamen devre dışı kaldığı bir plan vardı. Bu yüzden "hükümeti kurma görevini halk %60 lık bloğa verdi" dedi
    ama mhp çıktı "ALAYINA KARŞIIII" tavrı takındı.
    kılıçdaroğlu bahçeliye hükümet akp ye geçmesin diye en son tamam o zaman başbakan da sen ol ama yeterki şunlar tekrar iktidar ortağı olmasın dedi.
    peki bahçeli ne yaptı? çıktı yine adama koltuk tedarikçisi falan dedi.

ee adam daha ne yapsın elinden geleni yaptı. Allah aşkına bahçeli ne zaman başbakan olabilir????? 46 yıllık parti en fazla %18 almış ne zaman iktidar olacaksın?
    bir siyasi partinin amacı iktidar olup kendi siyasi programını ülkede uygulamaktır. ülkü ilke düşünce falan hikaye. dernek kursaydın o zaman madem iktidar olmuyorsun
    adam sana bu imkanı bile veriyor sen çıkıp koltuk tedarikçisi diyorsun. o bayılıyordu zaten senin %16 oyla başbakan olmana...
    adamın tek bir derdi var akp iktidar ortağı olmasın. bakın illa ben olayım şeklinde anlaşılmasın diye de gözü kapalı verdi başbakanlığı.

ama artık o kapı görünürde bahçeli yüzünden kapanmış gibi.
    bu durumda kılıçdaroğlu hdp+chp bir şey ifade etmediğinden en azından akp ile mhp hükümet kuracağına bari ben kurayım da benim denetimimde olsun, hiç yoktan ülke yönetmiş olucam diyor
    bakın bir de şu ayrıntı var. kılıçdaroğlu mhp ile koalisyon kurarken başbakanlığı bahçeliye bile verebiliyor ama akp ile kurulacak bir koalisyonda dönüşümlü başbakanlığı savunuyor. yani adamın koltuk derdi yok. mhp ye karşı daha güçlü olmasına karşın ülkesinin menfaatine göre al başbakan sen ol da diyebiliyor, akp ye karşı güçsüz olmasına karşı başbakanlık da isteyebiliyor.

özetle chp yi bu koalisyona mhp itiyor. bir seçim manevrası olabilir. 2 büyük testiyi çarpıştırıp kırmayı düşünüyor ve içinden dökülen parçaları toplama amacında olabilir diye düşünüyorum. (ne kadar önce vatanım diyen milliyetçi bir tavır) kılıçdaroğlu ülke hükümetsiz kalmasın diye her türlü yolu denerken adı koltuk tedarikçisine çıkıyor ama mhp iki partiden oluşacak uyuşmazlıkda oylarını arttırmanın planını yaparken adı ilkeli dik duran partiye çıkıyor.

• niye ihanet olsun akp nin 2.parti chp nin de iktidar olma olasılığı %0 olduğuna gore kendilerini ispatlaması olarak vazgeçilmiycek bir fırsat bence... ayrıca erken seçim olursa kriz ortamından kurtulmak için millet oyu akp ye bascağıda kesin..chp için bence fırsat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2015; 19:22:48 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.