|
Bildirim
|
AHAHAHHAHAGAGAGGAGAGGA REİSİ CUMHURUMUZA TEŞEKKÜRLER DERKEN İHRAÇ EDİLDİKTEN SONRA ÖBÜR TARAFTA GÖRÜŞECEĞİZ TAYYİP DEMEK AHHAHAHAHHAH
![]() ![]() ![]() |
![]() |
sistemli adam, atmaca57, asau dikkatli olun. Sıra size geliyor gibi. Bakın kim AKP'yi fanatizm seviyesinde savunuyorsa, onun yıllar önce FETÖ'ye güzellemeler düzdüğü ortaya çıkıyor ve gözünün yaşına bakılmıyor.
Benden söylemesi... |
Bu iktidarda suyu çıktı bu işlerin; ama Türkiye memur olmak için zaten uzun süredir iyi bir ülke değil.
Aklı olan memur olmaz bu ülkede. ![]() Annem yıllarca önce DPT, sonra Kalkınma Bankasında çalıştı. Müdürlük yaptı. Kalkınma Bankasını soyan şerefsizlere geçit vermiyordu. Mantıksız kredi taleplerini reddeden, iyi projeleri ise kimin yaptığına bakmaksızın destekleyen bir müdürdü. Refah-Yol döneminde kızağa çekildi. Emekliliğini kazandığı günün ertesi günü emekli oldu. Emekli olurken SSK'dan emekli oldu. 6 ay sonra Kalkınma Bankası çalışanlarına Emekli Sandığı'na geçme hakkı verildi. Annem 28 yıllık üst düzey devlet hizmeti için 1800TL maaş alıyor şu anda. ![]() Özetle, devlet bana uzak, Allah'a yakın olsun. Çok istiyorsa anamın 1800TL'sini de kessin. Üzerine 1800TL de ben vereyim her ay. Bize ilişmesin. Öte dursun. Mümkün olduğunca işim düşmesin. Mümkünse devlete iş de yapmayayım. Ben kendim çalışır, kendim kazanırım. Kimseye eyvallahım olmaz. Hem omurgalı olup, hem hakkını almak zor devlette. Öğretmen, doktor gibi yönetimsel olmayan pozisyonlarda böyle sorunlar olmayabilir. O yüzden herkese salladığım sanılmasın. Ama sonuçta onlardan da birileri yükseliyor, müdür, ilçe veya il eğitim müdürü falan olanları oluyor. O noktada sıkıntı başlıyor. Sonuçta devlet böyle. Türkiye'de adam mı yok? Yerini doldurur devlet. Yerini doldurabilecekse de gözünün yaşına bakmaz. Yönetici sınıfı kendi çıkarını ve eşrafının çıkarını düşünür, senin 30 yıllık emeğini bir günde yakar gerekirse. Sadece onlar da değil. Koltuğunda gözü olanlar, senin yerine yeğenini düşünenler, emirle daha kolay iş yaptırabileceğini düşünen biatkar birini koymak isteyen bir müsteşar... Tekme her yerden her an gelebilir. Ömrünü açık vermemeye çalışarak geçirmek, ilişkiler arasında denge kurup kariyerde yolunu bulmaya çalışmak falan... Çok bir haysiyetsiz. Bana uygun değil. Kafam çalışıyor çok şükür. Ben yapılmamışı yapabilirim. Yeni bir şeyler bulabilir, bunlardan paramı kazanabilirim. Ne devlete muhtacım, ne sunduğu iş imkanlarına... Muhtaç olan düşünsün. ------------------------ Bundan 16 yıl önce Feto'ya Feto dediğim için bana ağzından tükürükler saçarak tehdit savuran zihniyet bugün "mağdur". Yediğiniz onca adama, koltuğundan ettiğiniz, istifaya zorladığınız, siyasi, dini baskı yaptığınız onca çalışanın hakkına sayın. Bugün belki aranızdan bazılarının da hakkı yeniyordur. Bugünün geleceğini düşünerek, senin de hakkın için sokağa indiğimizde destek olacaktın. Şimdi ağlamanın anlamı yok. KHK ile görevden alınmalarda bu "destekçi"lere hiç mi hiç acımıyorum da, solcular, komunistleri veya ülkücüleri falan KHK'dan yararlanıp Feto'dan ötürü görevden aldılar, onlara üzülüyorum. |
Şu kumpasın siyasi ayağı ne zaman temizlenecek acaba?
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|