Şimdi Ara

AKP, AKP'lileri KHK ile ihraç etti ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kesin akplidirler emınım işleri gücleri yok devletine kafasına göre kurayla adam atıyor kurumlardan tertemiz insanları tabee
  • quote:

    Orijinalden alıntı: husocan11

    Bu mesaj silindi.
    biri şunu banlasın. alakasız her yere bu videoyu atıyor. gördü herkes yine de seviyor ATATÜRK ü. Yallah arabistana
  • Darısı forumda ki trollerin başına inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba reis i cumhur umuz da gerçeği mi gördü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara boyledi mustehak iste. akp bildigin taktik yapti, oy kaybetmemek icin secim sonrasini bekledi.

    Zaten soyle bir durum var, ihrac edilenlerin %90’i ya akpli ya eski akpli. Fetocularin nerede oldugunu bilmeyen yoktur herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 9 Temmuz 2018; 10:57:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    Bunlara boyledi mustehak iste. akp bildigin taktik yapti, oy kaybetmemek icin secim sonrasini bekledi.

    Zaten soyle bir durum var, ihrac edilenlerin %90’i ya akpli ya eski akpli. Fetocularin nerede oldugunu bilmeyen yoktur herhalde.
    Ama onlar kandırılmamışmıydı?

    Paran varsa, belli bir mevkideysen kandırıldım dersin iş biter, ama normalsen zıçtın.

  • Bundan şu anlaşılıyor. Kim durduk yere yalakalık yapıp sağa sola o fedöcü o vatan haini o pkk li diyorsa kesin bir haltı vardır.

    Eskiler şöyle derdi bir kadın devamlı ahlak , namus dersleri veriyor ve devamlı etrafına ben şöyle namuslumuyum böyle düzgünüm diye laflar söylüyorsa kesin o... dur. Namuslu kadın böyle şeyleri ulu orta söylemez derlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 9 Temmuz 2018; 18:56:37 >
  • Olağanüstü Hal ( OHAL) kapsamında çıkartılan son kararname ile kamuda görev yapan 18 bin 632 personel ihraç edilirken, ihraçlar arasında sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekenler de oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü düzenler de kamudan ihraç edildi.

    TRT'de yayıncı ve yönetmen olan Şener Danyıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘Benim Liderim' diye şiir yazdı. Şiiri de, “Annen er doğurmuş aslan yürekli. Bu vatana gereklisin gerekli. Düşmana korkudur sağlam bilekli. Er oğlu Erdoğan benim liderim. Seni sevenlerin duasındasın. Danyıldız’ın mutlu dünyasındasın. Vatanı yüceltme davasındasın. Er oğlu Erdoğan, benim liderim” dizelerinden oluştu. Danyıldız “Erdoğan’ın Gelişi’ şiirinde ise “Erdoğan’ın nidası, Bilge Kağan sesidir. Erdoğan’ın gelişi, Türk oğlunun titreyip kendine dönmesidir” diye yazdı.

    İhraç edilen bir diğer isim olan Emniyet Amiri Muhammed Murad Altaş ise ‘'Her seferinde bu sefer yeneceğiz diye gidiyorlar ama sonuç hep aynı’ diyerek muhalefetle alay etmişti. Altaş ihraç edilince ‘' 15 yıllık meslek hayatımda ne hak yedim ne de yedirdim. Devletin hiyeraşik yapısı dışında kimseden talimat almadım, hukuksuzluk yapmadım. Gerekçe gösterilmeksizin, bir ifade dahi alınmadan ihraç oldum. Bugünü unutursam kanım kurusun” dedi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan için ‘Seni Abdülhamid’in yalnızlığına bırakmayacağız’ ve ‘Yürüdüğün yolda seninleyiz reis’ iletilerini paylaşan; 15 Temmuz girişimi sonrası demokrasi nöbetlerinde de yer alan Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Murat Develer de ihraç listesinde yer aldı.

    Bir polis memuru da 24 Haziran günü ‘7 Düvelin yıkamadığı başkan diye anlatacaklar seni reis’ mesajı paylaştı. 7 Temmuz’da ise ‘'Son KHK ile ihraç edildim. Şaka gibi hiçbir kriter yok, kumpas ile ihraç oldum” diye yazdı.

    Bir diğer polis memuru ise 11 Şubat 2018’de yeni KHK çağrısı yaparak, “Çıkar bir KHK ne kadar PKK’lı hain varsa (memur, doktor, hemşire, öğretmen) atın hepsini. HDP’lileri de tutuklayın ama, yapmazsınız” dedi ve 6 ay sonra ihraç edildi.
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdogana-siir-yazdi-o-da-ihrac-edildi-2511527/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 9 Temmuz 2018; 18:57:50 >




  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Noldu zorunamı gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insanlara ne üzülüyorum ne seviniyorum.

    Acıyorum sadece.

    Bunlar gibi olan ama devletten böyle bir zarar görmemiş yüzlercesi daha var. Ve böyle bir mağduriyet yaşamadıkça kinlerini kusmaya her mecrada devam edecekler.

    Kullanılıp atılmak kötü bir duygu olsa gerek.
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Konu üzerinden konuşacak şeyleri yok, bari başka yerlere çekelim derdindeler ne olacak.
    Bu arada ahlak derken? Akp lügatına güncelleme gelirse eklenir belki...
  • sistemli adam, atmaca57, asau dikkatli olun. Sıra size geliyor gibi. Bakın kim AKP'yi fanatizm seviyesinde savunuyorsa, onun yıllar önce FETÖ'ye güzellemeler düzdüğü ortaya çıkıyor ve gözünün yaşına bakılmıyor.

    Benden söylemesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakettilerse oh olsun ama eğer hak etmemişlerse bunca insanın vebalini nasıl ödeyecekler merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iktidarda suyu çıktı bu işlerin; ama Türkiye memur olmak için zaten uzun süredir iyi bir ülke değil.

    Aklı olan memur olmaz bu ülkede.

    Annem yıllarca önce DPT, sonra Kalkınma Bankasında çalıştı. Müdürlük yaptı. Kalkınma Bankasını soyan şerefsizlere geçit vermiyordu. Mantıksız kredi taleplerini reddeden, iyi projeleri ise kimin yaptığına bakmaksızın destekleyen bir müdürdü. Refah-Yol döneminde kızağa çekildi. Emekliliğini kazandığı günün ertesi günü emekli oldu. Emekli olurken SSK'dan emekli oldu. 6 ay sonra Kalkınma Bankası çalışanlarına Emekli Sandığı'na geçme hakkı verildi. Annem 28 yıllık üst düzey devlet hizmeti için 1800TL maaş alıyor şu anda. Öyle çaycı, çorbacı da değil ha! ODTU iktisat mezunu. Benim kadar iyi İngilizce'si ve kırık bir Fransızca'sı var. İngiltere'de yüksek lisansı var...

    Özetle, devlet bana uzak, Allah'a yakın olsun. Çok istiyorsa anamın 1800TL'sini de kessin. Üzerine 1800TL de ben vereyim her ay. Bize ilişmesin. Öte dursun. Mümkün olduğunca işim düşmesin. Mümkünse devlete iş de yapmayayım. Ben kendim çalışır, kendim kazanırım. Kimseye eyvallahım olmaz. Hem omurgalı olup, hem hakkını almak zor devlette.

    Öğretmen, doktor gibi yönetimsel olmayan pozisyonlarda böyle sorunlar olmayabilir. O yüzden herkese salladığım sanılmasın. Ama sonuçta onlardan da birileri yükseliyor, müdür, ilçe veya il eğitim müdürü falan olanları oluyor. O noktada sıkıntı başlıyor.

    Sonuçta devlet böyle. Türkiye'de adam mı yok? Yerini doldurur devlet. Yerini doldurabilecekse de gözünün yaşına bakmaz. Yönetici sınıfı kendi çıkarını ve eşrafının çıkarını düşünür, senin 30 yıllık emeğini bir günde yakar gerekirse. Sadece onlar da değil. Koltuğunda gözü olanlar, senin yerine yeğenini düşünenler, emirle daha kolay iş yaptırabileceğini düşünen biatkar birini koymak isteyen bir müsteşar... Tekme her yerden her an gelebilir. Ömrünü açık vermemeye çalışarak geçirmek, ilişkiler arasında denge kurup kariyerde yolunu bulmaya çalışmak falan... Çok bir haysiyetsiz. Bana uygun değil.

    Kafam çalışıyor çok şükür. Ben yapılmamışı yapabilirim. Yeni bir şeyler bulabilir, bunlardan paramı kazanabilirim. Ne devlete muhtacım, ne sunduğu iş imkanlarına... Muhtaç olan düşünsün.

    ------------------------

    Bundan 16 yıl önce Feto'ya Feto dediğim için bana ağzından tükürükler saçarak tehdit savuran zihniyet bugün "mağdur". Yediğiniz onca adama, koltuğundan ettiğiniz, istifaya zorladığınız, siyasi, dini baskı yaptığınız onca çalışanın hakkına sayın. Bugün belki aranızdan bazılarının da hakkı yeniyordur. Bugünün geleceğini düşünerek, senin de hakkın için sokağa indiğimizde destek olacaktın. Şimdi ağlamanın anlamı yok.

    KHK ile görevden alınmalarda bu "destekçi"lere hiç mi hiç acımıyorum da, solcular, komunistleri veya ülkücüleri falan KHK'dan yararlanıp Feto'dan ötürü görevden aldılar, onlara üzülüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 10 Temmuz 2018; 9:55:52 >




  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Onlar başkalarının çocukları ve eşleri için üzülmedi.

    "İyi olmuş" diyenler oldu. İnsanlıktan nasibi yok ki bunların..

    Allah Adil dir.. Zamanı gelince aynısı başlarına gelecek..
  • Akplileri atanlar yine akplileri işe alacak, günün sonunda değişen bir şey yok.

    Atılanlar da akplilerin çoğu gibi cemaat dershanelerinde düşüp kalkan tiplerdir muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Seçim bitti bunlara ihtiyaç kalmadı. Bundan sonra özel sektörde asgari ücrete iş arasınlar.
    özel sektörde iş bile bulamazlar, hayatlari kaydi =) beter olsunlar, alma mazlumun ahini cikar kanata kanata...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.