@Novagate isimli üye kendi açtığı şu konuda (https://forum.donanimhaber.com/thomas-anderson-isimli-adminin-tavirlari--161031555) 29.03.2025 tarihinde saat 15:00 civarında konu uzaklaştırması aldığını bildiriyor ve [31 Mart 2025 00:33:51 tarihine dek bölüme mesaj atamaz] uyarısıyla konudan uzaklaştırılıyor ancak ilgili kişi halen aynı konuda yazıyor üstelik yazdığı anda bölüme mesaj atamaz ibaresi de profilinde görünüyor. . son günlerde belediye başkanına yapılan kumpas çerçevesince ekşi sözlük de dahil birçok sosyal medya platformunda daha dava sonuçlanmadan suç ithamları ile operasyon çekilmektedir. aynı usulün burada da sürdürüldüğünü görmekteyiz. yönetimce yetki verilmiş veya kayırılmış hesaplar ibb başkanına siyasi kumpas kurmaktadır. bu bahsettiğimiz kişi bugün EKREM İMAMOĞLU'na hırsız, yolsuz ve örgüt lideri suçlamalarını yöneltmiş, sonuçlanmayan davaları sonuçlanmış gibi gösterip siyasi kumpas kurmuştur. bu yaptıkları yönetime şikayet edilmiş ve şu ana kadar yapılan bütün aksiyon kayıt altına alınmıştır.
bu kişinin yazdıklarından sizlerin de sorumlu olduğunu bildiririz. |
belediye başkanına kumpas kuruluyor.



-
-
gnclkllri_sm_34_4525 isimli üyenin açtığı bu konuda görüldüğü üzere kendisi açıkça T.C devletinin yargı mensupları olan hakim ve savcıları kumpas kurmakla suçlamıştır, hakim ve savcıları suçlayan bu üyenin açtığı bu konu kayıt altına alınmış ve takibi tarafımdan yapılacak ve görselleri özel flash bellekte saklanacaktır.
Ayrıca kendisinin bu konuda ve açtığım diğer konuda tarafıma yaptığı TCK 106 Tehdit ve Şantaj suçundan "yazılı tehdit" başlığı altında dava açacağım, ilgili CİMER şikayetini de buraya ekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 30 Mart 2025; 3:17:1 > -
@powerstorm yukarıda konuyu açan üyenin IP bilgilerini talep ediyorum. Daha önce forumun hukuk bölümü ile ilgilenen bir yetkili vardı az önce baktım hukuk bölümünü bulamadım.
Bana acil olarak hukuk bölümü yetkilisinin ismini ve iletişim bilgilerini özelden yazabilir misin. Bu konuda yardımcı olmanı rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 30 Mart 2025; 3:23:34 > -
senin klasörün 18.10.2019 dan beri yani 6 yıldır dolduruluyor, savcılıkta görüşürüz, bizim klasörün daha kalın olacağından emin olabilirsin.
bu arada savcılığa şikayet için ip almana gerek yok bize mesaj at sana ücretsiz danışmanlık yapalım.
https://i.hizliresim.com/h73ra8o.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnclkllri_sm_34_4525 -- 30 Mart 2025; 10:28:11 > -
Maalesef sorun hep vardı ve var olacaktır. Dünya bu sorunların savaş meydanı zaten... ANcak düşmanlık yapan bile olsa, sadece sanal ortam gerilimleri için resmi şikayetten uzak durmakta fayda var. Gerekli cevabı verip atlamak daha evla.
-
Başka konuda üye haksızlığa uğradığını şikayet etmiş, yönetim de düzelteceğinden bahsetmiş... Forumda zaten birçok hata görüldüğünden bu düzeltme işi de hatalı işlemiş olabilir forum altyapısında.... Desteke bildirmeden konu açma amacı nedir ?
Ayrıca birinin yazması neden dokundu ???
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X