Şimdi Ara

Akkuyu Nükleer Santral İnşaatı Başlıyor Durdurmak İsteyenleri Durdurmak İçin Son Günler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Santralin etrafını çevreleyelim. Eylem falan yapmak isteyen olursa tekme tokat göndeririz.

Cahil Greenpeace sayfasına girdim çıktım, istendiği gibi konuya mesaj da yazmadım.
    Bir de fotoğraf koymuşlar bir taraf yeşillik bir taraf fotoşoklu santral.

• Tüm ülkelerde nükleer enerji aldı başını gidiyor biz hala yapmayalım gerçekten insanlarımızı anlamak güç.
    Not:Akpli değilim ama sonuna kadar destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağırıp bağırıp giderler hocam en iyi yaptıkları şey.bu greenpeace midir nedir bu saçmalığın ülkemizde bir an önce yasaklanması lazım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca japonya beceremedi sahip çıkmayı türkler mi becerecek

Para için dogayi yok etmeyin cahil olmayın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Koskoca japonya beceremedi sahip çıkmayı türkler mi becerecek

+9999999 Daha maden işletmeyi beceremeyen ülkemiz nükleer santral kuruyor Sonumuz hayırlı olsun o santral kurulucak ve önümüzdeki 2 yıl içinde mutlaka bir olay olacak demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Tüm ülkelerde nükleer enerji aldı başını gidiyor biz hala yapmayalım gerçekten insanlarımızı anlamak güç.

kömür madeninde bile 100 yıllık teçhizatlarla insanlar katledilirken.. nükleer kazasını düşünemiyorum bile.. cebinize para koysalar şu kadar desteklemezsiniz.. durmak yok koyunluğa devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Tüm ülkelerde nükleer enerji aldı başını gidiyor biz hala yapmayalım gerçekten insanlarımızı anlamak güç.

kömür madeninde bile 100 yıllık teçhizatlarla insanlar katledilirken.. nükleer kazasını düşünemiyorum bile.. cebinize para koysalar şu kadar desteklemezsiniz.. durmak yok koyunluğa devam.

Yav hehe herkese koyun de başka ne bilirsinki.Baştan akpli olmadığımı söyledim tam tersine chp'ye oy atarım.Söylediğiniz hep Somayı örnek vermek ama ikisinin aynı şey olmadığını sende bal gibi biliyorsun.
    Soma demişken vefat eden işçilerimize Allah gani gani rahmet eylesin.

• Nükleer enerjiyi destekliyorum. Desteklemeyen kişilerden de alternatif bir enerji kaynağı göstermedikleri sürece boşuna tartışmaya bile girmiyorum.
  • Yav he.

Dün de başka biri hayvan deneylerini kınayalım yasaklayalım diye konu açmıştı.

Hayvanlar üzerinde ilaç farmokolojisi çalışmaları yapma
    Nükleer santral kurma

Nasıl, neyle gelişecek bu ülke?
    Bir de solar güneş enerjisi kullanın nükleer yerine diyenler var. Hiç nükleer enerji ile solar enerji bir tutulur mu?
    Eğer gerekli tedbir ve önlemler alınır ise nükleer enerji çalışmalarını sonuna kadar destekliyorum. Geleceğin en büyük silahı nükleer'dir.
    Diğer ülkeler santraller açarak kendini geliştirsin biz de toprak altından çıkardığımız boru ham olarak satıp iki katı fiyatına işlenmiş olarak alıp kullanalım.

Herseyi protesto etmeyin, gözünüzü açın bazı şeyleri görün artık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyayı yörüngesinden oynatmazsak iyi. sonumuz hayrolsun

• Hayatinda acip iki makale okumamis insan Greepeace'e cahil diyor. Komiksiniz gercekten.
    Ben de duzgun yapildigi takdirde nukleer enerjiyi desteklerim fakat suphelerim de yok degil. Oturdugunuz yerden daha guzel bir dunya icin ugrasanlara hakaret etmeyin. En azindan bir sey yapmaya calisiyorlar, ya siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

quote:

+9999999 Daha maden işletmeyi beceremeyen ülkemiz nükleer santral kuruyor Sonumuz hayırlı olsun o santral kurulucak ve önümüzdeki 2 yıl içinde mutlaka bir olay olacak demedi demeyin.

Arkadas haklı. Butun üretimi durduracaksin sadece bir tane kömür ocağı çalıştıracaksın. Iki olmaz. Mal bi milletiz. Beceremeyiz. Once bir tanesini isletmeyi becerelim sonra ikinciyi acariz. Kömürden sonra belki bakır ocağı açarız. Sırayla gerekli madenleri tek tek cikaririz boyle. Nukler enerji mi ? Dünyanın omru yetmez biz onu kurana kadar. Hic gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

quote:

+1

Ne yazık ki öyle.Japonya nükleer santralleri kapatıyor ülkesinde bizim ülkemizede santral kuruyorlar.Aklı olan pasaportunu,vizesini hazır etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Idos

Nükleer enerjiyi destekliyorum. Desteklemeyen kişilerden de alternatif bir enerji kaynağı göstermedikleri sürece boşuna tartışmaya bile girmiyorum.

Güneş enerjisi.

Almanya gibi soğuk ve az güneş alan bir ülke güneş enerjisi ile 23 gigawat elektrik enerjisi üretmeyi başarmış.(Yani 15 nükleer santralin ürettiği enerjiye eş bedel).Elin adamının malzemesini ve mühendisini alıp taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışmak yerine kendimiz güneş paneli üretimini,güneş bataryasını üretimini gerçekleştirip bu işe eğilim versek daha iyi olmaz mı?Almanya'daki düzenek Türkiye'de doğru bir şekilde yerleştirilse 3 kat daha fazla üretim yapar.Ege,Akdeniz,Güney Doğu canavar gibi güneş alıyor.Bu 3 bölgeden tam randımanla alınan enerji tüm ülkeye yeter.

• Mersin veya komşu illerde yaşayıpta destekleyen varsa gitsin intihar etsin aynı sonuç olur bir kaza sonucuyla. Ne kadar uzak olsanda yinede etkileyecek gerçi de görüntü olarak etkisini görmeyene hava hoş.

• Allahın Gürcistanında bile nükleer santral var bizimkiler hala çevreci olacağız diye rüzgar türbini ile elektrik üretmeye çalışsın.Nükleer şart başka yolu yok.

• Sonuna kadar destekliyorum.

• binlerce km ötede çernobil patladı kardeniz etkilendi. kendi ülkenizdekini düşüneceğinize bu patlarsa ne olacak diye düşünün.

not: yunanistan da da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 20 Temmuz 2014; 23:43:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Idos

Nükleer enerjiyi destekliyorum. Desteklemeyen kişilerden de alternatif bir enerji kaynağı göstermedikleri sürece boşuna tartışmaya bile girmiyorum.

Güneş enerjisi.

Almanya gibi soğuk ve az güneş alan bir ülke güneş enerjisi ile 23 gigawat elektrik enerjisi üretmeyi başarmış.(Yani 15 nükleer santralin ürettiği enerjiye eş bedel).Elin adamının malzemesini ve mühendisini alıp taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışmak yerine kendimiz güneş paneli üretimini,güneş bataryasını üretimini gerçekleştirip bu işe eğilim versek daha iyi olmaz mı?Almanya'daki düzenek Türkiye'de doğru bir şekilde yerleştirilse 3 kat daha fazla üretim yapar.Ege,Akdeniz,Güney Doğu canavar gibi güneş alıyor.Bu 3 bölgeden tam randımanla alınan enerji tüm ülkeye yeter.

Geçen Odtüden bir profesör Cnn de konuşma yapıyordu teknik olarak Türkiyenin her yerini güneş piliyle kapatsanız da 1 yıllık enerji ihtiyacını karşılayamazsınız diyordu.Güneş enerjisi nükleere göre çok verimsiz.Öyle ampul yakmaya benzemez.Ağır voltajda güneş enerjisi kullanamazsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.