|
Ben de sıradan vatandaşım ben de zengin değilim. Onun yanındayken karşılaştığım şeylerden birisini yazdım o kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Ben de sıradan vatandaşım ben de zengin değilim. Onun yanındayken karşılaştığım şeylerden birisini yazdım o kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Real Madrid, B. Münih ile kendini kıyaslayan 3 büyük taraftarı ne kadar komikse Almanya ile kendini kıyas eden Türk o kadar komik. Biri ağır siklet boks şampiyonasında her sene madalya kazanır biri tüy siklet bile değil, amatör. Brezilya, Endonezya gibi ülkelerle kıyas edin kendinizi. Ya da çalışın, üretin sonra kendinizi kıyas edin. Ağlamak değil mesele çalışmaktır. Bu ülke kurulduğu zaman harap olmuş, cahil ve geri kalmış bir ülkeydi. 15 yılda temel devrimler anca yapıldı. Adam daha ne yapsın? Sen sonra ileri gideceğine geri gittiysen otur buna ağla. Deli oluyorum durmadan kendini dünyanın en gelişmiş, eğitimli, aydın ve bu aydınlanmaya, eğitime dayalı zenginleşmiş halkları ile kıyas edenlere. Unutma sen hiçbir şeyde en iyi değilsin. Hatta iyi bile değilsin. |
|
Çok paramız var veriyoruz,pis fakir ülkelerle kıyaslamayın lütfen. |
|
|
Rahatlığın esiri oldum. Daha da olmak istiyorum. Mesela şu Japonyadaki ısıtmalı klozetlerden istiyorum. Kışın sıçarken popom üşümesin yazında serinletsin. |
|
Erdem vicdan onur gibi şeyler bu tarz tiplere hiç uğramamış , bunlari destekleyen tiplere aslinda böyleleri mustehak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 12 Ocak 2021; 1:53:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bizim Ülkedeki cehalet seviyesini hicbiryerde kolay kolay bulamazsin sosyolojik tez konusu adamin karni aç ahırdaki inekten kötü yaşıyor bekçi köpeği kadar degeri yok Amerika'ya kafa tuttugumuzu hayatı boyunca kullanmayacağı hava alanını düşünüp mutlu oluyor ,gulermisin ağlar mısın yani yine sen iyi Endonezya felan yazmışsın bizim rakibimiz bu kafalarla anca cubuti olur somali olur hâlâ kalkıp utanmadan Atatürk'e hakaret eden gerizekalılar var o yüzden bu kafalarla çalışsanda olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Almanya bizim dengimiz bir ülke değil ki niye kıyaslayıp duruyorsunuz? Bizim kıyaslanacağımız ülkeler İran, Bulgaristan, Peru, Demokratik Kongo Cumhuriyeti v.b < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunlar ve bunların ağababaları 20-25 yıl önce sokakta çöpçü olacak vasfa sahip olmadıkları için ,değişen iktidar ile yalan vasıflar ile kendilerini adam yerine koydular. Şimdi bu kadar yalan söylemelerin sebebi bu geldikleri konumları kaybetme korkusu. Devran döndüğü zaman hepsi ait oldukları yere dönecekler çünkü. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 12 Ocak 2021; 9:23:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yıl 2021. Kafalar 18XX. Hep arkanıza bakın, Bir adım ileri gitmeye çalışmayın. Herkes cahillerini bize itelemiş gibi bir topluluk. |
|
genelde araba zorunlu ihtiyaç değildir diyenlerin hayatta bi amacı olmuyor 7 24 evde ot gibi yaşayıp, hayatta hiçbi olayı olmayan yanlız insanların arabaya ihtiyacı olmuyor denk geldiğimiz döneme bak demiyorum ben artık.. denk geldiğimiz insanlara bak :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|