Şimdi Ara

Ağır hasar kayıtlı araç alınırmı ? ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bir yığın konu okudum bu durum hakkında bir araç düşünüyorum kasko değeri 65bin lira ama 35075 lira ağır hasarlı diye şaseden tramer sorgusunda cikiyor . Arabada değişen yok 3 parça boya var ön panel radyatör değişmiş sanırım ön panel plastik araba seat leon fr piyasa değeri 55 60 arasi . 15bin uyguna almak sizde mantıklımı araba km düşük . dedigim gibi 3 parça boyası var sadece iki airbagde açilmiş yapilmiş

• Hikaye onlar. Mutlaka değişen vardır...

Airbag açtıysa salla. Bütün özelliği kaybolmuş arabanın.

Not: Hasar kayıtlı araç sahibiyim ve daha öncede bir çok kere oldum.
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Araç sahibiyle görüştügümde arabanın yanınada gittim . Parçaların sökülüp takıldıgını söyledi . Ne gibi özelligini kaybetmiştir konuyu biraz açarmısınız ?
  • Dostum bir kere airbag açtıysa O tampon kesinlikle cortlamaıştır.Leonlar airbag konusunda çok hassas...

Airbag yetkili servistemi değişti ? Beyin programlandımı ? Tüpleri ne alemde ? Hasarlı araç olayını araştır biraz. Benden bu kadar.
  • Edindiğim bilgiye göre ön tampon iki far ön panel (plastik mi bilmiyorum ön panel ) Birde radyatör cam suyu kabı felan . Airbagler konusunda benim kendi arkadaşima yaptirilmiş . O konuda şüpem yokda ilerde satmak istesem problem olurmu yada ağır hasarlı diye banka kredi vermemezlik yaparmı .
  • Sök tak yapılmış demek aracın parçası değişmiş demek ama orjinal parçalarıyla. Örnek veriyorum araç siyah 2012 leon aynı renk aynı model parçalar hurdacılardan alınır ve hasarlı parça sökülerek o hasarsız parça takılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar kayitli alinabilir ama agir hasar kayitli kesinlikle alinmaz bir galerici oglu olarak bunu net soyleyebilirim zamanla sikinti cikarcaktir cikarmasa satarken sikinti olcaktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracin piyasa fiyatindan hasar kaydini dusup satacaksa neden alinmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇılgınSatıcı

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bir yığın konu okudum bu durum hakkında bir araç düşünüyorum kasko değeri 65bin lira ama 35075 lira ağır hasarlı diye şaseden tramer sorgusunda cikiyor . Arabada değişen yok 3 parça boya var ön panel radyatör değişmiş sanırım ön panel plastik araba seat leon fr piyasa değeri 55 60 arasi . 15bin uyguna almak sizde mantıklımı araba km düşük . dedigim gibi 3 parça boyası var sadece iki airbagde açilmiş yapilmiş

Chevrolet cruze alın,macera aramayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theurer

Aracin piyasa fiyatindan hasar kaydini dusup satacaksa neden alinmasin

Merhaba.
    Yetkili servislerin parça fiyatlarının şişirilmiş olduğunu cümle alem biliyor.
    Sanayide 3 liraya yapılan işi yetkili serviste 5 liraya yaptırdı ve bu maliyet tramere yansıdığı için araç sahibi zarar mı edecek...
  • O nasıl oluyor 35bin tl hasar kaydı olup değişen olmaması imkansız...
    Alınmaz diye bir şey yok ama aracın şasesinde eğilme,yürüyen aksamda sorun ve aerodinamik yapısında bozulma yoksa alınabilir.
  • çılgın alıcı
  • Ucuz araç cazip gelir ama sanayşden çıkmazsınız satarken aylarca uğraşır aldığınızında altına satarsınız... macera aramayın, paranız kadar temiz araç almaya çalışın ya da para biriktirin. Bu tür araçları al sat yapanlar bu işin kurdudur ve size kar ederek satacaktır dolayısıyla aslında değeri dahada düşüktür. Aracın cazibesine kapılıp aldanmayın.

• şu an yollarda yürüyen birçok araçtan çok daha iyi durumda olan araçlar palavradan ağır hasarlı diye perte çıkarılıyor, bu yüzden incelemek lazım iyice, paket olmuş bir araç da olabilir, sadece ufak bir darbeyle airbag açmış araç da olabilir, airbag açması da mühim değil, tamiri çok basit birşey, uydurma bir şekilde üstü kapatılmamış göğüs ve direksiyon iyi toplandıysa bir sorun olmaz, tekrar airbag açmama riski o kadar yıldır hiç açılmamış arabanınkinden fazla değildir, yeterki düzgün yapılmış olsun
  • hocam bir çok kez hasarlı araç aldım ama hepsinde durumunu görerek bilerek aldım. evveliyatını bilmeden kazasını öğrenmeden almak parayı çöp atmak demektir. %100 yalan airbag açmış arabanın değişeni olmaması bunu arabadan anlayan birine söylese kavga sebebi.

hocam birde otomatik vites almamaya dikkat edin hasarlı araç alırken malum şanzıman hasarı çok iyi gizleniyo anlamak mümkün olmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitueL -- 18 Şubat 2016; 10:19:55 >
  • Yalnızca boya olsa belki alınır ama airbagları açacak kadar ciddi bir kazada değişenin olmaması hikayedir. Belki de alttan darbe almıştır, es kaza perte çıkmamıştır. Daha ucuz olsa alınır ama 15.000 ₺ uygun diye öyle bir araca girilmez.

• "Bir çılgınlık yapayım" diyorsan, al gitsin.
  • "Kaynak işlemi görmüş metale istediğini yapsınlar 3-4 sene içinde üzerindeki boya dökülür ve çürüme başlar. Tek çözüm çürüyen parçanın kesilip değişmesi yine kaynak ve boyadır. Bu işlem de 3-4 sene idare eder.

Kaynaklama sonrası özel koruma havuzuna girmeyen araç istediği kadar boyansın uzun vadede verim alınmaz. Uzak durmak faydalıdır."

Alıntıdır.
  • Galericilerin standart yalanı.

Bu devirde ağır hasar kayıtlı araç eğer tanıdığın bildiğin araç değilse ve piyasana enaz %50 ucuz değilse elimi sürmem.
    Ne kadar kar o kadar risk alırım.

Şimdi 60 binlik aracın 35binlik hasar kaydı varsa benden en fazla o arabaya 30 bin çalışır. Oda eminsem.
  • ÇılgınSatıcı kullanıcısına yanıt
    Bence alınır.bende ağır hasar kayıtlı arabam var.Eğer piyasasından 10 bin ucuzsa al.Ama ilerlese piyasasından ucuza satacaksın tabiki.Başka sorunuz varda sorun cevaplarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.