M

Binbaşı
08 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 101 (Bu ay: 0)
359332 Gün Cezalı
356510 gün 9 s. 36 dk. kaldı
Gönderileri
Merhzba.
Hastane otoparkında meydana gelen bu olay bariyerlerin tehlikeli olabileceğini gösteriyor.

Bariyerlere Dikkat Edin
Merhaba.
300.000 km görmüş benzinli motora 10-40 yağ değişiminde 200ml Dynamic Kote 100 yağ katkısı eklemiştim.
Ancak üst keçelerden yağ atmaya başladı.

Henüz 2000 km olmadan 250ml Motor Silk eklersem zararı olur mu?
Merhaba.

Arabamı satmaya karar verdim ve yeni araç ararken tanıdık bir galeride 2000 model Honda HRV 1.6 otomatik LPG' li araç gördüm.
Araç 2.000 model, tam otomatik ve sun-rooflu, 180.000 km' de.
Etiket fiyatı 27.000 TL idi ama galerici tanıdık olduğundan bana geliş fiyatına yanı 22.000 liraya bırakabileceğini söyledi.

Ben aracı çok beğendim ama arkadaş "Bu araç 4 X 4 ve özellikle diffarensiyel problemi çıkardığında ocağını batırır" dedi.

Tereddütte kaldım.
Honda' nın bu jeeplerinde kronik sorun var mı?
Merhaba.
Dün VW yetkili servisi arayıp henüz 2 yaşında ve 6.000 km' deki Golf aracımız için ücretsiz motor kayış değişimi için çağırdı. O an vaktimiz olmadığından detayı soramadık.
Normal bakım zamanına daha binlerce km varken böyle bir çağrıya anlam veremedim.

Kritik bir güvenlik sorunumu?
Merhaba.
Akrabam fenalaştı dün gece apar topar Devlet hastanesinin aciline gitik. Tam 1 saat 20 dakika bekledikten sonra ancak sıra geldi.
Doktor bir sürü iğne reçete edip gönderdi.

İlk iğneyi ücretsiz hastanede yaptırdık. Ama günde 2 defa olması gereken iğnenin gece ücretsiz yaptıracak yer yok.
Mecburen 3 km mesafedeki en yakın özel polikliniğe gidip 8 lira ödedik bir iğne yapması için.
Bir iğneden ne çıkar demeyin, doktor tam 16 adet iğne verdi ve bunların 8 tanesini mecburen özel poliklinikte 8 TL ücret karşılığı yaptıracağız.

Helal ediyorum hakkımı.
Yetmez ama evet.
Merhaba.
Bir Passat ve sorunları konusu ile yine karşınızdayız:

Akşam üzerine işten eve gelirken sabahtan 300' ün km' de kırmızı yanan LPG göstergesi dikkatimi çekmişti.
Yol üzerinde ucuz LPG olmadığı için mahalledeki 1,99 liralık LPG' den depoyu fullerim diye düşündüm.

25 km yol gittikten sonra tam benzinliğe 2 km kala araç birden çekişten düştü. Normalde sıralı sistem olduğundan otomatikman benzine geçer diye düşündüm. Ama geçmedi ve duracak kadar çok yavaşlayınca mecburen dörtlüleri yakıp sağa çektim.
LPG-benzin geçiş düğmesine defalarca bastığım halde benzine geçmedi.

Çekiciyle uğraşmak yerine sıralı sistemin bir nimetinden faydalanmak aklıma geldi.
Sıralı sistemde bildiğiniz gibi kontak benzinle açılır ve kısa süre sonra LPG' ye geçer.
Ben de böyle defalarca motor kapatıp açarak benzinliğe kendimi zor attım.

Bu LPG sisteminden mi yoksa elektrik sisteminden kaynaklı bir sorun mu?

Bu arada aracın 3 gün önce elektriksel problemi olduğundan sigorta kutusu değişmişti.
Merhaba.
Gece kuşu indirimi var.
Cep telefonunuzdan CEBEOZELGSM kodunu yazıp sepetenize uygularsanız 2.498 TL oluyor.
Maximum Card ile alırsanız 60 TL değerinde puan yüklenir.
%2,8 Avantajix unutmayın.

http://www.mediamarkt.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=103452&langId=-14&searchProfile=onlineshop&channel=mmtrtr&searchParams=&path=&query=APPLE+iPhone+6s+

Ben aldım, siz de alın.
Merhaba.
Az önce trafikte uzunları yakmış normal şekilde ilerlerken önce garip bir plastik kokusu dikkatimi çekti. Havalansın diye camı hafif araladım.
1-2 dakika sonra ışıklarda bekleken koku daha da keskinleşti ve hemen ardından sinyal kolu ile direksiyon göbeği arasından çok ince beyaz bir duman kısa süreli olarak çıkmaya başladı.

Hemen tanıdık ustayı aradım; vaktinin olmadığını bulabilirsem elektrikçiye gitmemi söyledi.
Bu arada duman cıkışı ve koku kesilmişti.
Ben yine de tedbir amaçlı kısa farlara gecip 1. Kademede çalışan fanı kapattım.
Kalan 3 km yolda eve sorunsuz bir şekilde gelebildim.
Araçta şu an için çalışmayan elektriksel bir donanım farkedemedim.
Şasi mi yaptı?
Merhaba.
Passat B5 1.6 LPG' li aracım 3 hafta önce susuz kaldığı için blok çatlatmıştı.
Usta kaynakladı ve devir daim ile beraber yedek su deposu ve kapağını da değiştirdi.

600 km sorunsuz kullandığım araç bugün kontağı açar açmaz su ikaz alarmı çaldı. Kaputu açtığımda genleşme kabı dibinde az miktarda su kaldığını gördüm ve yarım litre su ile tamamladım.
Bu arada resimde görüleceği üzere egzost manifoltu üzerinde biriken ve motor sıcaklığı nedeniyle yanan yağ kalıntısı dikatimi çekti.
Motor suyunda yağlanma olmadığı gibj yağda eksilme de yoktu. Egzosttan duman atmadığı halde silindir kapak contası değişmesi gerekir mi?
En son 8000 km önce değiştirmiştim.

Silindir Kapak Contasının Zamanı mi Geldi?
Hakkında
Hakkımda:
İnsan sever İnsan ölür ama insan sevmezse ölüdür
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.211
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 27.885 (Bu ay: 442)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.