Bildirim
Ağaoğlu 18 yaşına giren kızına 550bin euroluk araba almış.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Adam ne yapsa haberimiz oluyor,iyi reklam yapıyor valla -
hey maşallah, ben de o paraya bir bayana ne alınır diye kafayı yemiştim şaka bir yana ilk araba için mükemmel bir başlangıç.Allah kaza bela vermesin ne diyelim.
-
İş adamı Ali Ağaoğlu önceki gece Rus sevgilisi Sophia ile İstinye Park Emporio Armani Ristorante’de düzenlenen özel davete katıldı.
Bentley’in yeni modelinin görücüye çıkarıldığı gecede Ağaoğlu, 18 yaşındaki kızı Sena için 500 bin Euro değerinde Bentley Continental GTC2’yi satın aldı.
Sürprizini göstermek isteyen Ağaoğlu kızını telefonla arayarak geceye çağırdı. Kapıda firma yetkilileri tarafından karşılanan Sena Ağaoğlu babasının sürprizi karşısında neye uğradığını şaşırdı.
Ağaoğlu ise kızına yaptığı jest ile ilgili olarak “Hayattaki tek gerçek sevgilim kızım. Ehliyetini yeni aldı, ben de 18 yaş hediyesi aldım. İnanılmaz mutlu oldu. Bu araba da ona çok yakıştı. Çıtayı çok yukarı çıkardık. Kızımı alacak yandı” dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çoksakatvar -- 26 Şubat 2012; 12:41:00 >
-
Para var huzur var. -
Adamım serveti 2 milyar dolar (3-3.5 Milyar TL) Eski parayla 999Trilyondan 3-4 tane filan yanyana koyup toplamak lazım.
Benim de böyle bir servetim olsa
3600 trilyonumdan birini kızıma vermişim çok mu? Her gün 1 trilyon yese. 9 yıl götürür adamı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 26 Şubat 2012; 12:50:07 > -
Bu Başlık galiba üçüncü oluyor
Tutup adam biricik kızına Fiat Punto dizelmi almalıydı ? -
yakışır,allah daha çok versin ne diyelim. -
İTÜ'ye de 500000TL'lik araba bağışlamış. Adamın sinir eden yanı arabalarıma herkes binebilir benim özel şoförümle birlikte diyo :D Adamın bütün sermayesi bitse arabaları satıp yeni şirket kurar :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPEREN A.
bu konuyla ilgili 2 başlık var konu dışında,
önce bir arama yapsak forumda sonra başlık açsak....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X