Şimdi Ara

Adil ve özgür bir internet için hadi sen de bir adım at

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye’de milyonlarca internet abonesi, yüksek faturalar, düşük upload hızları ve router kiralama dayatmaları ile adil olmayan koşullara mahkûm ediliyor.

Dijital çağda herkesin hakkı olan hızlı, erişilebilir ve özgür internet için biz de sesimizi yükseltiyoruz.

Kampanyamıza destek ver, değişimin bir parçası ol
    adilinternet.org
    İnternet Özgürlüğü Kampanyası
    https://adilinternet.org

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu ülkede yaşamaktan bıkmaya başladım.

Afedersiniz it gibi çalışıp en kötü besinlere maruz kalıyoruz. Yetmiyor telekomünikasyon tarafında en kötü hizmete en pahalı fiyatla ulaşıyoruz.

Yetmiyor bu ülkenin altyapı bakanı çıkıp billur geçer gibi yorumlar yapıyor.

Memleket kafayı sıyırdı. İsterse saatte bir iktidar değişsin sistem çöktü.

Artık paraya tapılıyor.

Evet faydası oldu?

Yıllardır kotasız internet kullanmanı sağladı bu tür kampanyalar. upload'ın 100/4'den 100/8'e çıkmasında da rol oynadı bu tür kampanyalar.

Boş iş dediğin şey senin hayat kaliteni artırmak için çok önemli adımlar atılmasını sağlıyor.

Sana rağmen senin hayatını iyileştirmeye çalışacağız.

• Düşük yükleme hızlarından, dandik cihazlara kira ödemekten bıktık!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede yaşamaktan bıkmaya başladım.

Afedersiniz it gibi çalışıp en kötü besinlere maruz kalıyoruz. Yetmiyor telekomünikasyon tarafında en kötü hizmete en pahalı fiyatla ulaşıyoruz.

Yetmiyor bu ülkenin altyapı bakanı çıkıp billur geçer gibi yorumlar yapıyor.

Memleket kafayı sıyırdı. İsterse saatte bir iktidar değişsin sistem çöktü.

Artık paraya tapılıyor.

• Kullanmadığımız dandik cihazlara kira ödüyoruz upload desek baya düşük

• Güzel düşünülmüş. Ben de katıldım 👍🏻

• İmzamı attım ama bir işe yarar mı şüpheli.

• lextor L kullanıcısına yanıt

İyi bir zeytinin kilosu 400-450 lira.

Kıyma kilo 500-600 arası.

Dana eti 700-800

İyi bir beyaz peynir alayım deseniz 600 gram peynir 350 lira.

Bu insanları 10 saat çalıştırıp, en ucuz ürünleri yediren sistem utansın. Çoğumuz kaliteli beslenemiyoruz. Kaliteli gıdaya ulaşamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Ağustos 2025; 15:43:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imzalandı

• ekşi hesabı falan varsa paylaşsa keşke birileri

• Bu dileğin yerine gelmesi için önce ne yapmak lazım?

Sandığa gidince gereğini yapmak lazım.

Yoksa bu tür kampanyalar daha önce de açıldı.

Bir faydası oldu mu?

Böyle boş işlere enerjinizi harcamayın.

• emekli56 kullanıcısına yanıt

Evet faydası oldu?

Yıllardır kotasız internet kullanmanı sağladı bu tür kampanyalar. upload'ın 100/4'den 100/8'e çıkmasında da rol oynadı bu tür kampanyalar.

Boş iş dediğin şey senin hayat kaliteni artırmak için çok önemli adımlar atılmasını sağlıyor.

Sana rağmen senin hayatını iyileştirmeye çalışacağız.

• istanbulun göbeğindeyim hala 30 mgb kullanıyorum yazık günah vallahi sıktı artık şu internet mevzusu gelişmek için kimse bir adım atmıyor

• sanjaytr_ kullanıcısına yanıt

Malesef hiçbir faydası olmamıştı. 2019 Yılında AKK kaldırıldığında neler olmuştu ?

Firmalar "esnek tarife" veya "kotalı" olarak bir süre daha bu interneti satmaya devam etmişlerdi. Artık kota dolduğunda evet hızınız düşmüyordu çünkü internetinizi KOMPLE kesiyorlardı.

Firmaların birçoğu ise 30%'u geçen oranlarda fiyatlara zam yapmışlardı. 70 tl olan paket bir günde 100 liraya yükselmişti.

Bugün kotalı internet artık tamamen kaldırıldı. Tüm firmalar artan bant genişliği maliyetlerini kullanıcılara yığdı. Bugün internete ortalama 600 lira ücret ödüyoruz. Bu kısım çok üzücü ama yarı fiyatına 50gb akk'li internete ben okey derdim ...

İşin özü şu ki; Siz onların boynuna bıçakta dayasanız yapacakları son şey sistemin arkasından dolanmak olacak. Onlar ceplerine giren 1 kuruştan bile ASLA taviz vermeyecekler.

Hatta siz kriz çıkarttıkça "OMO MOLIYETOMOZ ARTTI" diyerek bu krizi de fırsata çevirecekler. Acı ama gerçek.

Kampanyayı imzalamadım. İmzalamayı düşünmüyorum. Birdaha kampanya görmek istemiyorum. Tepkimi mayıs 2028'de göstereceğim. Ne olursa olsun sandığa gidin. Ne yazık ki bu işin başka bir çözümünün bulunduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir umudum kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 24 Ağustos 2025; 20:56:33 >

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Eğer 300 liraya 50 gb kotalı internete okey diyorsan evindeki sabit interneti kapattırıp 50 gb internete sahip bir mobil tarifeye geçerek bu hevesine kavuşabilirsin. Hem zaten telefon numaran vardır. Ekstradan bir ev internetine para vermemiş olursun. Firmalar akk olduğu dönemlerde de %30'un üzerinde zamlar yapıyordu. Yapılan zamların akk'nin kalkması ile ya da başka bir kampanya ile alakası yok. 2028'de istediğin sandığa oyunu atabilirsin. ama gelen adamlar da upload'ı artıracağız boynuna fiber kablo dolayacağız şeklinde vaatte bulunmuyorlar.

Sen sadece sorumluluktan kaçmak için bahaneler üretiyorsun. Söylediklerinin yarısı yanlış yarısı da şüpheli.

• sanjaytr_ kullanıcısına yanıt

Doğru mobil internete geçiş yaparak 550 pingle oyunlarımı oynamaya devam edebilirim çok mantıklı bir tavsiye sağol.

Firmalar akk zamanındada 30% zam yapıyorsa o gün 60% zam yaptılar ama sanırım o günlerde yaşın tutmuyordu.

Kimsenin bişey vaad etmesine de ihtiyacım yok, iş bilmez sorumsuz btk'nın ve kadrosunun değişmesi benim için yeterli.

50 gb kota ile oyunları oynamayı bırak. yükleyemezsin bile 2025'te.

Yaptığın yorumun geri kalanındaki saçmalıklara cevap vererek karakterimi alçaltmayacağım bile.

Sen 2028'e kadar bekle. Biz sana 2025'den selam gönderiyoruz. Hayatında başarılar.

Benim yerime cevap yazmışsınız. Elinize aklınıza sağlık.

Aynı düşüncedeyim...Adil ve özgür bir internet için hadi sen de bir adım at 

• 5000 imzayı geçti :)

Adil ve özgür bir internet için hadi sen de bir adım at
  • Kampanyamızda 20.000 imzaya ulaştık kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyor henüz imzalamayan arkadaşları destek vermeye davet ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp-1905 -- 7 Eylül 2025; 0:6:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.