Şimdi Ara

5 yıl sonrası için kendine bir mesaj bırak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi anlamda olmak veya olmamak istediğiniz bir şey için kendinize not bırakın. 5 yıl sonra bu konuya bir aksilik olmaz ise çağıracağım.

Benim notum: Hep yarın yaparım dediklerini bir daha erteleme ve kendine düzgün,sadakatli ve karakterli bir eş bul. Ailene önem ver.

5 yıl sonra tekrar burada görüşmek üzere.

• Nasıl bir haldesin bilmiyorum.
    Ama umarım hayallerimizi gerçekleştirmişsindir.
    Yaptıysan sıkıntı yok rahatsındır, ama başarısızsan seni yine de kabul edecek bir geçmişin var.
    Ayrıca RevengeRain adının anlamını sakın unutma.
  • Sen o hayalini kurduğun kızı bul ben bu foruma çıplak foto atacağım.

5 yıl sonra kim bilir kara toprak oluruz.Ama güzel hiç bir şey olmayacağını biliyorum.
  • Çalışıyor musun?

Araba veya motor aldın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye üni bitmiş olmalı. Ne okudun? Başarı elde edebildin mi? Umarım intihar etmemişsindir.
  • Bunu 15 sene evvel yaptim forumda ve isin ucu hic hos yerlere cikmiyor
  • Ben sana demiştim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimyokk -- 29 Mart 2018; 14:17:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi bakalım 5 sene sonrada buralarda olcakmıyız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde BAN tabelası tutan Gülücüğü koymayı birisi deneyebilir mi onu koyunca çıkıyor ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimyokk -- 29 Mart 2018; 14:18:59 >
  • Üniversiteye başlayıp bitirdin mi ?
    Sonunda spora başlayıp bırakmadan devam edebildin mi ? O istediğin forma gelebildin mi?
    Evlenecek kız buldun mu?

alper tunga öldü mü
    esiz ajun kaldı mı
    ödlek öçün aldı mı
    emdi yürek yırtılır
  • Seni, kendini çok zorluklar bekliyor. Mücadele edeceksin, yılmayacaksın.. Savaşacaksın, öyle ki tek bir desteğin, dayanağın kalmasa dahi.. Mücadele etmeden başarılı olamazsın. Ölümse sakın seni korkutmasın, mühim olan ölmek değildir, mühim olan öldükten sonra bu cihanda senin mücadeleni birilerinin sürdürmesi, senin adına da, senin yolunda savaş vermesidir ki bu yol bencillik yolu, talan etme yolu, insanlara zulmetme, dünya hevesi yolu değildir. Bu yol "Hürlük" yoludur, hür olacaksın, hür edeceksin cihanı edebildiğin kadar, savaşacaksın hürlüğünü elinden almaya çalışanlara, insanları, dünyayı kafese almaya çalışanlara karşı!

Ta ki müjdelenen gelene, bu mücadeleyi tamamlayana kadar.. Bilmem, beş sene sonra hayatta olur musun? Bilmem bu kaygılar seninle birlikte olur mu? Bilmem bu müjdelenen o zaman gelmiş olur mu? Ama olmazsa eğer bu yolda devam edeceksin, gerçek aleme irtihal edene kadar..

• Hedeflerine ulaştın mı?

Kısacası 5 yılda hayatında neler değişti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maurizio Sarri -- 30 Mart 2018; 17:36:31 >
  • laboratuvarlarda sürünmeye devam mı moruQ ?
  • bugün 29 mart 2018 matematik sınavından eve geldim, biraz moralsizim biliyosun gg olayını, 5 seneye aklına gelmeyecek şeyler başına gelecek, umarım güzel bi iş, eş, çevre edinip hayallerini yaşamaya henüz gençken başlarsın, artık 5 sene daha yaşlısın, vücudunu da merak ediyorum kollar kaç cm?
  • Selamun Aleyküm. Birçok hedefi gerçekleştirmiş olduğun kanısındayım. Üniversiteyi kazanıp Makine Mühendisi olduğunu C# yazılım dilini İngilizce ve Arapçayı artık dert etmediğini çünkü öğrendiğini yüreğimden hissediyorum. Sınavlardan veya paradan başka amaçlar peşindesindir artık. Bu ümmet artık yorgun ve bitkin. Gerçek dini ve Tevhid' i öğrenme zamanları geldi. Bunun için de kalıcı eserler ve icraatlar yaptığını söylemeni istiyorum. Allah' ın rızasından saptıran arkadaştan ve Siyasetten uzak durmak konusunda verdiğin sözü tutmuşsundur umarım. Samsung Galaxy S4 Cep Telefonu, Samsung Series 5 Ultrabooku ve Samsung Galaxy Tab S2'i hala kullanıyor musun merak ediyorum? Bir de hala Ankara da mı yaşıyorsun? Adana'ya yerleştiğini söylemeni istiyorum. Allah' ın rahmeti ve bereketi senin ve İslam için üzülenlerin üzerine olsun. Selamun Aleyküm
  • BUgün işyerindeyim. 5 yıl sonra bir programcı yada kendi işinin sahibi olarak bu yazıyı okumayı ve tebessüm etmeyi umuyorum.

Eğer bundan farklı olur yine ortalama bir işte çalışıyor olursam bunları okurken bir kahkaha atıp ağız dolusu küfredeceğim
  • İnsallah o kıza geri dönmemişsindir,hayalin olan bmw f20 ve güzel bir işe 23 yasında ulastın peki diğer hayallerin noldu,londrada master yaptınmı?,orada yasamaya basladınmı?

Kendin gibi yılmayan yıkılmayan gucluklerle bas edebilen karakterli akıllı bir kız umarım bulmussundur,asla gecmisini unutma!!!!

• Fenerbahçe şampiyonlar ligine gidebildi mi?

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    14 yaşında adımızı sübyancıya çıkartma.
  • Asla evlenmeyeceğim ve istedigim kadini bulamayacagim cunku oyle birisi hic bir zaman dunyaya gelmeyecek

5 sene sonrada 20 sene sonrada degismeyecek bir mevzu...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.