Şimdi Ara

Acun mu haklı , yarışmacı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
6
Favori
9.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Acun mu haklı , yarışmacı mı ?

(En Son Oy Tarihi: 30.11.2021)
Giriş
  • Son O Ses yarışmasında jüriye "sen" diye hitap ettigi için Acun'un kovdugu yarışmacı mı haklıydı yoksa Acun mu?

• yarışmayı izlemedim video koyarmısınız?
  • Sennin mod geliyor aklıma, Sen diyince
  • oldu bitti gitti uzatmayın la
  • acun haklıydı ama kız görgüsüzlüğünden öyle konuşuyordu, kötü niyeti yoktu saygısızlık yapmak gibi. abarttı yani acun.
  • yıl olmuş 2012 hâlâ acun izleyenler var
  • Video atsaniza beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biri uzun capli olayi anlata bililimi. mobildeyimde...

• Video yokmu
  • koca yarışmanın sorumluğunda olduğunu bilmesi gereken türkiyenin en nüfuz sahibi sunucusu ile akli dengesi bozuk bir insanı haklı-haksız yarışına sokmak
  • Acun artistlik yaptı
    Ama haklıydı da

• Acun haklıydı, sadece sen dediği için göndermedi çok laubali konusuyordu , kızın ailesi bile konuşman düzgün değildi dedi .

• Citizene benziyen bi çocuk vardı gören oldu mu onu ben açıcaktım konu ama...
  • Yorum yapmamiz icin video lazım beyler.

• videyo yok mu atında izleyelim
  • acun haklı tabi orada ukalaca konuşmak saygısızlık tabi hemde acun bir kez uyardı aynı konuşmaya devam etti kız. Arkada teyzesi dayısı bile uslübun çok kötüydü dediler yani tek acun değil.
  • Böyle konu açıldığı için çok sevindim. Söyleyecek bir kaç kelimem var. Acun'u çok severdim fakat şöhret basamaklarını tırmanınca insanın gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Murat Boz defalarca bayanlara laf atmasına asılmasına karşın hiç bir şey demeyen acun burada sevgisini belli etmek için jüriye 'sen' diye hitap eden yarışmacıyı resmen rezil etti. Sonuçta murat bozun asılıldığı bayanların bazılarının kocası segilisi ve ya buna sinirlenen abisi olabilir. Acun burada bunu düşünememiş ya da düşünmek istememiş. Aslında oradan kovulan yarışmacının yayınlanmaması gerekiyor ki acun reyting için koymuş. Reyting derken şu da var; acunn.com'da yetenek sizsiniz programı 1. olurken her cumartesi pazar reyting sonuçlarını yayınlayan acun, reyting de 'ben bilmem eşim bilir' yarışmasından fark yiyince yayınlamaz oldu. Kesinlikle reyting için yapılmış bir ikiyüzlülüktür. Yarışmacı bence çok sempatik biriydi.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Açlık Sanatçısı -- 20 Kasım 2012; 0:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

yıl olmuş 2012 hâlâ acun izleyenler var

Yıl olmuş 2013 nerdeyse, hala inceltme işareti kullananlar var.
  • Acun tabi ki. Ben bile oturduğum yerde sinirledim sen diye hitap etmesini geçtim o konuşma tarzı üslubu hareketleri ne kadar iticiydi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.