Şimdi Ara

acill yardıııımmmm WİN32:TENGA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR CALISTIGIM HASTANENIN ANA MAKINESINE WİN32:TENGA BULASTI SISTEMLER DEVREDE AMA BAYA SIKINTI YASIYORUM. CLIENT LARDA AVAST PRO 4,6 XP PRO KURULU VİRÜS SADECE SERVERDE VAR SÜREKLİ SERVERDEKİ VİRÜSÜ ALGILIYORLAR.
    İŞİN TUAF YANI ANLADIGIM KADARIYLA SECEDE FAT32 DE ETKİLİ OLUYOR VE SADECE EXE YE BULASIYOR.
    ÇÜNKÜ SERVERDE C FAT32 DIGER BÖLÜMLER NTFS ONLARDA VİRÜS YOK BULAŞMAMIS . WİN2000 SERVEREDE ÇALISAN VİRÜS PROGRAMI VARMI AVAST KURULMUYOR. LÜTFEN BANA YOL GOSTERIN ŞİMDİDEN TESEKKURLER.



  • arkada$ım a$ağıda vereceğim adresten gerekLi yazıLımı indir. microsoftun ürettiği kötü amaçLı yazıLımLarı temizLeme aracı, w32.tenga.xxxx version oLan virüsLeri de temizLemekte bu yazıLım. sanırım server için istiyorsun o zaman ingiLizcesini indir. aynı yerde buLacaksın ingiLizcesini, koLay geLsin...

    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=AD724AE0-E72D-4F54-9AB3-75B8EB148356
  • [simage]dj_mero verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama o yazılım win32:tenga virüsünü algılamıyor.
    sistemi temiz zannediyor. tarattım şimdi.saol genede[simage][/simage]. :)
  • ben şimdi benim kullandığım programa baktım w.32.tenga.a virüsünü siliyorum yazıyor listesinde

    virüs programım antivirxp personaledition PREMİUM...
  • sophos antivirüs programıda siLiyormu$. biLgin oLsun
  • lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim ben. bu tenga denilen birüsten bir türlü kurtulamıyorum. tüm exelere bulaşıyor. bulaştığı için windows bi süre sonra göçüyor. full format atmadan(quick değil) windows kurulmuyor. windows kuruluyor antivirüs programımı (avast kasperskey nod32 avg her seferinde birini kullandım) bişey farketmiyor. 2-3 gün sonra yine (antivirüs olmasına rağmen) bulaşıyor. bilgisyarımdaki tüm exeler zip/rar içindeki exeler hepsini siliyorum. tüm partisyonları formatlıyorumm farketmiyor. lütfen yardımcı olun makul çözüme ulaştırabilecek yardımlarda bulunursanız sevinirim.

    not:xp homeSP2 kullanıyorum orjinal kurduğum her program dergi cdlerinden kurulmaktadır yani her seferinde bilgisyardan kurulmuyor.
  • bahsettiğin virüsü tanımıyorum ama antivirüsler ile silemiyorsan nedeni windows un dosyalarına bulaşmış olmasıdır bence msdos ta çalışan bir antivirüs kullanarak temizlemeyi denemelisin...mesela fprot-dos free olarak netten bulabilirsin ama mutlaka güncellemelerini yapman lazım...umarım sorunun çözülür
  • http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.nthack.html budur virüs.

    bunun yanında harddiskime her seferinde format atıyorum tüm partisyonlara elimde orjinal windows xp cd si var nasıl oluyorda hala bulaşabiliyor bunu merak ediyorum. antivirüsü kurana kadar internete girmiyorum
  • ağdaki bilgisayarlardan birinden bulaşıyordur mutlaka yada kullandığın bir cd den..
  • bu virus bizim ağımızada dadandı. Kaspersky virusu buluyor, delete yapıyorum ama her seferinde başka bilgisayarda ortaya çıkıyor. Kesin çözümü yokmu acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.