C:WINDOWS/system/taskkill.exe diye Siyah Bir Pencere Cıkıyor. Bu Pencere Acıldı mı ßilgisayarım Acayip Kasıor. Bunun Bi Caresini Bilen Varsa Lutfen Yardım Etsin. CevapLarınızı ßekLiyorum...
Sanırsam trojan. Aynı isimde bir sistem dosyası mevcut virüs ya da trojan olmayan ama o windows da system32 klasörü içinde bulunur SYSTEM klasörü içinde değil. Güncel bir antivirüs programı ile derhal bir tarama yaptırmalısın. Hem ayrıca taskkill.exe kendi kendine cmd penceresi açıp çalışmaz.
arkadaşım windows açıkken kopyalamaya izin vermez bence tahminim xp onarma ile boot et o dosyayı o şekilde kopyala sorunun düzelir arkadaşın dediği gibi trojan olduğu içindir kasması
quote:
Orjinalden alıntı: piskopat45
arkadaşım windows açıkken kopyalamaya izin vermez bence tahminim xp onarma ile boot et o dosyayı o şekilde kopyala sorunun düzelir arkadaşın dediği gibi trojan olduğu içindir kasması
İyi de kopyalamayla ilgili kim birşey yazdı ki?
ArkadasLa Simdiye Dek ßir cok Anti-Virus Programı YukLedım. Ancak Hepsi de İstedigim Kadar ELverisLi OLmadı. Hangi Anti-Virus Programını Tavsiye edersiniz. TŞkLer...