Şimdi Ara

[ACİLL] BU BİTKİ MARIJUANA MI? BALKONDA BÜYÜDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
10.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evi yeni kiraladık, balkonda bitki yetiştirmelik alan vardı. Bende buraya çilek ekeyim dedim ama 2 adet küçük fidan vardı zaten. Evde Afgan öğrenci mülteciler yaşıyordu 8-9 kişi ve evin eşyalarıda lüks sayılacak türdendi. Ben çilekleri ektim ve bunlara dokunmadım. Gel zaman git zaman bu bitki büyüdü ve hint kenevirine benzemeye başladı. Ekşimsi bir kokusu var. Bu hint keneviri mi? Bahçe bitkileri konusuna hakim bir arkadaş varmı? Ona göre derhal imha edicem, yoksa çok benzer bir bitkiyse boşuna bitkinin canına kıymayayım...

FOTOLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batumatu -- 23 Ekim 2015; 20:51:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balkonda Büyüyen Bitki Marihuana Olabilir mi?

Balkonunuzda esrara benzeyen bir bitkinin büyüdüğünü fark ettiyseniz, dikkatli olmanız önemlidir. Kenevire benzeyen bitkiler yaygın olsa da, hepsi marihuana değildir. İşte bilmeniz gerekenler:

• Kenevire Benzer Görünüm: Bazı bitkiler, kenevire veya hint kenevirine benzeyen yaprak veya gövde yapılarına sahip olabilir. Ancak sadece görünüme göre yargılamak yanıltıcı olabilir.

• Esrara Benzeyen Ot: Esrara benzeyen otlar da kenevir ailesine ait olabilir. Ancak psikoaktif bileşikleri içermeyebilirler. Bu bitkiler genellikle lif veya tohum üretimi için yetiştirilir.

• Esrara Benzeyen Bitki İsimleri: Bazı bitkiler, "kenevir otu" veya "kenevir bitkisi" gibi esrara benzeyen isimlerle bilinir. Ancak bu isimler her zaman bitkinin marihuana olduğunu göstermez.

• Psikoaktif Bileşenlerin Varlığı: Marihuana, tetrahidrokanabinol (THC) adı verilen psikoaktif bir bileşik içerir. Bu bileşik, esrarın "kafa yapıcı" etkisinden sorumludur. Bir bitkinin marihuana olup olmadığını belirlemek için THC içeriğinin test edilmesi gerekir.

Balkonunuzda büyüyen bir bitkinin marihuana olup olmadığından emin değilseniz, yerel yetkililere veya bir uzmana danışmak en iyisidir. Bitkinin marihuana olduğu tespit edilirse, yasal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Kendinizi korumak için aşağıdaki önlemleri alabilirsiniz:

• Bitkiye dokunmayın veya koklamayın.
    • Çocukların veya evcil hayvanların bitkiye yaklaşmasını önleyin.
    • Bitkiyle ilgili tüm bilgileri yetkililere iletin.

Marihuana ile ilgili yasal düzenlemeler bölgeden bölgeye değişiklik gösterebileceğinden, yerel mevzuatı kontrol ettiğinizden emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Isırgan otu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Isırgan otu

Emin misin? Babam acilen imha et dedi ama ben bunu 2 ay boyunca her gün suladım bakımını yaptım, kötü bir bitki olduğundan emin olmadan imha etmek istemiyorum çok emek verdim çünkü

Orijinalden alıntı: K E N

İmha etmenizi öneriyorum zira kanun ve hukuk çerçevemize göre bu tür bitkilerin yetiştirilmesi kanunlara aykırı.Keyifli geceler. =/

Bu bitkinin illegal bitki olduğuna emin misiniz? Üniversitede ziraat bölümüne götürsem acaba teşhis koyabilirler mi?

Orijinalden alıntı: Batumatu

quote:

İmha etmenizi öneriyorum zira kanun ve hukuk çerçevemize göre bu tür bitkilerin yetiştirilmesi kanunlara aykırı.Keyifli geceler. =/

Bu bitkinin illegal bitki olduğuna emin misiniz? Üniversitede ziraat bölümüne götürsem acaba teşhis koyabilirler mi?

Götürüp göstermenizde faydalı olabilir zira "marijuana" isimli bitkiye benziyor tıpatıp.=/

quote:

quote:

Götürüp göstermenizde faydalı olabilir zira "marijuana" isimli bitkiye benziyor tıpatıp.=/

Pazartesi götürmeyi planlıyorum, Teşekkürler.

• Guzel bitki ama :)

Orijinalden alıntı: [Eren]

İçerek imha edebilirsini, etkili yöntem. Olmadı bana kargola kargo benden.

Bu tür şeylerden hiç hazzetmem... Eğer illegal bir bitki olduğu kesinleşirse Kezzap dökerek imha edeceğim ki herkes için iyi olsun.

Orijinalden alıntı: Circassian81

Tarlada bundan dolu

Ne bitkisi hocam peki bu?

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Tarlada bundan dolu

Ne bitkisi hocam peki bu?

Bilmiyorum hocam ama bi zararida yok oyle kendiliginde çıkıyor topraktan

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Isırgan otu

Emin misin? Babam acilen imha et dedi ama ben bunu 2 ay boyunca her gün suladım bakımını yaptım, kötü bir bitki olduğundan emin olmadan imha etmek istemiyorum çok emek verdim çünkü

Dh yaz yanına koy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • Olaya bak

"Do not go gentle into that good night.Rage,rage against the dying of the light."
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.