Bildirim
Bizim Çatı Hamam Böcek Dolu çözüm lazım beylerr
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İlaçlat. 50 lira alıyorlar. _____________________________ Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş. -
SS isterik... ayrıca gece nasıl rahat uyuyabiliyorsun _____________________________ -
tmm çatıya çıkıyorum ss geliyorrr :D 
_____________________________ -
SS siz olmaz
aynısı uzun süredir bizdede vardı. 3 hafta önce 8'li böcek yemi aldık. siyah üçgen şeklinde plastik şeklinde kutu. en çok nerde varsa oralara koyduk yetmedi il dışından böcek ilacı sipariş verdik, böceğin geçtiği yerlere sıktık. o ilaç böceğin ayaklarına yapışıyormuş ve yuvasına kadar ulaşıp diğer böcekleride öldürüyormuş. şuan evde minik yavru örümcek bile yok. ilaçlamadan önce her gün 5-6 tane hamam böceği ve yaklaşık 10 kadar da normal böcek öldürüyordum. 3 katlı evde oturuyoruz her kat böcek oluyordu. dediğim gibi çatıyı ilaçlayın yada ilaçlatın yeter, ordan geliyorlar.
mesela bu;

There's a hunger still unsatisfied
Our weary eyes still stray to the horizon
Though down this road we've been so many times -
o evde 1 gece duramam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 17 Temmuz 2011; 22:39:02 >_____________________________ -
Evde neyle besliyorsunuz bunları ? bakımı kolay mı birde ben de almayı düşünüyorumda ? _____________________________ -
ev değil ya
çatı ama evede 1 kaçtane sızıyor
tek hamam böceği olsa iyi farelerde var ama onların ssnı alamıyorum hemen kaçıyorlar 
Yak o çatıyı

Lenovo Thinkpad T460p
Intel i7 6700HQ 6Mb 2.60GHz up to 3.50GHz vPro™ | 8+16GB 2400MHz 1.2v DDR4 | Intel HD Graphics 520 | Nvidia 940MX 2GB GDDR3 | Samsung 860 EVO 1TB SSD | 14'' 1920x1080 16.9 Full HD IPS | Wi-fi 802.11b/g/n/ac | Bluetooth 4.1 | Magnesium-Aluminium case 1.8Kg | MIL-SPEC 810G
Lenovo Ultra Dock Station 130W | Lenovo T2224d Full HD IPS | Bose Companion 2 Series III
Windows 10 Pro -
Sen evi yak komple. 

_____________________________ Yiyorum, içiyorum, ...
-Milli Kayınço- -
allah yardım etsin kardeşim _____________________________ -
allah razı olsun 
babamda benı yaksın
quote:
Orijinalden alıntı: acemi_user
Sen evi yak komple.

Arsayı yakalım

Lenovo Thinkpad T460p
Intel i7 6700HQ 6Mb 2.60GHz up to 3.50GHz vPro™ | 8+16GB 2400MHz 1.2v DDR4 | Intel HD Graphics 520 | Nvidia 940MX 2GB GDDR3 | Samsung 860 EVO 1TB SSD | 14'' 1920x1080 16.9 Full HD IPS | Wi-fi 802.11b/g/n/ac | Bluetooth 4.1 | Magnesium-Aluminium case 1.8Kg | MIL-SPEC 810G
Lenovo Ultra Dock Station 130W | Lenovo T2224d Full HD IPS | Bose Companion 2 Series III
Windows 10 Pro -
Git ve parçala onlar şampiyon
_____________________________ "Bütün dünya Roma'nın.." "Öyleyse Roma'yı yıkacağız!" dedi Spartaküs. -
kesinlikle raid böcek yemi _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: yukuberk
Korku filmlerinden farksız tam adım atıcam pat ustumden fln zıplıyorlar çekirge gıbı bide en büyüğü fare gıbı :D korktugumdan değil tiksiniyorum aga hemen bir çözü
m bulalım
hocam al eline sopayı çat çat çat
- apocalypto türkçe
- döndermek mi döndürmek mi
- mecidiyeköyden baltalimanı hastanesi'ne nasıl gidilir
- gri buzdolabı göçük düzeltme
- deprem ağı izleniyor ne demek
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler