Şimdi Ara

Çare Bumble Premium Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Sen bitmişsin.
  • Siz forumdan kız buldunuz sanırım hocam bu mantıken çok ilginç geliyor yani dışarıda 85 milyon insan var 40 milyon kız var diyelim gerçek hayatta buna rağmen erkeklerin olduğu forumda gelişigüzel denk geldiğiniz bir kızı seçmenizin sebebi nedir size göre bunun akla uygun bir açıklaması var mı

• izayoi kullanıcısına yanıt

puhahahahhaa

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Aşk, sevgi, şefkat. Normal hayattan birisini de bulabilirdim doğru ama bu ilişki zaten normal hayatta ki ilişkiden farksız bir şekilde başladı.

Forumla dating appler bir değildir. Dating applerde zaten amaç çoğunlukla cinsellik odaklı oluyor yani fb gibi takılıyorsun ben böyle bir ilişki istemediğim için hiçbir zaman tinder, okcupid gibi uygulamalar kullanmadım.

Önlisans zamanında kızlı erkekli grubum vardı, arkadaş olarak kaldık ve sonra herkes farklı illere dağıldı ya evlendiler yada işleriyle uğraşıyorlar. Açıkçası üniversite dönemimde çok fazla kızlarla samimi olmamaya çalışıyordum, grupta ki kızlar kendi kız arkadaşlarını çağırsalarda ben eve gidiyorum diyordum bana kal diyorlardı ama ben kalmak istemiyordum bazen 3 kız 2 erkek bazen ise 3 erkek 1 kız kafeye geçiyorduk ama bana sıkıcı geliyordu. İlişki istemiyordum. Hatta o zamanlar sadece kendimi geliştirme ideallerim vardı bir ilişkiye sıcak bakmıyordum, hermit gibi yaşıyordum taa ki forumdan harun abi dediğim kızla çıkana kadar. Harun abi olmadığını öğrendiğimde bu kız benim sevgilim olmalı dedim ve oldu. Uzun zamanlı planlar ve hedefler doğrusunda kendisiyle çıkmaya başladım.

İyi ki onu bulmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Nisan 2024; 21:40:42 >

• Dating appler en az 9/10 biri değilsen iş yapmaz.

• Çare Bumble Premium Mu?

Sanmam…
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bu sefer arkidişinin verdiği akıllara ziyan taktiği, konu açıp forum ahalisine sormadan hemen uygulamaya başlamışsın....Çare Bumble Premium Mu? 

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

premium alayım mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.