|
|

|
|
Hocam acilde triaj olayı var durumun aciliyetine göre sıralanıyor yani sizden sonra gelen önünüze geçebilir çünkü baş dönmesi tehlikeli bir şey değil. Acilde anlaşılacak ve tedavi edilecek bir durum da değil nöroloji polikliniğine gitmeniz lazım. Acil hayati tehlikesi olan hastaları uzman hekim gelene kadar hayatta tutmak için var temelde. İyileştirmek zorunda değiller yani. Herkes acile gittiği için sıra oluyor zaten.
|
|
Tehlikeli bir şey olabilir haklısınız ama gerekli uzman doktor acilde bulunmadığı için orada ancak size serum takıp eve gönderebilirler. Önemli bir şeyiniz varsa da tedavi olamazsınız yani. 16 sına iyi bulmuşsunuz randevuyu aslında, hiç randevu alamayanlar var. Sağlık hizmetleri fazlasıyla yetersiz, ideal bir sistemde bir iki gün içinde randevu alabilmeniz lazım bence.
Bir de hastane yaptı diyolar ya akp ye hiç anlamıyorum. |
|
şu an çok kötüyüm , sürekli başım dönüyor ve bu şekilde ayın 16'sına kadar aldığım nöroloji polikliniğini bekleyeceğim.hayati tehlikesi olup olmadığını nasıl bilebiliyorsun anlamıyorum ki belki tümor var belki başka birşey... bu normalmi sence ? benim 16'sına kadar bu şekilde beklemem normalmi ?
|
|
Ne yazık ki Yeni ve GÜÇLÜ TÜRKİYE'de işler böyle gidiyor. Ülkede adeta Amerikan kapitalizmi var, yani paran yoksa git öl.
Baş dönmesi bu kadar uzun sürüyorsa, tehlikeli bir durum olabilir. Bilmiyorum, para var mı yok mu ama para varsa iyi bir özel hastaneye git. Allah bu ülkede fakir olanı hastaneye düşürmesin. Epeydir özel sağlık sigortası almayı düşünüyordum (çok şükür coin sayesinde para var). Bu konuyu görmek bir nebze daha isteğimi arttırdı. |
|
Ota b.ka acile gidenler icin bu kadar beklemek bence normal
Adam karin agrisina acile gidiyor |
|
Benim omzum çıktı yani kolum çıktı. İlk defa şoktayım ve elim dizi kapağıma kadar uzanıyor. Kolun omuza girdiği o kemikte en ufak harekette etime batıyordu. O şekilde ayakta acilde 50 dk bekledim.
|
|
konuyu açan kişi için söylemiyorum ama acil servise başvuran kişilerin çoğu acil değil, gece 3 te poposu kaşınıyor diye gelen hasta gördü bu gözler
örneği kırık bir el eğer damar ve sinir yarası yok ise bekletilir çünkü kırmızı alan değildir ama emmeyen ve kusan bir yenidoğan kırmızı çizgide olabilir |
|
Hocam baş dönmesi nasıl tehlikeli değil yahu. Tansiyondan tut bir çok hastalığın göstergesi. Çok önemli bir şey baş dönmesi.
Lanet olsun bu sisteme, adama orda bir şey olsa kim verecek bunun hesabını, 5 saat bekletmek ne demek. Hocam bir yerden para bul et git baş dönmesinin ciddi sebepleri var, acilen erken bir tanı konulsun. |
|
Para her şeyin kapısını açar.Dünyanın düzeni bu ama sen gece vaktinde acile gidersen baş dönmesi sebebiyle beklersin ve bundan şikayet etmenin mantığı yok.Doktorlar ne yapsın.O kadar tıp fakültesi açıldı hala eksik çok.Bazıları da diyor hastane gece de çalışsın.Hastaneler zaten gece de çalışıyor.Sen normal muayene için gece vakti keyfine göre hastane mi çalısacak dalga mı geçiyorsunuz.
Ülkedeki sağlık sistemi çok iyi falan demiyorum ama abartıldığı kadar kötü değil yapmayın etmeyin.Bir günde düzelecek işler değil bunlar.Gerekirse sağlığın için de para ödeyeceksin gidip özele.Bir telefona 2000 lira veriyoruz ama yılda 1 kere hastanede iyi bir hizmet için 200 lirayı çok görüyoruz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
-- --Bilgisayar 1-- MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|
|
|