Şimdi Ara

Sabah saat 8-9 da anca uyuyorum. Tekrar akşam uyumaya alışmak için ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha da uyanık kalırımda zar zor uyuyorum bu saatte. Şuan sabahın 8 i şimdi uyusam saat 4 de 5 de anca kalkıyorum bazen 6 oluyor bildiğiniz gündüz hayatım yok. Tekrar nasıl akşam uyumaya alışabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Üç türlü aristokrasi vardır; birincisi yaş ve kıdem; ikincisi servet; üçüncüsü akıl ve bilgidir.

En Şereflisi sonuncusudur.
  • Günaydın dostlar uykumu düzene soktum mutluyum inş siz de düzene girersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bayram namazına gidicem ben o ne olacak? Uyuyun uyuyun yoksa siz de gidemiceksiniz.

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Bayram namazına gidicem ben o ne olacak? Uyuyun uyuyun yoksa siz de gidemiceksiniz.

aksam 11 oldumu bayılırsın zaten sabah kalkar gidersin

Üç türlü aristokrasi vardır; birincisi yaş ve kıdem; ikincisi servet; üçüncüsü akıl ve bilgidir.

En Şereflisi sonuncusudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

E tamam iste bugun iftardan sonra yatcaz bayram gunu sabah 6 da kalkabilecez erkenden. Amac o zaten.

Ben 12 saatten fazla uyurum heralde bilemiyorum...

Orijinalden alıntı: Onurlu Bir Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

aksam 11 oldumu bayılırsın zaten sabah kalkar gidersin

Herkes farklı bir şey diyor kafam allak bullak oldu..

• Hocam düne kadar bende senin gibiydim uyku düzenimi düzletmek için bir gün boyunca hiç uyumadım zorda olsa benim için iftara kadar dayandım uyumadan,sonra iftarı yaptıktan sonra bi yattım 11 saat (arada sahura kaltım) uyudum daha yarım saat önce kalktım uyku düzenim yerine geldi. Ramazanda uyku düzenim alt-üst olmuştu bugün toparladım uyku düzenini. Sana tavsiyem bugün iftara kadar hiç uyuma. Dayan iftara kadar. İftarı yaptıkdan sonra bayram namazına kadar uyu. Rahatça toparlarsın uyku düzenini ama bugün iftara kadar uyumadan dayanman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 4 Temmuz 2016; 8:53:53 >
  • Dostum bende aynı durumdayım.Ben şimdi yatacağım bence sende yat.Yarında aynı şekilde devam edelim sonra bir çaresine bakarız.Yarın bayram namazını kaçırma ihtimalimiz çok fazla geliyor.Hadi ben uyuyorum şimdi.

Azimli olmadığım doğru ama azimli olmayanların da yaşayabilecekleri bir yer olmalıydı, mevcut yerlerden daha iyi bir yeri kastediyorum. Sabahın altı buçuğunda bir çalar saat sesiyle uyanıp yataktan fırlayan, giyinip zorla bir şeyler atıştıran, sı*ıp, işeyip, dişini fırçalayan, saçını tarayan, başka birine büyük paralar kazandırdığı bir yere ulaşmak için trafikle boğuşan ve tüm bunlara sahip olma fırsatı bulduğu için müteşekkir olması istenen biri hayattan nasıl keyif alabilir?
  • Iftara kadar bende uyumiyicam.sabah 10-11de uyuyorum kac gundur

adetim degil, hatta kucukken her sabah 5-6 da kalkar kahvaltimi yapardim , ne guzle gun isigini goruyorsun, doganin uyandigini goruyosun

simdilerdede erken uyaniyorum,, cok sukur iyi kazaniyorumda iyi dedigim sizin garibanlarin iyi dedigi 2-3 bin tl degil 10-15 bin dolar :) calisin gencler yoksa 1000 tl talim edersiniz.

herkes diyo bu memlekette salak, aptal cok ama kimse demiyo ulan aceba ben o salak cahil tayfadamiyim,??

universite bitidrim amerikadaya yasadim calistm, kendimi gelistirdim,ana dilim disinda 3 dil biliyorum

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • Her güm 3-4 saat geç yatarak düzene soktum iftardan sonra yattım dün bu gün 7 de kalktım

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Hocam düne kadar bende senin gibiydim uyku düzenimi düzletmek için bir gün boyunca hiç uyumadım zorda olsa benim için iftara kadar dayandım uyumadan,sonra iftarı yaptıktan sonra bi yattım 11 saat (arada sahura kaltım) uyudum daha yarım saat önce kalktım uyku düzenim yerine geldi. Ramazanda uyku düzenim alt-üst olmuştu bugün toparladım uyku düzenini. Sana tavsiyem bugün iftara kadar hiç uyuma. Dayan iftara kadar. İftarı yaptıkdan sonra bayram namazına kadar uyu. Rahatça toparlarsın uyku düzenini ama bugün iftara kadar uyumadan dayanman lazım.

Bir gün erken kalkmakla uykum düzene girdi denmez hocam.

11 de en geç yatakta olman lazım.
    İstisnalar hariç yatmadan en az yarım saat telefon pc televizyon vb. kullanmaman lazım.
    Düzenli yemen lazım falan

Sağlıklı yaşamak sistemi otutturunca gayet kolay. Önemli olan o ilk zorluğu atlatmak.

Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Hocam düne kadar bende senin gibiydim uyku düzenimi düzletmek için bir gün boyunca hiç uyumadım zorda olsa benim için iftara kadar dayandım uyumadan,sonra iftarı yaptıktan sonra bi yattım 11 saat (arada sahura kaltım) uyudum daha yarım saat önce kalktım uyku düzenim yerine geldi. Ramazanda uyku düzenim alt-üst olmuştu bugün toparladım uyku düzenini. Sana tavsiyem bugün iftara kadar hiç uyuma. Dayan iftara kadar. İftarı yaptıkdan sonra bayram namazına kadar uyu. Rahatça toparlarsın uyku düzenini ama bugün iftara kadar uyumadan dayanman lazım.

Bir gün erken kalkmakla uykum düzene girdi denmez hocam.

11 de en geç yatakta olman lazım.
    İstisnalar hariç yatmadan en az yarım saat telefon pc televizyon vb. kullanmaman lazım.
    Düzenli yemen lazım falan

Sağlıklı yaşamak sistemi otutturunca gayet kolay. Önemli olan o ilk zorluğu atlatmak.

Aynen öle hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.