Şimdi Ara

Acil'de 6 saat bekledim ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acilde ücret alınmayacak diye kanun çıkarırlarsa öyle beklersin işte.

Grip olan acile gidiyor. Beli ağrıyan acile gidiyor. Bunlar acilde çözülmez poliklinikte çözülür.

İnsanlar cahil olduğu için bekliyorsun, doktorlar az çalıştığı için değil.

Bu arada doktorlara kimsenin en ufak laf etmeye hakkı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkede hayat çok ucuz dostum keşke diyorum o zaman hastaneyi falan şikayet etseydim ama can havliyle çıkıp eve gittik.Hayatımın en acılı zamanlarıydı sadece serum takıp gittiler hemşirelere diyoruz ölecem ağrıdan ama doktoru beklemek zorundasın diye sözde acil diye gittik ama 5 saat doktor bekledim en son öleyimde kurtulayım dedim ülkede sağlık sistemi falan gelişti eskisi gibi değil sıra beklemek yok falan hepsi yalan sadece lafta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Avustralya Triaj Skalasında, yani 5li triaj sisteminde 3. alana girer. Maksimum 30 dakika içerisinde acil servise alınıp batın muayenesi yapılmalıdır. Yapılan batın muayenesine göre triajın sağlık bakanlığı sistemine göre yeşil de sarıda olabilir. Batın muayenesinin değerlendirilmesi işi çok farklı bir olay. Bırakalım da orasını doktorlar yapsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

quote:

Orijinalden alıntı: Zedd

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makise-

sigortanız varsa özelin acilini sigorta karşılar diye biliyorum.

özele gittim , biz birşey yapamayız , alt katta nöroloji bölümüne görünün dediler onlarda 200tl istedi.

adamlar para için acilde bakmadılar

Hocam acilde triaj olayı var durumun aciliyetine göre sıralanıyor yani sizden sonra gelen önünüze geçebilir çünkü baş dönmesi tehlikeli bir şey değil. Acilde anlaşılacak ve tedavi edilecek bir durum da değil nöroloji polikliniğine gitmeniz lazım. Acil hayati tehlikesi olan hastaları uzman hekim gelene kadar hayatta tutmak için var temelde. İyileştirmek zorunda değiller yani. Herkes acile gittiği için sıra oluyor zaten.

şu an çok kötüyüm , sürekli başım dönüyor ve bu şekilde ayın 16'sına kadar aldığım nöroloji polikliniğini bekleyeceğim.hayati tehlikesi olup olmadığını nasıl bilebiliyorsun anlamıyorum ki belki tümor var belki başka birşey... bu normalmi sence ? benim 16'sına kadar bu şekilde beklemem normalmi ?

Tehlikeli bir şey olabilir haklısınız ama gerekli uzman doktor acilde bulunmadığı için orada ancak size serum takıp eve gönderebilirler. Önemli bir şeyiniz varsa da tedavi olamazsınız yani. 16 sına iyi bulmuşsunuz randevuyu aslında, hiç randevu alamayanlar var. Sağlık hizmetleri fazlasıyla yetersiz, ideal bir sistemde bir iki gün içinde randevu alabilmeniz lazım bence.

Bir de hastane yaptı diyolar ya akp ye hiç anlamıyorum.

Dünkü çocuk olduğun için anlamaman normal.Acilde bile para alınırdı bir zamanlar.Çok gazete manşeti vardır hastane parasını ödeyemediği için karısını bırakıp kaçtı,tedavi olduktan sonra çareyi hastaneden kaçmakta buldu vs gibi.Insanoğlu nankör ve unutkandır.Iste herkesin akp karşıtı olmasına ragmen nasıl oluyor da seçim kazanıyorlar ağızlarının cevabı;UNUTMAYANLAR VAR.

Acilde şu anda bedavaya muayene olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Emekliysen maaşından kesiliyor, sağlık sigortan varsa eczaneye gittiginde muayene ucretini ödüyorsun. Sağlık sigortan yoksa müdahele ediliyor ama yine de borçlu çıkıyorsun hastaneden. Sadece kapıda para istememe yeniliğini getirdi ak parti. Onun dışında yine hastane kapısında sıra olmuyor ama internetten randevu almak cok zor neredeyse tamamen dolu.

Hele bir mr sırası verirlerse o zaman sıra gelene kadar öleceğim diye depresyona giriyorsun. Tabi ak parti buna da çözüm bulmuş. Emine erdoğan'ın medical park hastanesine gidersen ayni gün mr cekilebilirsin. Ne kadar büyük hizmetler gerçekten. Bu arada dünkü çocuk demen de hoş degil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makise-

sigortanız varsa özelin acilini sigorta karşılar diye biliyorum.

özele gittim , biz birşey yapamayız , alt katta nöroloji bölümüne görünün dediler onlarda 200tl istedi.

adamlar para için acilde bakmadılar

Hocam acilde triaj olayı var durumun aciliyetine göre sıralanıyor yani sizden sonra gelen önünüze geçebilir çünkü baş dönmesi tehlikeli bir şey değil. Acilde anlaşılacak ve tedavi edilecek bir durum da değil nöroloji polikliniğine gitmeniz lazım. Acil hayati tehlikesi olan hastaları uzman hekim gelene kadar hayatta tutmak için var temelde. İyileştirmek zorunda değiller yani. Herkes acile gittiği için sıra oluyor zaten.

şu an çok kötüyüm , sürekli başım dönüyor ve bu şekilde ayın 16'sına kadar aldığım nöroloji polikliniğini bekleyeceğim.hayati tehlikesi olup olmadığını nasıl bilebiliyorsun anlamıyorum ki belki tümor var belki başka birşey... bu normalmi sence ? benim 16'sına kadar bu şekilde beklemem normalmi ?

Tehlikeli bir şey olabilir haklısınız ama gerekli uzman doktor acilde bulunmadığı için orada ancak size serum takıp eve gönderebilirler. Önemli bir şeyiniz varsa da tedavi olamazsınız yani. 16 sına iyi bulmuşsunuz randevuyu aslında, hiç randevu alamayanlar var. Sağlık hizmetleri fazlasıyla yetersiz, ideal bir sistemde bir iki gün içinde randevu alabilmeniz lazım bence.

Bir de hastane yaptı diyolar ya akp ye hiç anlamıyorum.

Dünkü çocuk olduğun için anlamaman normal.Acilde bile para alınırdı bir zamanlar.Çok gazete manşeti vardır hastane parasını ödeyemediği için karısını bırakıp kaçtı,tedavi olduktan sonra çareyi hastaneden kaçmakta buldu vs gibi.Insanoğlu nankör ve unutkandır.Iste herkesin akp karşıtı olmasına ragmen nasıl oluyor da seçim kazanıyorlar ağızlarının cevabı;UNUTMAYANLAR VAR.

Acilde şu anda bedavaya muayene olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Emekliysen maaşından kesiliyor, sağlık sigortan varsa eczaneye gittiginde muayene ucretini ödüyorsun. Sağlık sigortan yoksa müdahele ediliyor ama yine de borçlu çıkıyorsun hastaneden. Sadece kapıda para istememe yeniliğini getirdi ak parti. Onun dışında yine hastane kapısında sıra olmuyor ama internetten randevu almak cok zor neredeyse tamamen dolu.

Hele bir mr sırası verirlerse o zaman sıra gelene kadar öleceğim diye depresyona giriyorsun. Tabi ak parti buna da çözüm bulmuş. Emine erdoğan'ın medical park hastanesine gidersen ayni gün mr cekilebilirsin. Ne kadar büyük hizmetler gerçekten. Bu arada dünkü çocuk demen de hoş degil.

E şimdi de ayni şey. Gss borcun olamadığı için hastaneye gidemiyorsun bu kadar basit.

Genel sağlık sigortası ana konusuna bankanızı öneririm.

İnsanlar ne kadar müzdarip araştırın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.