Şimdi Ara

ACİL...2011 S40 D2 Dynamic alınır mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Volvo S40 D2'yi çok beğeniyorum. Hem güvenli hem de ekonomik.

Bir yakınım, oldukça temiz ve bakımlı olan 44.000 km 2011 model S40 D2 Dynamic model Volvosunu 57.500 TL'ye satıyor. Araç, sunroofuna kadar dolu.

Ancak beni tereddüt ettiren üretimi duran bu aracın satarken değer kaybına uğraması olasılığı..!!

Sizce bu fiyat nasıldır, satarken zarar eder miyim ve siz olsanız alır mısınız ?

V40'ı bekleyeyim diyorum ama ona da 75.000 TL'li rakamlar telaffuz ediliyor... Yoksa yeni kasa ve model başka araçlar önerir misiniz ??

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Bu araç zarar ettirmez.Hem günümüzde hangi dizel araç zarar ettiriyor ki
    Hatta Volvonun en hızlı giden modeli diyebiliriz
    Yakıt Tüketimi önemliyse drive modellerine bakın onların yakıt tüketimi d2 lerden çok daha düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim imagoodman...

Aracı bugün gördüm. Sağ arka çamurluk ve muhtelif yerlerde çizikler var ve lastik istiyor. 17 jantlı lastik de biraz pahalı. Açıkçası araç çok dolu olsa da bu fiyat yüksek geldiği için vazgeçtim. Çok içime sinseydi bin lira fazlayla uğraşmaz alırdım.

Biraz daha araştırayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M V P

Teşekkür ederim imagoodman...

Aracı bugün gördüm. Sağ arka çamurluk ve muhtelif yerlerde çizikler var ve lastik istiyor. 17 jantlı lastik de biraz pahalı. Açıkçası araç çok dolu olsa da bu fiyat yüksek geldiği için vazgeçtim. Çok içime sinseydi bin lira fazlayla uğraşmaz alırdım.

Biraz daha araştırayım...

Şahsi taviyem bu kadar para veriyorsanız muhakkak sıfır hatalı araç alın, almaya gayret edin.
  • Evet haklısınız.

Volvo'dan vazgeçtim. Bu fiyatlara ya başka markaların yeni bir aracını ya da benzer donanımda ama daha temiz araçlar bakacağım. Ekonomik olsun diye (sonra eşim de kullanabilsin diye) daha düşük segmentte yer alan VW Polo 1.2 bluemotion alabilirim ya da yeni VW Golf düşünebilirim.

Bu araçlar Volvo gibi değiller tabi ama hem güncel modeller hem de TR'de reşat altın gibiler mübarek :)

Siz ne dersiniz ?
  • S40 dan illa vazgeçmeye gerek yok ama yakınının istediği fiyat bence fazla. Belki o kadar donanımlı değildi ama bir kaç ay önce liste fiyatı başlangıç donanımda 52 bin tl civarındaydı.

Polo bm'a gelince evlisin, muhtemelen küçük gelir. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa veya olduğunda daha büyük bir araç ihtiyacı olur.

Yeni golfü bekleyebilecekseniz, yeni v40'ıda bekleyin. Araçları görün test edin fiyatlarına bakın karar verin derim nacizane...yeni golfün benzinlisinin tüketim değerleri de Katalog verilerinde oldukça tasarruflu gözüküyor. Çok kilometre yapmıyorsanız benzinlisi tercih edilebilir ve büyük ihtimal yakınının ikinci el arabasına vereceğin fiyattan daha düşüğüne sıfır golf alabiliyor olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence vw almayın internette cok güzel ve temiz s40lar var.
    İki araç arasında acik ara karizma ve donanim farki var.
    Amiyane tabirle volvo cok daha zengin duruyor golf'e göre.
    Düşük kmli bir volvo sizi ziyadesiyle memnun eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 13 Ekim 2012; 21:27:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el donanımı zayıf bir s40 yerine, golf 7 yi bekleyin.volvoda lamine çamlar , çarpışma koruması , kör nokta uyarısı olmadıktan sonra geriye ne kaldı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

ikinci el donanımı zayıf bir s40 yerine, golf 7 yi bekleyin.volvoda lamine çamlar , çarpışma koruması , kör nokta uyarısı olmadıktan sonra geriye ne kaldı ki

Geri kalanlar
    Mevcut Golfte opsiyonla bile alınamayan
    Deri koltuk
    Koltuk ısıtma
    Zenon far
    17 inç alaşım jant
    Elektrikli katlanır ayna vs.
    Olabilir mı?
    Bu opsiyonlarla bir golfü hayal bile edemiyorum kaldı ki bu opsiyonlarla çoğu passatta bile mevcut degildi zamanında.

• tanıdıgınız biraz indirim yapsın yada internette araştırırsanız daha uygun bulabilir.

tavsiye ederim ben s40. bir s40 kullanıcısı olarak. daha önceki araçlarım astra clasic 3 2011 seat leon 2011 tsi fiesta tdci 2008 golf 4 2000 model.
    sanırım anlatabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

ikinci el donanımı zayıf bir s40 yerine, golf 7 yi bekleyin.volvoda lamine çamlar , çarpışma koruması , kör nokta uyarısı olmadıktan sonra geriye ne kaldı ki

Geri kalanlar
    Deri koltuk
    Koltuk ısıtma
    Zenon far
    17 inç alaşım jant
    Olabilir mı?
    Bu opsiyonlarla bir golfü hayal bile edemiyorum kaldı ki bu opsiyonlarla çoğu passatta bile mevcut degildi zamanında.

belki farkında değilsiniz mevcut golften değil , golf 7 den bahsediyoruz
  • Volvo S40 hem donanımıyla hem güvenliğiyle gerçekten çok beğendiğim bir araç ama temizini uygun fiyata bulamadım.

Açıkçası iki opsiyon arasındayım (marka olarak değil)

1. si maksimum 40.000 tl ye kadar çok ekonomik ve donanımlı B sınıfı bir araç
    2. si maksimum 60.000 tl ye kadar dolu ve kaliteli bir araç..

ortak özellikleri tabiki dizel ve dolu olmaları...
  • quote:

quote:

quote:

Geri kalanlar
    Deri koltuk
    Koltuk ısıtma
    Zenon far
    17 inç alaşım jant
    Olabilir mı?

Farkındayım.
    Golf yedinin donanim listesi açıklandı mı ki ?

• quote:

Volvo S40 hem donanımıyla hem güvenliğiyle gerçekten çok beğendiğim bir araç ama temizini uygun fiyata bulamadım.

Açıkçası iki opsiyon arasındayım (marka olarak değil)

1. si maksimum 40.000 tl ye kadar çok ekonomik ve donanımlı B sınıfı bir araç
    2. si maksimum 60.000 tl ye kadar dolu ve kaliteli bir araç..

ortak özellikleri tabiki dizel ve dolu olmaları...

Bu sorunun dogru cevabını sizin ihtiyaclarınızda gizli.
    Mesela sadece ihtiyac gidermek için araç kullanacaksanız b sınıfı bir araç işinizi görebilir ama bunun yanında bindiğiniz zaman keyif almak istiyorsanız araç yada meta gibi kullanmaktan ziyade farklı duygularınız varsa donanımlı bir s4o öncekiler mesajımda dediğim gibi sizi hayli memnun eder.
    mesela ben sırf dynamic modellerinde olan high perf. müzik sistemi için bile alırdım bu aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 14 Ekim 2012; 9:42:26 >

• En can alıcı yerden "müzik sisteminden" vurdunuz beni :) beni en çok düşündüren unsurlardan ikisi sessizlik ve kaliteli ses sistemi...Özellikle uzun yolda konfor ve ekonomi benim için önemli. Sırf bu nedenle cruise controllü bir araç istiyorum.

2011 ve 2012 model S40 dyn. modelleri 57.000 tl'den aşağı vermiyorlar. Böyle olunca o fiyatlarda 0 km araçlar devreye giriyor.

2010 modele inince motoru eski jenerasyon motor oluyor, bu da beni performans, yakıt tüketimi ve satış değeri açısından düşündürüyor. Kaldı ki bu araçların bile temizini 53.000-54.000 den aşağı vermiyorlar.. 40-50k civarında 3 yaşına bazmış araçlar için de duygusal açıdan ne kadar sıcak olursam olayım 55k civarı para vermek zor oluyor...
  • 0 km S40 satın alan neredeyse hiç yok.Buna rağmen 2. el fiyatları bu seviyelerde olan bir araç için üretimden kalkınca değer kaybeder mi diye soranlar için iyi bir örnek bence.

Bende S40'ın ekstra bir değer kaybedeceğini düşünmeyenlerdenim.
  • quote:

En can alıcı yerden "müzik sisteminden" vurdunuz beni :) beni en çok düşündüren unsurlardan ikisi sessizlik ve kaliteli ses sistemi...Özellikle uzun yolda konfor ve ekonomi benim için önemli. Sırf bu nedenle cruise controllü bir araç istiyorum.

2011 ve 2012 model S40 dyn. modelleri 57.000 tl'den aşağı vermiyorlar. Böyle olunca o fiyatlarda 0 km araçlar devreye giriyor.

2010 modele inince motoru eski jenerasyon motor oluyor, bu da beni performans, yakıt tüketimi ve satış değeri açısından düşündürüyor. Kaldı ki bu araçların bile temizini 53.000-54.000 den aşağı vermiyorlar.. 40-50k civarında 3 yaşına bazmış araçlar için de duygusal açıdan ne kadar sıcak olursam olayım 55k civarı para vermek zor oluyor...

Benım aracım 2o1o drive.
    Çok samimi bir arkadaşım benim aracıma bindikten sonra 2o11 model D2 aldı yakıt olarak aramızda 1-1.5 lt oynuyor D2 daha fazla yakıyor.
    Hemen akla kullanıcı faktörü geliyor ama geçtiğimiz yaz beraber Ayvalık'a gittik onun aracını ben benim aracımı o kullandı fark değişmedi.
    Teknik detayını bilmem ama ben D2lerin 8 valf olmasına bağlıyorum kestirmeden bu durumu.Ama 6 vites olmasına rağmen neden daha fazla yakıt tüketimi var hakikaten ilginç.
    Performans olarakta ne son hızda ne ilk kalkışda alenen aradaki 5 bglik farkı hissedemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 14 Ekim 2012; 18:01:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

0 km S40 satın alan neredeyse hiç yok.Buna rağmen 2. el fiyatları bu seviyelerde olan bir araç için üretimden kalkınca değer kaybeder mi diye soranlar için iyi bir örnek bence.

Bende S40'ın ekstra bir değer kaybedeceğini düşünmeyenlerdenim.

Çünkü yüksek fiyatli olsa bile o donanımlarda bir araç bilmek çok zor.
    Türk halkı donanımlı aracı seviyor bu donanımları bu fiyata dizel ile buluşturan tek marka Volvo.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geri kalanlar
    Deri koltuk
    Koltuk ısıtma
    Zenon far
    17 inç alaşım jant
    Olabilir mı?

Farkındayım.
    Golf yedinin donanim listesi açıklandı mı ki ?

liste yakında açıklanır, kör nokta, şerit takip , çarpışma önleyici özelliklerin var olacağı söyleniyor.

deri koltuk , 17 inch cant bana göre hikaye , olsada olur olmasada .asıl önemli olanlar sürüş güvenliği ve can güvenliği.bunların var olduğu bir 2013 model golfü ben 2011 volvoya tercih ederim.golfte yoksa vovoda da yoksa yine 2013 model golfü 2011 e tercih ederim.

sizi bilemem

• golf 7

"
    Daha geniş bagaj kapasitesi

Volkswagen’in bir devrim niteliğindeki MQB (Modular Transverse Matrix) platformu üzerinde yeniden tasarlanan Golf 7, yeni multimedya sistemleri, gelişmiş sürüş destek sistemleri, yeni iç ve dış tasarımıyla segmentinin standartlarını yeniden belirliyor. Bir önceki versiyona göre daha geniş olan aracın bagajı Golf 6’ya göre 30 litre daha geniş. Ayrıca Yeni Golf’te Çoklu Çarpışma Fren Sistemi (Multi Collision Braking) gibi güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor. Yeni Golf, 105 PS ve 140 PS motor gücü arasında değişen farklı TDI ve TSI motor seçenekleriyle sunuluyor.

Tüm motor versiyonları standart olarak “Start/Stop” ve “Fren Enerjisi Geri Kazanımı” gibi etkili BlueMotion teknolojileriyle donatılan Golf, düşük yakıt tüketimi ve karbon salınımı sayesinde çevre dostu yolculukların yapılmasını sağlıyor. Yeni Golf’ün 105 PS’lik dizel motor seçeneği, 100 km’de 3,8 litrelik yakıt tüketimi ve km’de 99 gr’lık CO2 emisyonu değeriyle sıradışı bir performans ortaya koyarak yakıt tüketimi konusunda da iddialı olduğunu açıkça ortaya koyuyor."

golf mü v40 mı diye sorarsanız tartışmasız v40 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 14 Ekim 2012; 20:38:03 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.