Şimdi Ara

ACİL...2011 S40 D2 Dynamic alınır mı ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mazdanin ikinci elini hızlı olduğunu ilk defa sizden duyuyorum.zira sahipleri satana kadar akla karayı seciyorlar.Hele ki 2ooocc satmak hakikaten mucize.
    Zaten sizde demişsiniz sifiri bilmem kaçbin tl die.Bu kadar deger kaybı normal mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 lt. Mazda ile ilgili görüşlerimi yukarıda ifade etmiştim. Mazdayı beğenmediğimden değil, benim beklentilerim farklı olduğu için.

Bugün Megane'e bakmaya gittim. Araç gerçekten 0 km gibiydi ve sahibi 50.000 TL'nin altına inmedi. Nitekim sahibinden.com da da zaten bu fiyata (SR-Xenon-nav) paketsizini veriyorlardı. Ben vazgeçtiğim sırada bir telefon geldi, sahibi ona sattı 50.500 TL'ye... neyse hayırlısı olsun.

Offf...ne kadar zormuş otomobil almak. Son 7 yıldır hiç işim olmamıştı bu konuyla...

Bir Volvo'ya 48.000 TL fiyat teklif ettim (2009 s40 dyn), bakalım ne olacak ?

Öte yandan Golf fiyatları da belli olmuş. Sırasına mı yazılsam diye de düşünüyorum :))

Zooor...
  • Pardon,

S60 neden düşünmediğimi sormuştu bir arkadaşımız. Eski kasa 4-6 yaşlarında olacağı için az km'li bulamayacağımı düşünmüştüm. Yoksa eski kasası bile benim çok hoşuma gider, hatta yeni kasadan daha oturaklı ve karizmatik bulurum...Temizini bulmak ve satarken zorlanmak kaygısını taşıdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Mazdanin ikinci elini hızlı olduğunu ilk defa sizden duyuyorum.zira sahipleri satana kadar akla karayı seciyorlar.Hele ki 2ooocc satmak hakikaten mucize.
    Zaten sizde demişsiniz sifiri bilmem kaçbin tl die.Bu kadar deger kaybı normal mı sizce?

2011 de arabanın satış fiyatı 70.000 tl idi. 2 litre için 2011 alınan ötv ile şimdiki ötv yi hesaplayın ,yaş farkını da koyun değer kaybı olup olmadığına siz karar verin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.