Şimdi Ara

ACİL...2011 S40 D2 Dynamic alınır mı ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolu bir Golf 7'nin 65.000-70.000 TL bandında olacağını düşünüyorum. Volvo V40'ın benzer donanımlısının ise 75.000-80.000 TL. Tabi benim tahminim bunlar.

Bir VW hele bir Volvo olmasa da 2012 model dolu bir Megane HB (5 kapı- xenon far, SR, ESP, hız ayarlayıcı CC, anahtarsız çalıştırma, EDC şanzuman, navigasyon, bluetooth vs) için ne dersiniz ? Böyle bir aracın sıfır fiyatı 65.000 TL (pazarlıksız hali) ama ikinci elde 53-55.000 arası...

Sizce eder mi ?
  • Ben Fransızlarla uğraşılmaz derim bir sene sonra ne tıkırtısı biter ne arızası.
    Tabi karar sizin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar dolu olursa olsun megan için 2 elde bile 53-55 bin tl çok fazla para
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

Orijinalden alıntı: cce

quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

ikinci el donanımı zayıf bir s40 yerine, golf 7 yi bekleyin.volvoda lamine çamlar , çarpışma koruması , kör nokta uyarısı olmadıktan sonra geriye ne kaldı ki

Geri kalanlar
    Mevcut Golfte opsiyonla bile alınamayan
    Deri koltuk
    Koltuk ısıtma
    Zenon far
    17 inç alaşım jant
    Elektrikli katlanır ayna vs.
    Olabilir mı?
    Bu opsiyonlarla bir golfü hayal bile edemiyorum kaldı ki bu opsiyonlarla çoğu passatta bile mevcut degildi zamanında.

belki farkında değilsiniz mevcut golften değil , golf 7 den bahsediyoruz

Farkındayım.
    Golf yedinin donanim listesi açıklandı mı ki ?

açıklandı, sitesinde var. gerçi donanım listesinden ziyade donanımsızlık listesi gibi bir şey.

orta donanım golf 1.6 tdi'ın ( 1.6 tdi ve 1.2tsi'larda bağımsız süpansiyon da yok) 60 bin lira gibi bir fiyatı olacak.

• http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-donanim.aspx

bu kadar donanım donanımsızlık gibi bir şey oluyomuş demekki ......daha opsiyonlar yok bile.
  • quote:

ne kadar dolu olursa olsun megan için 2 elde bile 53-55 bin tl çok fazla para

Peki bahsettiğim 2012 model megane HB için 50.000 tl nasıl bir fiyattır ?

0 km bir polo 1.2 bm bile 41.300 TL olmuş :(

kıyaslayınca megane tercih edilebilir gibi geliyor. Megane'ler Fransız üretimi değil mi ?

Golf TDİ BM 55.000 tl civarı. Megane'e kayıyorum ister istemez ....
  • üstüne 5000 daha koyun golf tdi ı alın, yada full donanımlı s40 bakın

golf tercih edilecekse .dizel yerine 1,4 tsi motorlu manuel vites golfte düşünülebilir.hem performans , hem yakıt ekonomisi hemde düşük vergi elde edilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-grafit-mavi-manuel-highline-102355738/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 15 Ekim 2012; 22:09:34 >
  • Ben bunu alın derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-30000-de-tertemiz-volvo-s40-kacirmayin-101461024/detay
    Ne içeri yol yada motor sesi alır ne de sağından solundan gıcırtı tıkırtı gelir.
    High performans müzik sisteminin 8 hoparlörüyle yolculuğun ve müziğin keyfine bakarsınız ;)

• Bahsettiğiniz her iki araç da çok güzel.

TSI motorları bilmiyorum benzinli aracın kullanımı çok keyiflidir ama bu zamana kadar en hızlı ve ekonomik uzun yolculuklarımı dizel araçlarla yaptığım için yine dizel düşünüyorum. Üstelik son zamanlarda oto satışlarında dizelin üstünlüğünü görünce benzinli aracı elden çıkarmanın zor olabileceği kanaatindeyim.

Volvo hep aklımın bir kenarında.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sifirdan-farksiz-volvo-s40-2010-model-20-000km-de-hatasiz-96801987/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-volvo-s-40-1-6-d-dynamic-edition-75637684/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-en-iyisini-almak-istiyorsaniz-99371157/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-acil-dynamic-premium-pack-ilk-sahibinden-100028787/detay

sizin önerinizin dışında bunlar da var. Siz ne dersiniz ??

• İlk ilan kumaş koltuk ve 16ınc jant bence onu eleyin.
    Dıgerlerının hepsi çok güzel.

• 2010 model bir arabayı kaç yıl kullanıp satmayı düşünüyorsunuz.şu an bile araç 3 yaşında .ileride çok daha yaşlanacak kilometresi artacak fiyatı çok düşecek, bolca zarar edeceksiniz

bütçeniz 2011 , 2012 ve hatta 2013 model araçlar almaya uygun.iyi düşünmeniz lazım
  • Yeni golf fiyat listesi açıklanmış. Belki yardımı olur.

ACİL...2011 S40 D2 Dynamic alınır mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 16 Ekim 2012; 0:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence su an ıcın 2010 uzerı s40 mantıksız kasa degıstı degısecek. s60 2. elmantıklı ya da 2005 2009 s40 derım. eskılerde de lpg tercıh edeın derım.eskı dızelın bakımı pahalıdır volvo olunca da daha pahalı tabıkı
    eskı s80 2.8 t6 cı olarak soyluyorum bunları
  • s40 üretimden kaldırıldı zaten , bir süre sonra yeni s40 , v40 ın sedanı olacak
  • quote:

s40 üretimden kaldırıldı zaten , bir süre sonra yeni s40 , v40 ın sedanı olacak

V40'ın sedanı çıkmayacak mı diyorsunuz ?

Duygular ve kısmen mantık Volvo diyor, mantığın ekonomi boyutu daha "yeni" ve işletme maliyeti düşük bir araç diyor. Vw golf 1.6 tdi highline bile 62.000 tl civarına çıkmışsa bu segmentte 50.000 TL'ye yukarıda bahsettiğim donanımda bir megane HB (5D) daha çok makul hale geliyor.

Megane HB'nin VW'den donanım artıları : otomatik vites, xenon, sunroof, navigasyon. (fiyat : 50.000-2012 model)

VW'nin artıları : yeni yüz (tamamen olmasa da), ön park sensörleri, VW malzeme ve işçilik kalitesi, VW algısı... (fiyat : 61.900 + sıra/ 2012 model)

Volvo'nun "görünen" artıları : deri döşeme, ısıtmalı ve elektrikli koltuk...(fiyat : 2009- 50.000 / 2010 - 53.000 / 2011 - 57.000 TL civarı)

offff....50.000-60.000 TL'ye algısı güçlü ama fiyat performansta öne çıkan, satışta beni üzmeyecek araç ne olabilir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M V P -- 16 Ekim 2012; 16:56:18 >

• Sevgili Kadiruysal, highwaymouse,imagoodman ve CCE arkadaşım,

Önerileriniz için teşekkür ederim, araçlar çok güzel. Ancak MAzda otomobilleri tanımıyorum. 2 lt. olmasının vergi, ikinci el ve yakıt olumsuzlukları beni düşündürdü.

Yarın sabah, bahsettiğim dolu Megane'a bakacağım. Bir Reno'ya 50.000 TL'ler yüksek gibi görünüyor, haklısınız ancak C segmentinde dolu bir aracı daha aşağı bulmak zaten zor, üstelik böyle bir donanımla.(50.000'in altına düşürmeye çalışacağım. Aracın makyajlı 0 km'sini bugün 58.900 TL'ye bıraktı bir Reno bayii)

Bir de bir Volvo'ya teklif verdim. Dönüş yapacak..

2011 öncesi tüm S40'larda drive özelliği var mıdır (stop-start). İmagoodman, senin aracın yeni motorlu S40'tan az yaktığına göre drive olmalı, değil mi ?

Bir an önce bir araç almam lazım, akşamları motorla okula gidiyorum dönüş yolunda köpekler kovalıyor :))

• Hocam hiç eski s60'ın dizelini düşündün mü? Sadece fikir vermesi açıdından Örnek bir link vereyim.

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=102577268&rnd=5053

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazdalar
    hem ikinci elde çok yavaş
    hem vergi dezavantajı var
    hemde yakıt tüketimiyle bence isabetli bir seçim olmaz.
    Renault konusunda ise tercih tamamen sizin tabiki.
    Ama okadar para verdikten sonra ticari amaçla düşünülmüyorsa premium markalardan bir araça binerim ben ama bu 2010 olur ama 2011 olur.
  • mazda kullanıcılar tarafından pek bilinmeyen , sahip olanında kolay kolay vazgeçemediği kolay arızalanmayan yıllarca sağlam kalan sahibini üzmeyen değerli otomobiller üretir.

ikinci eli güçlüdür, rahat satılır.

mazda 6 bir çok araçta opsiyon olarak sunulan özellikleri ,standart olarak bünyesinde barındıran full + full diye tanımlanan donanıma sahiptir.2 litrelik motoru ve 156 bg lik gücü ile s40 ın , golfün ve meganın segment olarak üstünde yer alır.yenisi şu an 108 bin tl olan bu araç (ötv artışları ile fiyat artık iyice uçtu) 2011 modeli 58 e alınabiliyorsa , lüx, kalite ve performans kriterleri olan alıcılar için ön sıralarda düşünülebilir

forumdan 2010 yılı mazda 6 kullanıcısı görüşü

quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

merhaba 2010 mazda 6 sahibiyim.
    düşündüğünüz arabanın d segmentindeki karşılıklarını sizler için anlatıyım sonra siz karar verin.

laguna: iç dizayn eksikliği arabanın zayıf dizaynı bence bir eksi.
    passat:yeni passatlar 100.bin km'den sonra herkez fazlasıyla şikayetçi.
    mondeo:geniş hoş olabilir fakat sonucta gecen sene satıs azalması nedeniyle fiyatları 44 milyara kadar çekti.
    insignia:araba tasarım olarak çok şık dursada baya kusurlu bir araba (sikayetvar.com'da aratırsanız herkez şikayetçi).bence en son sececeğiniz araba olmalı.zira donanım+motor gücü sizi yanıltmasın sorunlu bir araba olduğunu düşünüyorum.

görüldüğü üzere mazda 6 yanında çok fazla favori yok.
    ben biraz mazda 6 deneyimlerimden bahsediyim yardımcı olma babında.arabanın iç dizayn,tasarım 1.sınıf zaten kaliteyi bakıncada anlamışınızdır.
    +Lastikler mazdaya özel potenza re50 serisidir ki amaç yol tutuşunu max. seviyeye çıkarmak bu bir artı.
    +2.0 motorun hakkını fazlasıyla veriyor.arabadaki ataklık diğer hiçbir arabada rastlamadığım cinsten.
    +mp3-cd çalar,mazdaya ait bose müzik sistemi size ayrı bir ortam kazandıracak.
    +arabanın tasarımıyla rüzgar sürtünmesi 0.27cd gibi çok kücük rakamlara gelmesi sebebiyle 200 km'yi aşınca bile rüzgar sesini duymuyorsunuz diyebiliriz.
    +arabanın yakıt tüketimi sınıfına göre gayet yeterli.zira 2.0 motorluk bir araca yakısacak cinsten yakıt tüketimi olabilir daha iyi kullanımlarda bu seviye 7.0'a çekilebiliyor.
    +rvmb sistemiyle sollamalarınız bir hayli kolaylaşacak.
    +servis ve bayide gördüğüm harika ilgi beni fazlasıyla memnun etti.arabayı servise park ediyorum yukarıda istediğimi yapıyorum.

- arabanın arkasını görmek bir hayli zor bu sebeple arka park sensörüne emanetsiniz.
    -araba sınıftaşlarına göre donanım olarak bence biraz zayıfTI. sizin alacağınız şuanda tek paket ve bir hayli donanıma sahip.

bunlardır umarım bilgilendirici olmuşumdur.Sormak istediğiniz soru varsa cevaplandırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 17 Ekim 2012; 18:26:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.