Şimdi Ara

acı off

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün rakı aldim icmekte zorlanıyorum. Votkaya acı derdim ama votka bunun yanında bal gibi şişenin yarisi kaldi

(ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Keyifliyken votka, kederliyken rakı çok iyi gidiyor.

• bende tam tersi vodka bira içemem rakı severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

votka on numara ya. Babam içtiği zaman rakı içer okuldan samimi bir arkadaşım da öyle. anlamıyorum benzin gibi nası içiyolar onu.

Hiç benzin ictin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

votka on numara ya. Babam içtiği zaman rakı içer okuldan samimi bir arkadaşım da öyle. anlamıyorum benzin gibi nası içiyolar onu.

Hiç benzin ictin mi?

Kokladım.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Hiç benzin ictin mi?

Kokladım.

Çokta hoş kokusu vardır onun ya. Parfümü olsa alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: komanlas

İlk kez rakıyla tanışan İLKOKULLU tespit edildi

Bugüne kadar tekele gderken hep bugün rakı alalım derdik ama binboa ile çıkardık tekelden. Para olunca viski alırdık para olmayınca bira ama rakı hep itici geldi ve bugün ilk defa içtim. Hiçbir içkinin tadı guzel del ama bu berbat bise. Bu arada 19 yaşımdayim

edit: biradan nefret ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 16 Nisan 2012; 1:57:02 >

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

rakı hiç acı gelmiyor, viski çok sert geliyor, votka tam arası 10 numara <3

Viskinin yine bi tadı va, viskiyi sek içmek zor değil ama rakıyı suyla içmek bile zor gelio nasil bitirecegim ben bu şişeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: miko_miko

quote:

Viskinin yine bi tadı va, viskiyi sek içmek zor değil ama rakıyı suyla içmek bile zor gelio nasil bitirecegim ben bu şişeyi

suyunu biraz daha fazla koy. bir de yanında meze yoksa rakı zor içilir.

quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

quote:

suyunu biraz daha fazla koy. bir de yanında meze yoksa rakı zor içilir.

Ton balığı ve peynir var meze ama hiç hoşuma gitmedi. Elimi bira aldim bira iciom rakı nolacak bakalım olmadı forumda çekiliş yaparım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.