Bildirim
Dışkım Kırmızı Ne Olabilir Edit (Normale Döndü)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
kırmızı derken nasıl yani koyu mu açık mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FerristaN
kırmızı derken nasıl yani koyu mu açık mı
Ortası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşuna hastaneye falan gitme. Bir suru ilac veriyor. Benim dedeme oldu aynisi tam olcekken bi kapak mavi zontak verdim sifasina kavustu.
Sıçma
quote:
Orijinalden alıntı: reqedit7
Boşuna hastaneye falan gitme. Bir suru ilac veriyor. Benim dedeme oldu aynisi tam olcekken bi kapak mavi zontak verdim sifasina kavustu.
Dalga geçme ya. ciddi konuş
Kanser olması çok düşük ihtimal. İnternete başım ağrıyor yazarsın beyninde tümör var der takılma sen ona Ama sen kan değil demişsin bunu bilemezsin. İçeride kanama varsa direk kan olarak çıkmaz zaten rengine yansır. Bağırsak enfeksiyonu da olabilir fakat kesinlikle doktora gitmen lazım. Geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: deadmau5.
Kanser olması çok düşük ihtimal. İnternete başım ağrıyor yazarsın beyninde tümör var der takılma sen onaAma sen kan değil demişsin bunu bilemezsin. İçeride kanama varsa direk kan olarak çıkmaz zaten rengine yansır. Bağırsak enfeksiyonu da olabilir fakat kesinlikle doktora gitmen lazım. Geçmiş olsun
Hangi bölüme gidecem peki pazartesi acil gidecegim
quote:
Orijinalden alıntı: Ahura Mazda
quote:
Orijinalden alıntı: deadmau5.
Kanser olması çok düşük ihtimal. İnternete başım ağrıyor yazarsın beyninde tümör var der takılma sen onaAma sen kan değil demişsin bunu bilemezsin. İçeride kanama varsa direk kan olarak çıkmaz zaten rengine yansır. Bağırsak enfeksiyonu da olabilir fakat kesinlikle doktora gitmen lazım. Geçmiş olsun
Hangi bölüme gidecem peki pazartesi acil gidecegim
Hocam pazartesiyi beklemeyin bence. Şayet kanama varsa pazartesiye kadar çok kötü bir hal alır. Gastroenteroloji ya da Genel Cerrahiye gidebilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ceviz olur mu ki?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel cerrahiye gideceksin bölüm olarak sanırım
veya proktoloji varsa oda olabilir
Şalgam içmişsindir
Red Hulka dönüşüyorsun
Edit: Konuyu sonradan okudum konu codiymiş pardon kardeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D00A3EA7 -- 25 Haziran 2016; 11:37:17 >
Hocam "internete bakarak teşhis koymayın orda doktora gidin diye en kötüsü yazar" demişti gittiğim doktor . Bende testis kanseri şüphesi ile gitmiştim çok şükür öyle birşey çıkmadı varikoselle yırttım. Bendede birkaç kere dışkıdan sonra kan geldi kolon kanseri , anal fissür derken gitmedim ben. Zaten kabızdım o zaman sanırım o yüzden olmuştu bidahada olmadı. Siz yinede doktora görünün derim.
-
Dışkının rengi önemli bir şeydir. Bağırsak düğümlenmesi bile olabilir. Vakit kaybetmeyin.
Kız mısın
Domates kabuğu olabilir, deliğin kenarında yırtılma varsa o kanamış olabilir kabız falan olduysan. Ama böyle kanla harmanlanmış mok gibiyse doktora git derim ne olur ne olmaz
Bir ara bendede olmuştu kendiliğinden geçmişti sanırım, birde bol bol elma yemiştim (sindirim sistemine iyi geliyor diye duymuştum) -
Orta parmagini anusten iceri daldir. Bak bakalim kan geliyormu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dolorex içtikten kaç saat sonra alkol alınır
- fitness boy uzatır mı
- testiste kıl dönmesi
- unisom kaç saat uyutur
- kertenkele zararlı mı
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X